Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Multit kipróbálta még valaki? Egy sráccal játszottam tegnap. Poénból hoztam 4 atlast ő meg Awesome-Kintaro-Jenner-Quickdraw kombóval kiállt ellenem. Mondom akkor nem használok fegyvereket, a vége vicces volt nem sokon múlott
Az animációk nagyon jók lettek például mikory egy Atlas beletapos egy fekvő mech arcába.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
félisten
válasz bolondember #10 üzenetére
Én is csak az "alap" (nem zárt béta-jogosult) támogatást vettem meg, és sajnos nekem is Deja Vu érzésem van.
A Mechwarrior Online esetében Elit Alapító voltam, ott is ígértek fűt-fát, aztán a nagy csúszások után évekkel raktak bele mindent, amit eredetileg 2012-ben kellett volna.
Tényleg, lehet feltámasztom az MMOHHQ-t, vagy csinálok egy Battletech blog-ot.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
duvi
nagyúr
válasz bolondember #10 üzenetére
A Harebrained nem egy frissen alakult csapat. Bizonyítottak már a piacon (pl. Shadowrun játékokkal). Pénz, tudás, támogatás is van mögöttük. Nem hiszem, hogy bebukna ez a projekt. Már csak azért is, mert én is támogattam
-
félisten
válasz bolondember #8 üzenetére
Ne fesd az ördögöt a falra...
-
félisten
válasz bolondember #6 üzenetére
Oh, valamiért azt hittem, hogy a mostani ígéretről van szó, nem ütötte ki a szememet a 2017-es év...
-
félisten
válasz bolondember #4 üzenetére
Az update-ben ennyit írnak:
...all indications are that Paradox & HBS will release BATTLETECH in early 2018.
Honnan veszed a májust?
-
pomorski
őstag
Jobb később, mint soha!
-
félisten
Ha egy játék megjelenése csúszást szenved, mindig az a kötelező mantra, hogy hát minőségi terméket akarnak kiadni, ezért kénytelenek elcsúsztatni a megjelenést.
Persze, megértem, de már a béta megjelenésekor lehetett sejteni, hogy nem fog ez idén kijönni. Túlvállalták magukat, ennyi. Ezzel együtt nem tartom szép húzásnak, hogy egy béta update végére biggyesztik oda, hogy hát ugyan 2017-re ígértük, de inkább lesz ebből 2018 eleje...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Egyrészt sajnálom a csúszást, mert nagyon várom a megjelenést. Másrészt inkább dolgozzanak még rajta, hogy bugmentesen kerüljön kiadásra és a lehető legjobb játékélményt nyújtsa! Ha már ennyi évet kellett várnunk egy újabb Battletech játékra, akkor az legyen méltó a BT Univerzumra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest