Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Majdnem végigtoltam, úgyhogy van némi tapasztalatom. Valóban ennyi a játék. A taktikai repertoár viszont nem esett vissza. A dzsungelben jobban lehetett bujkálni, a nagyobb terek miatt könnyebben meglephetted az ellenfeleket. Itt viszont sokkal több a fedezék, és a pályaszerkesztés is van annyira okos, hogy bőven van mód taktikázni. Olyan, mint a FEAR, csak jobb ebből a szempontból.
Bocs a dupláért. Amúgy szép a játék, de a grafika képességei köszönőviszonyban sincsenek az első résszel.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
És még Dx11 mód sincsen. Erről pampogtam hónapok óta. Senki nem vett komolyan, de igazam lett. Most is átkúrták a fejünket a palánkon. Legalább a gépigény baráti.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Morden24
nagyúr
Izé, a pályaszakaszok kötöttek voltak. Lehet én vagyok fogalomzavarban, de a csőjátéknak nekem a sandbox az ellentettje, nem a játékstílus megválasztása. Ezutóbbit én a lineáris sztori- és cselekményvezetés vs. nem-lineáris ugyanezzel hozom össze.
Tehát ilyen téren a Deus Ex sem volt sandbox. Azon nyilván lehet számolgatni, hogy a Crysis első részének pályaszakaszai puszta méretben és az útvonalak számában hogyan viszonyulnak a DEx hasonló adataihoz, de én az alapvető különbséget nem ebben látom. Számomra a két játék nem is igazán összevethető, hiszen a Crysis egy klasszikus FPS, ahol ha éppen kedved van, akár láthatatlan is lehetsz, a DEx meg minden, csak nem ez - tekintve, hogy a rambó módban is rá vagy kényszerítve szövegértelmezésre, eszközhasználatra és némi gondolkodásra, valamint a karakter képességeinek tudatos alakítására
Hát nem azért, de könnyebb fokozatokon a Crysis is olyan volt, hogy mész, aztán cloak és mindenkit kinyírsz. Ha persze ez a C2 hard (vagy delta, tudom is én) fokozatára is igaz, akkor szkúzi, és simán alulmúlták önmagukat.
Egyébként én nem értem, hogy a városi gerillaharcmodor miért lenne mindenképpen taktikai szempontból alsóbbrendű, mint a dzsungelnyuszizás. Ez csak a pályaszerkesztés, illetve a játékstílus(ok) harmonikus alakításának kérdése. Azt persze elhiszem, hogy ez a fajta hozzávaló nem volt meg a Crytek konyháján.
Amúgy ezzel a "nem konzolport" dologgal még mindig nem tudok mit kezdeni. Számomra ez egy az egyben azt jelenti, hogy annyira szánalmasnak és ostobának nézik a saját PC-s felvevőpiacukat, hogy említettek számára azonnal megszépül a játék, ha egy ilyen kijelentést tesznek. Ezt én a helyükben nem jóságnak, hanem színtiszta sértésnek venném. Főleg, hogy közben tényleg hülyének néznek
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
tDr1v3r
veterán
Kit érdekel ha konzolport? Ha igen, akkor valamitől másabb is lett? A történet és amit ad a lényeg, nem az hogy miről portolták... engem szvsz rohadtul nem érdekel hogy miről "másolták" át, az a lényeg hogy ne látszódjon az irányításán. És szvsz nem is látszik... grafika meg szerintem itt már annyira mindegy, jóval szebb PC-n, csak nem lehet konzolport...
Btw, jó látni, hogy megint azok fikázzák agyon a játékot akik max letöltik...[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
- = Zk = -
félisten
mintha pár centit nőtt volna a csóka orra a videón, nem?
amúgy meg levan sz...ejtve. messziről jött ember azt mond amit akar.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Pug
veterán
Ez mekkora pofátlan hazugság, arcom leszakad
-
elithun
őstag
Ezt ennyire bizonygatni kell?
Úgy érzem itt sz*r van a palacsintában.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Deus Ex első része messze volt a csőjátéktól. Ott nem csak az útvonalat választottad meg, hanem a játékstílust is. Lehettél hacker, rambó, dumagép, csendes behatoló és ezek vegyítése. Dönthettél a történet alakulásáról és a végkifejletről.
Persze nem várja el senki, hogy ilyen legyen a Crysis 2, mert nem ez a stílusa, de a Crysis első részében nagyon nagy szerepe volt a taktikának. Az eddigi beszámolók szerint a Crysis 2 annyiból áll, hogy mész, cloak bekapcs és kinyírsz mindenkit. Ebben kimerül az egész. Valószínűleg ennek az az oka, hogy a játékot kiemelték a dzsungelből, szóval várható volt, hogy a taktikai repertoár jelentősen visszaesik. Ezzel viszont egy COD-klón lett.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Xaels
félisten
Nah egy kiadós kacajjal indult a napom... Ezeknek aztán van bőr a képén.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyszerű. A kiadó és a fejlesztő dönti el a gépigényt, amit a dobozra írnak. Ebbe nem számít bele a külön patchel telepített kiegészítő, vagyis, ha nem fut a Hi-Res pack, de a dobozra írt kritériumokat teljesíted, akkor az nem a kiadó és a fejlesztő hibája. Természetesen a patch telepítése közben el kell fogadnod egy új UELA szerződést, ami kitér arra, hogy a dobozon feltüntetett gépigény megnőhet.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Morden24
nagyúr
Tekintve, hogy anno azt mondták, hogy ők PC-exkluzív fejlesztők, aztán elkezdtek konzolra fejleszteni azzal a szöveggel, hogy semmiféle portolás nincsen, hanem párhuzamosan fejlesztik a két irányvonalat, majd mindezek után beszólják, hogy ja, PC-port, hááát. Én annyi hitelt adnék a szavaiknak, mint egy random magyar politikusénak.
Amúgy teljesen egyetértek, szerintem az egész "honnanport?" cseszekedés marhaság. Ha jó a játék, akkor pont annyira mindegy, hogy melyik változat készült előbb, mint ha szar.
Amit furcsállok, hogy bár (szerintem) nem haldoklik konkrétan a PC-s játékpiac, mégis a nagy PC-harcosok keltik ezt az érzést azzal, hogy minden ilyen szánalmas kamu bullshitbe (amiben a Crytek nagymester, ezt be kell látni) belekapaszkodnak, mint cicus a macskamentába, és nem eresztik.
-
kenwood3
addikt
Engem se érdekel , hogy konzolárirat vagy sem addig amíg jó a grafika illetve élvezhető a játék, de szerintem is konzolra volt írva eredetileg
Mi az az ekezet dragasag??
-
PowerBuldog
veterán
válasz Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Úgy tudom már 4 féle van. Ha minden igaz: Extreme.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Necroman_Mk2
őstag
Lehet a játék grafikai igényeit a PC-kre igazították, de attól függetlenül a váz még lehet konzolos. Főleg, ha a végleges verzióban is csak 3 vizuális kapcsoló közül választhatsz, Advanced fül nélkül.
(#30) Morden24 "Maximum bullshit" ez hatalmas
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Malachi
addikt
nem "csöves" FPS-re csak az Operation Flashpoint jut eszembe, na ott aztán arra mentél, amerre akartál. mennyire szerettem azt a játékot anno, te jó ég...
soha nem felejtem el, az egyik küldetésben elfogtak és ki kellett menekülni az ellenséges táborból, ha jól értettem valami tankba kellett volna bepattanni, de folyton lelőttek - ja, egy találat, kb. biztos halál - erre tele lett a tököm és beugrottam a legközelebbi MI-24-be és elröppentem, persze közben lőtték folyamatosan és le is szedtek, de már az erdőn túl zuhantam le a tengerparton, onnan meg elrohantam, aztán kb. hason kúszva értem vissza a saját táborba, a sziget túloldalára. volt vagy 10 éve, már nem tiszta minden részlet, de ez azóta is etalon nekem.
na megtaláltam a küldetést, nem tankba, hanem BMP-be kellett volna beszállni, de nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
GoldenJ
tag
Magasról teszek rá melyik platformról konvertálták PC-re vagy fordítva. Csak legyen jó a játék.
