Hirdetés

Dead Island: 2011-ben érkezik, PS3-ra is, új képek jelentek meg róla

Hirdetés

Egyre több információra derül fény a három éve csendben lapító Dead Island háza tájáról. A tegnapi kedvcsináló trailer után most érkezett pár új kép, valamint két örvendetes hír is. A Deep Silver ugyanis bejelentette, hogy az eddig csak PC-re és XBOX360-ra fejlesztett alkotást elkészítik PlayStation 3-ra is, ráadásul a játék már 2011 folyamán a boltokba kerül.

A Dead Island-ben a karakterünk személyre szabása és fejlesztése kiemelt szerepet fog kapni, csakúgy, mint a fegyverek széles tárházának használata, melyek elsősorban közelharcban játszanak szerepet, hiszen viszonylag kevés lőfegyvert és hozzá való lőszert fogunk találni. De hát ez egy túlélésre épülő játéknál már szerintem senkit nem ér váratlanul.

A Dead Island egyszemélyes lehetőségein kívül egy kooperatív játékmód is helyet kap benne, amit egyszerre maximum négyen játszhatunk. A Deep Silver kiadott pár látványos képet is a játékból, amit megtalálhattok az alábbi galériában. A játék pontos megjelenéséről eddig nem esett szó, az viszont biztosnak tűnik, hogy idén már irthatjuk a zombikat a trópusi paradicsomban található üdülőhelyen.

Dead Island: Új képek érkeztek!

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények