Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Jó móka szerintem a L4D csak nagyon erősen csapat centrikus, publicon meg nehéz belecsöppenni egy jó csapatba. Ha sokat bénáznak, az nagyon tönkre tudja tenni az játékélményt. Bár szerintem nem sok köze lesz a két játéknak egymáshoz (ami nem baj). CoJ-t én is csíptem, nem rossz ki stúdió a Techland.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ZCoyote
őstag
Nem semmi videó!
Romani ite domum.
-
ch003067
addikt
El se hiszitek, hogy mióta várom ezt a játékot. Először 2009ben láttam róla néhány képet, persze, akkor még nem ilyen grafikája volt. Nagyon sokat szépült. Dobhatnának már ki valami normális videót a játékról, ne csak azt, amiben körbe mutatja a szigetet.
-
romero28
senior tag
de beteg a chrome-ot is remélem folytatják a készítők
-
Archer
őstag
Előbb bejelentették mint a Diablo 3-at vagy a BF-et de még a L4D sem volt akkor sehol úgyhogy nem is koppintás meg nem is valami hirtelen összegányolt game. Csak egy időben arról volt szó, hogy törölték a projektet. Ezek szerint mégsem.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Enton
addikt
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Silenzio
addikt
"Én, mint átlagos Gamepod.hu kommentelő, csak beszélek, beszélek, beszélek, míg habozni nem kezd a szám és össze nem esek: bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla..."
Sub-zero: Mit akarsz ezzel mondani?! Az idegenek már köztünk járnak? Az ő nyelvüket beszéled? Akkor ezentúl nem hagyom felhajtva a wc-ülőkét.
Amúgy a játék nagyon szép. Ha a tartalom is rendben lesz, akkor a piac egyik legjobb túlélő horrorjával gazdagodunk. Mivel a titkos favorit Call of Juarez idő közben az egyik kedvencem lett, ezt is nagyon várom. Techland, előre!
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Black Dragon
addikt
Nekem bejön a graf, meg szerintem a játékélménnyel sem lesz gond.
-
mephi666
nagyúr
dead rising2 nekünk nem jött be: szeretjük a zombimészárlós témát, de az monoton/gagyi lett szerintünk (mellesleg picit optimalizálatlan), egy esélyt megkaphat ez a játék is: lassan már listára kell írnom, hogy melyik címekre figyeljek idén... már van fél tucat
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gude
senior tag
ISmét támadnak a zombik!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Angel1981
veterán
A képek nagyon szépek.
Ha a hangulat / játékmenet is ilyen lesz, akkor itt az új L4D! -
megint én
őstag
Ez valami újabb töltelékgame amíg ki nem adnak valami komolyat PL Diablo3, Battlefield 3...
-
nagyúr
Ilyen game van pc x-re is csak mukival kell menni?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Skiller
tag
Olyannak látszik mint a Dead Rising de ez életszerű grafikával van. Komolyabb
Nem a részvétel hanem a fontos!
-
natë
nagyúr
A medencés kép kemény
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Óra topik
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.