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Morden24
nagyúr
Mondjuk szerintem az első rész is cső volt attól függetlenül, hogy fal meg épület helyett szikla meg tenger volt a két oldalon, na meg pár hobbiszinten kidönthető fától, amik ráadásul asszem csak a kamu dx10 módban voltak hajlandóak elfeküdni.
Legalábbis nekem az, hogy egy dombot két oldalról is meg lehet közelíteni, vagy egy folyón nem csak a hídon, de a vízben is át lehet kelni, az maximum a szabadság (gyenge) illúziója.Igazából utoljára nem csőben játszódó FPS-re én a Boiling Point kapcsán emlékszem (FarCry2-vel nem játszottam), de az már inkább sandbox rpg-imitáció. Még az általam istenített Deus Ex is csőben játszódik - igaz olyan csőben, amiben példátlanul sok a lehetőség.
Viszont a sok kamu nyilatkozatuk után már lassan felírhatnák maguknak a "Maximum bullshit" mottót is, legalább felvidítanának vele pár embert
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz WongFeiHong #6 üzenetére
Szépnek szép, de egy csőben mégy végig, meg olyan löveg nem bír kicsavarni egy fát, ami a kétméteres betont átütné. Az első részhez képest is visszalépés a legtöbb helyen, de sebaj, úgy sem akartam megvenni
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nyilván. Az auto aimot is a PC-seknek fejlesztették.
(#17) Zoli133: A Dragon Age 2-höz nem kellett DX11 patch. Benne van a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Van benne valami, ezek a srácok még tudnak programozni. Láttam a játékot ps-en és pc-n is.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Rebell
senior tag
Nem Konzol átirat?
nem a Ló*aszt nem.
-
Malachi
addikt
aha, ahhoz képest, hogy megjelenéskor csak directx9-es effektekkel bír, hihető a dolog...
AKKOR
SEM
VESZEK
KONZOLT -
LW
őstag
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Sztem konfigfájlokban az advanced felhasználok feltalálják magukat, a casual gamereknek jó a 3 szintes megoldás.
-
kovsol
titán
nem teljesen mind1 ?
May the Force be with you!
-
Butcher-HUN
senior tag
Ha igaz a hir akkor tenyleg Nagy hazugsag volt a Crytek reszerol. A teny viszont az hogy a Crysis 2 a konzolok csucsa s egyben elo hirnoke a kovetkezo generacionak.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
dunc
nagyúr
Szerintem nagyon zsír lett x 360-on ! Viszont szerintem hazudoznak,és pc re is konzolport került,de majd később kozmetikázzák .....
-
Domi_Jani
tag
Aki már megvette a PC-s verziót azt megkérném h mondja már meg nekem h a plusz DLC minden boltban jár vagy csak egy két bolt adja így?
[ Szerkesztve ]
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
-
WongFeiHong
senior tag
Inkább konzol átiratnak néz ki de ők tudják Mind1 szép mindenhol.
-
Morden24
nagyúr
Ez náluk a cégimázs része.
-
Frigo
őstag
Gondolom az options-ben csak véletlenül maradt benne az Adjust your TV brightness.
Hazudoznak ezek is jobbra-balra. -
mfranky
őstag
XBOX360-on így is gyönyőrű. Tegnap megvettem, valami iszonyat hangulat és grafika ötvözete... Bravo Crytek!
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
Jofi81
őstag
Akkor miért nincsenek részletes grafikai beállítások, miért csak három előre beállított séma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- TP-Link TL-SC3230 H.264 Megapixel IP kamera eladó dobozában minden tartozékával
- INTEL PENTIUM G 4400 SKYLAKE FCLGA 1151 v1 3,3 GHz 2 core L3 3MB DDR4/1866/2133 MHz 54W TDP CPU
- Corsair Virtuoso White (Wireless)
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Amber Yellow 1,5 hetes Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Fehér Thermaltake Core V1 Snow Edition táp nélküli számítógépház eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest