Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem nem tetszett annyira az első rész, de annyi pozitívum van róla itt, hogy lehet előveszem megint
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
ch003067
addikt
Nahh, már nagyon várom
Az elsőt is szerettem, ezt is biztosan fogok Remélem a rugás ebből sem marad ki
-
szilchi
őstag
Én most játszok az első résszel,nagyon jó játék.A pengés csajjal megyek,nagyon durva .De majd kipróbálom Sam B-t és a többieket.A PS Store-ban most 2700-ér letölthető a GoTY verzió.Ennyiért legjobb vétel.
Ja és: Who do you Voodoo,Bitch??[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
csiby1
csendes tag
Utóbbi idők legnagyobb zombis game! Haverokkal 2x toltuk ki. Coopban a legnagyobb. Már alig várjuk folytatást. Amúgy lőszert annyit lehet csinálni amennyit bírsz, kb. a játék felétől. Nekünk legalábbis mindig fullon volt pedig aprítottunk rendesen.
-
hitman,
őstag
válasz Physicist03 #7 üzenetére
Hála Istennek!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
Ez most egy különálló játék lesz vagy egy kiegészítő?
Fent kell majd lennie a gépen a régi játéknak és arra kell majd rátelepíteni ezt?
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
mephi666
nagyúr
én először a bunyós bengával vittem végig, majd leragadtam a szeletelős lánynál imádom: kegyetlen mészárlást lehet vele rendezni... nekem is megjött a kedvem, de épp kölcsön van adva a játék, ideje visszakérnem
a dobálózós fickó meg a lődözős csaj annyira nem tetszett (pont amit te is írtál: a lőszerhiány miatt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Chapel
addikt
3x toltam ki az elsőt a fekete csajjal a fegyverek miatt, akkor voltam maxon vele...aztán kb. 90%-ban kardok meg egyéb dolgok mennek, mert ugye golyó az nem nagyon van, meg nem is igazán hatásos, de nem bántam meg. Sőt most hogy beszélünk róla, lehet este tolom egy kicsit megint
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
mephi666
nagyúr
jaja, végülis szvsz egyik legszebb játék ezen a konzolgeneráción szerintem párszáz óra belekerülhet még az első részbe, mire ezt meg tudom venni komplett csomagban... az új twd-játékot le lehet húzni a retyón ehhez képest
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
->Raizen<-
veterán
Ritka az olyan jó játék mint a halott sziget!
-
Chapel
addikt
Elsőt imádtam, ezt is fogom.
Itt pl. nem zavar ha ua a graf, itt a hangulat volt/lesz számomra a lényeg. VáromFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest