Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Intelligencs #97959 üzenetére
A gyanútlan magánszemély meghirdeti az autót, majd kisvártatva felhívja egy állítólagos érdeklődő (aki lehet egy kedves női hangon megszólaló bértelefonáló is)
Ezt már mástól is hallottam, hogy kedves női hang felhívta, nem tűnt tesónak, majd megjelent a cshalád a megbeszélt időpontban és helyen...
Ha egyszer eladósorba kerül a G Astrám, lehet én is inkább bukok rajta valamennyit, csak ne kelljen velük üzletelni"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
koby11h
őstag
Én is felbecsültettem több ismerőssel is, hasznaltauto.hu-n megnéztem, hogy mi mennyi, végül beszámíttattam 120k-val olcsóbban, de kaptam cserébe "ajándékot" az újhoz és nem vitte el időmet, üzemanyagomat, idegeimet... utólag úgy gondolom megérte, látva, hogy a szomszéd az övét mikorra és hogyan adta el, és kik jöttek megnézni!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Olcsóbban adod el - amikor egy ilyen banda odajön, az lehet, hogy többet alkudnak. Én is adtam el autót 2016-ban
@fatpingvin : Autó terén azért nem mindenkivel kerülnél szívesen kapcsolatba
Mutogatni való hater díszpinty
-
mpo
veterán
Nem is jönnek két hónap múlva, hogy újabb hibát találtak (égnének tőle, meg addigra el is adták) és adj vissza a vételárból. Ez az unalmas vagy nyugodt élet titka.
Ha érted, akkor már elavult.
-
fatpingvin
addikt
alapvetően én is amikor valami nagyobb értékűt cserélek és az előzőre nincsen már előre érdeklődő akkor én is igyekszem rámenni a beszámíttatásra. mondjuk nekem a motivációm más, én tök szívesen találkozom új emberekkel a téma kapcsán, viszont általában nem szokott beleférni hogy álljon benne a pénzem, ahogy az időm/energiám se engedi feltétlenül hogy köröket fussak azzal hogy valakire rá tudjam sózni végre.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest