Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
elmennek a pék kóchengeres f.ába.
Be among the first to play when the game releases on 28/1/11 at 12am!
amcsik bezzeg játszhatnak már vele... itt meg csak délben lesz. persze hétfőn jövök csak haza és holnap délelőtt megyek vidékre... -
törölt tag
Végül is annyit már sikerült elérnem hogy egy amerikai proxy beírásával elindul a játék.Viszont még így sem tudok vele játszani mert amikor elkezdődne a játék őrülten forog a kép.Már az elején a menü sem középen hanem a jobb alsó sarokban helyezkedik el.Szörnyű nehéz rákattintani az elfogadra pl.Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?
-
whitezo88
nagyúr
na megvettem, már települ, kíváncsi leszek nem kéne egy külön DS2 topic?
-
AthlonXP
őstag
Persze, azt gondoltam... Én sem igazán reméltem, hogy működik, bár az igaz, h anno némelyik játéknál ez bejött nekem, na de akkor még nem volt ennyire internet függő minden játék, mint most.
Ma már szinte semmilyen játékkal se lehet normálisan játszani, mert valami hülyesége mindig van ( pl.: a savegame... ), ha nincs rendes internet elérés a gépen vagy account a játék honlapján, esetleg Windows Live regisztráció.
Pl.: a Shift is ilyen, amiben nem lehet a fotó módban fényképezni, mert azt írja, hogy regisztráljak az EA-nál, hogy meg tudjam osztani a többiekkel a képeket!
Én személy szerint teszek rá, hogy másokkal megosszam a képeket, csak sima "háttérnek" valót szeretnék a gépre, meg ilyenek, nem online hülyülni, de ma már minden annyira net függő lett, hogy az már szinte felháborító! Így aztán simán a Fraps-al csinálok képeket a játékokból, mert annak érdekes módon mindegy, hogy van-e net a gépen vagy nincs.
Elnézést mindenkitől, csak egy kissé már kezd elegem lenni ezekből megkötésekből, amiknek szerintem semmi értelme nincs, mert hagy döntse már el mindeni saját maga, hogy akar-e regisztrálni, meg egyebeket megosztani másokkal az adott szoftver honlapján vagy sem és ne a gyártók erőltessék rá ezt az emberekre!
Na de ez már nem ide tartozik, úgyhogy abba is hagyom és béke veletek... -
GombócArtúr
senior tag
az hogy megvetted, még nem feltétlen jelenti azt hogy megjelent.
Van egy jópár szürke importőr aki az esetleges kötelező megjelenési időt nem tartja be és előbb elkezdi árulni a játékot.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
zsoltti
senior tag
http://yourmomhatesthis.com/
Anyád utálni fogja !! -
Gbi82
tag
Amennyire jó lett az eleje a második lemez már idegesitő és uncsi. A szörnyek állandóan lesből támadnak, hátulról kaszabolnak le, nincs megfelelő lőszer, HP utánpótlás. Most pl egy főellenséggel küzdök de se hp, se lőszer, Store meg sehol, igaz pénzem sincs.
Ez minden csak nem a játékélmény növelése. Eddig normal-on 3x raktam le idegességemben. Pedig az egy-et hardon toltam végig ,nem volt probléma.@gyzsoltee
Ez a szomorú, hogy aki megveszi pénzért azt szivatják.
Nekem van egy eredeti Starcraft 2-m de muszáj voltam Cracket felrakni hozzá mert idegesitettek a Blizzard fasságai.[ Szerkesztve ]
"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
törölt tag
Sziasztok! Én ma vettem meg a collector's edition-t más sem tud vele játszani?Azt írja hogy várjam meg a hivatalon megjelenés időpontját.De ha ma megtudtam venni az nem azt jelenti hogy ma meg is jelent hivatalosan?Aktiváltam és még sem engedi hogy játsszak vele ez valami rossz vicc szerintem...
-
Arena87
aktív tag
-
Arena87
aktív tag
dupla hülye internet
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Kr/\toS
senior tag
A látottak alapján,meg egyébként is.. nagyon jó lett. Méltó folytatás.
-
nagyúr
a GameTrailers videótesztját láthatjuk
Kis elírás.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
Szokásos GT értékelés. Szidnak rengeteg mindent utána odanyomnak egy 90-et. Atyaég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent a StreamSharkról!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest