Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sokan keverik amúgy, én is nagyon sokáig rókának hittem.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Ilyen alapon akkor PC-re se csinálnának játékot, szóval ez előttem nem érv. Amúgy meg jailbreakelt szifonra ugyanúgy tudsz bármilyen appot külső forrásból tenni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Pl. Journey, Flower, Gone Home, Telling Lies, The Witness , Inside, Dear Esther,...vannak Androidon is, de iOSre sokkal több teljes játék van.
A hülye Play áruház szerint a Crash Mobile az én telefonommal sem kompatibilis. Rakd fel aptoideról, én a Nexusra fel tudtam rakni és ment rendesen.
(#24) wesder De mi ennek az oka? Mert Androidosként abszolút nem vágom. Ugyanúgy vásárlunk az Playstoreban...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Miért, Androidon nem? Én is megvettem a fent említett játékot, ahogy a Bright Memory Mobilet is, de más komoly appot is megvennék.
-
addikt
Na és épp ez a nagy szégyen, hogy elkérik a nagy pénzeket a csúcsmobilokért, de nincsenek appok, amik igazán kihasználnák. Érdekes amúgy, hogy iPhonera viszont lehet találni teljes értékű konzolra megjelent játékokat is, nem értem Androidra ezek miért nem jönnek automatikusan. Azért van kivétel is, ez a Pascal's Wager nevű, Souls like játék most jelent meg és kiváló lett. Ez csak azt bizonyítja nekem, hogy a vas bőven elbírná a komolyabb portokat, csak nem veszik komolyan a platformot.
-
addikt
Pontosan. Ezek az örökfutós játékok már lejárt lemez, régen volt ez sláger mikor kijött a Temple Run meg a másolatai, de hamar megunja az ember.
Pedig ha akarnák meg tudnák csinálni touch controlokkal meg kontroller támogatással, még pénzt is kérhetnének érte, de nem...
-
addikt
Csináltak Androidra is Crash Bandicoot Mobile néven, de a folyamatos futás végett messze nem olyan jó, mint a PC-s vagy konzolos verziók. Én kipróbáltam a mobilomon, 5 perc után le is töröltem.
-
Sefneni
őstag
Hurrá. Nagyon várós.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
XuChi
addikt
A korábbi crash részeket sem szerettem, de akkor még elfogadtam ezt az "egy irányba rohanást", de hogy 2020-ban még mindig erről szól egy platform játék, hogy egy irányba kell futni egy csőben. Nekem ez egy temple run cucc, csak cukor mázba van csomagolva. Ez így ebben a formában nekem marha kevés. De látom csak én vagyok ezzel így, sokan odáig meg vissza vannak tőle és mosolyogva adnak ki rá majd 20K+ ForintotA spyro trilogy tetszett, ott nem csak 1 irányba kell futkorászni.Most látom, vannak más pályák is, nem csak a fent leírtak. Sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Persie12
aktív tag
Na akkor eljött az idő hogy megvegyem az első három részt a Spyro első három részével egybekötve.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
Beniii06
addikt
Már van 5 perces gameplay is: [YT]
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
Van gameplay részlet Youtube-on. Jó lesz ez.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Felesbandi
senior tag
Nagyon remelem, hogy jon PC-re is. Arra instant vetel lenne.
Azert is orulok ennek amugy, mert igy nagy esellyel Spyro folytatas is jon majd.
-
GodGamer5
addikt
Durván Ratchet&Clank beütése van, meg a régiek zenéi is sokkal hangulatosabbak voltak, plusz mivel októberben jön lehetne valami nextgenes látványpeccs is, mert a Ratchet fényévekkel keményebb lesz trailer alapján. Ettől függetlenül nem tűnik rossznak.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
addikt
Nekem is igen bejött az a végén! A zene is fantasztikus választás!
De egyébként mi ez a kitolás már megint, hogy már megint nem jön PC-re megjelenéskor? Hányszor akarják ezt még velünk eljátszani???
-
Shepard
tag
Ez jópofának tűnik.
Crash of Persia?[ Szerkesztve ]
-
Ármester
PC-re is el tudnám képzelni...
-
Wesder
félisten
Hàt ez nagyon adja
"Hànyszor győzted le őt? Hàromszor. Hàromszor??? Többnek tünt"
Végem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Úgy tűnik ősszel BF keretein belül kénytelen lesztek venni egy PS-t. Addig még ki kell találnom valami hihető magyarázatot a pénzügyminiszter-asszonynak, hogy miért is van szükségem ilyesmire.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
rdt89
addikt
Nem is rossz, és a trailer zenéje is király választás!
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Retro pakk (akár külön is!)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest