Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rinbanbo
tag
Nekem nem is kell hogy változtassanak rajta, úgy lesz jó ha olyan lesz mint az első... nem kell hogy jobb legyen csak legyen olyan már akkor is visz mindent....!!!!!!!
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem a játékmeneten nem igazán kell változtatni, az már rendben volt az első részben is. Talán kicsivel több akció, meg kevesebb mászkálás kell(remélem nem azért lesz hosszabb, mert tele lesz ugrabugrálós részekkel). A boss-fight-ok viszont gyanúsan jobbak lesznek, ha mindegyik ekkora boss lesz(igaz az elsőben is ekkorák voltak ).
-
wikings2
őstag
Ilyen játékok kellenek. Nem játszottam az elsővel ,de itt lesz az ideje bepótolni mindent.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Pöttön
őstag
Videó alapján nem hoz túl sok újítást az elődhöz képest.
De ez nem azt jelenti hogy rossz lesz...
Az elődis jó volt nagy esély lesz rá hogy ez is az lesszA sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Apika
addikt
Elég kellemes játéknak tűnik, én kíváncsi leszek majd rá...
-
mephi666
nagyúr
válasz Psylocyber #5 üzenetére
elég sok hack n slash-ben megvannak ezek az elemek: castlevania los, gow, stb... szinte kötelező kellékek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
WayneGace
őstag
Azt hiszem a fejlesztők játszottak a prince of persia-val is.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Psylocyber
csendes tag
válasz Nirvanahun #4 üzenetére
Nem tudom van-e tényleges összefüggés, de pont olyan a játékmenet, főként a falon mászós animáció, mint anno a Soul Reaverben volt... Lehet h ua. a fejlesztőcsapat vagy csak megvettek pár kész animációt? Más okát nem látom h a főhős görnyedezik minden lépésénél, mert ugye a Soul Reaverben vízbe dobott, félig szétolvadt vámpírról volt szó, nulla hússal a testén. . .
-
Nirvanahun
csendes tag
Csak nekem tűnik úgy, mintha ez a játék kicsit a DMC és a POP keveréke lenne?
Nem játszottam az elsővel sem, de azt hiszem ideje nekilátni -
capulet75
addikt
Ha hozza az előző színvonalát, rendben lesz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Findzs
addikt
változatlanul úgy gondlom, hogy méltó folytatása lesz a z első résznek
azért remélem az ugrálós részeket nem bonyolítják túl
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.