Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
addikt
RollCage Stage 2-re emlékeztek, ismeritek?
-
Chp
őstag
Pfejj, de tesznye egy játék, ki kell próbálni.
-
orion1025
őstag
Ez nem beszólásnak ment, csak szerintem túlságosan mű és bugyuta lett a játék, ezért tartom többre az említett Insane-t, mert szerintem több nagyobb ad, persze az szól ellene, hogy nem mai darab, így már kicsit lejárt lemez szindrómás.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Assimilator
őstag
Jezusom, mik kapnak itt mostanaban zold utat...
-
senior tag
válasz orion1025 #10 üzenetére
Köszönöm, az eredeti 1nsane-t ismerem, réges-régen még játszottuk is sokat a haverokkal helyi hálóban.
A pár éve kiadott orosz 1nsane 2 pedig nem hozta ugyanazt az élményt, sok gigás mérete ellenére.
Ez ilyen pici, laptopos időkitöltő, minimális gépigénnyel, egész tűrhető grafikával, gyors játékélménnyel, változatos élő ellenfelekkel. Épp ez tetszik benne, ha munkahelyen van szabad 5 percem, ki tud kapcsolni és nem a töltögetésre várok. Persze nem biztos, hogy mindenkinek tetszik, de ha azt nézem, kevesebbe került mint egy bigmac menü, nem volt veszíteni valóm a kipróbálásával. -
senior tag
Tényleg egész jó időtöltő. 3.99-et simán megért.
-
Ipszilon
csendes tag
Nem tartom ezt jó iránynak, hogy a gyors portolhatóság és a Greenlight miatt ennyi mobilos játék jelenik meg PC-re. (A sok szemét miatt a Play-t használni már olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, erre ez történik a Steammel is...)
[ Szerkesztve ]
-
scarabaeus
őstag
(Az írója részt vett a másik megírásában is)
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Cythyel
senior tag
válasz scarabaeus #5 üzenetére
yap-yap, bár nem emlékszek már pontosan hogy mi, fejlesztők, designerek, azon túl hogy magyar mind a 2 program...
-
Nekem az Interstate 76, nagyon szerettem . Par texturat azert vehettek volna a texturaboltban..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
snecy20
nagyúr
Hú, főleg az.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Kicsit Terep2 fíling 20 évvel későbbi kiadásban.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest