Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez jó hír, az első részben is voltak azért eléggé parás részek. Remélem a necromorphok még gyomorfogatóbb undorítóbb lények lesznek.
-
Jofi81
őstag
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Remélem ebből is lesz tesco gazdaságos verzió...
-
Sirandrish
legenda
Nah végre...remélem azért kell ennyit várni mert akkora istenkirály lesz a gamma
Erősen a várós kategória nálamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kapeti07
senior tag
Az első rész igazán jól sikerült, ez igazán példás hozzáállás, hogy a 2-t jobbá szertnék csinálni. De már most van egy olyan megérzésem, hogy rövidebb lesz mint az 1. és 2-3 csilli-villi DLC is jön majd ki rá amit külön kell megvenni. Sajnos ideáig jutottunk.
Xbox: kapeti
-
fiATHaLON
őstag
Arról lehet valamit tudni, hogy ezt is trilógiára akarják
hízlalni, vagy itt végre lesz valami konkrétabb befejezés? -
fasirTTT
őstag
ha jól tudom akk ebbe lesz coop ?
PC, coop, para, darálás
ááááhhh ez a nekem való game -
용 Bob
senior tag
Ha tényleg übereli az 1. részt, akkor nincs mese! Le kell csapni a pamper's karácsonyi
akciós csomagraMSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
zH.
senior tag
Minél félelmetesebb annál jobb. Viszont az első részben nem tudtam megszokni az irányítást. Szvsz undorító volt..
just be
-
wikings2
őstag
Bakker ez nagyon kemény lesz, első része is baromira tetszett
Silent Hill 2 óta nem toltam ennyire parás játékotTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
- = Zk = -
félisten
-
Gude
senior tag
A borzongás jó
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
dfdfdf
őstag
nekem ez volt az egyetlen játék na jó me resistnce amit a ps3amom végigtoltam. Isteni game de gélozni joyal nem tudok (cs 1.3 óta fps fan vagyok és értelmes egerekkel tolom.)
Remélem kijön pcre is -
Góliát
őstag
válasz - = Zk = - #7 üzenetére
Jó, akkor te csak toljad másik játékkal!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
wednesday
őstag
Nagyon jó lenne, ha így lenne.
Eddig pont az ellenkezőjéről jöttek a hírek, hogy kevésé félelmetes több akció. Azzal akarják csökkenteni a parafaktort, hogy lesznek olyan helyszínek ahol nyugalom van és biztosan nem támad meg semmi. Itt "pihenhetünk" a stresszmentes övezetben. Erősebb, sokkal pusztítóbb fegyverek, amik a nagy tömegben támadó szörnyellákat is hatásosan szeleteli fel.Én inkább örülnék ha a horror hangulatra még jobban rámennének.
-
- = Zk = -
félisten
zupá
csak az irányitást nem nekem találták ki. nálam itt bukott el eme gém..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Góliát
őstag
Ezt a videót már pár napja láttam, ha tényleg félelmetesebb lesz, akkor a gatyám is beleborzad!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
chubii
senior tag
Ha az 1. résznél majdnem eldobtam a kontrollert a kezemből egyes részeknél,akkor itt mit fogok majd csinálni ?
Minden Dead Space-esnek : Egy LCD TV és egy 5.1 házimozirendszer rendesen meg tudja növelni a játék élményét( + full sötét szoba). Néha olyan érzésem volt,mintha itt mászkáltak volna a szobában
[ Szerkesztve ]
-
zcool
aktív tag
Nagyon Várós!
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
BlackTreff
tag
Tényleg nem fog ártani ha félelmetesebb, mert az elődben egy idő után már rendesen kiszámíthatóak voltak a szörnyek és a pályák!
Kíváncsi vagyok![ Szerkesztve ]
-
ferencka
tag
húúú de jó lesz ez.de még közel 2 hónap a megjelenésig
pedig már jól esne egy kis borzongás....
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Black Dragon
addikt
Huhh, ez jó hír, az első részben is volt pár jelenet, ahol kicsit berosáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Ford topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest