Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegenyke92
csendes tag
Nekem kifejezetten jobban tetszik mint a CoD4... maga a hangulat, meg úgy minden, jobban fekszik ez esetben a második világháború, szerintem az való a codnak. És nem mondjátok már azt hogy majd kiszúrja a szemeteket a grafika, olyan csúnya, ne legyünk már ennyire kényesek
(szvsz ez lenne az igazi a cod3, a hármat és a négyet felejtsük elAzt sajnálom csak hogy egyre inkább ' árkádosabb ' felé halad ez a sorozat. Emiatt nem lesz soha olyan jó versenyjáték mint pl.: a cs. (aki ezzel nem ért egyet, az pedig ne szidja a grafikát, mert egy versenyjátékot ugye nem maxon tolunk, nem azért mert hüdeszép
-
-
henesa
aktív tag
hát én sem tartozok a lenyűgözött játékosok közé és erre tegnap este kifagyott a beta és nem bírom működésre bírni aszongya nem jol lett leálítva mentett állások elvesznek mondom ok erre még jobban kifagy tudom directX meg minden de sztem nem éri meg az időt hogy müködésre bírjam cod 4 működik rendesen AZ A LÉNYEG!!!!!! amugy előrendeltem a gamet 'kár volt ' ugye nem muszály átvenni???????
-
fekeandras
őstag
Én most töltöm a multiplayer beta verziót.A gépigényére leszek igazán kíváncsi...
-
BalaNce87
addikt
-
petcsike
tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
énis kihagynám még. viszont akikkel beszéltem eddig, mindegyik csak szidta... hát nemtom
reménykedjünk a legjobbakban
-
gduck
addikt
28.-án 20:30-kor indult a béta
Hivatalosan...
-
Misi 007
őstag
A megjelenésig már alig van hátra pár nap úgyhogy jobb ha megbarátkoztok a gondolattal hogy ez már nem lesz jobb...
-
Sirandrish
legenda
-
Rambovits
senior tag
Remélem ha kijön a teljes játék jobb benyomást kelt majd bennem, mert azt kell hogy mondjam eza játék nem az igazi. A cod4 után számomra hatalmas csalódás. Lehet hogy ezt az teszi, hogy csak 3 map van, vagy az hogy hihetetlenül nehéz benne lőni, vagy a nevetséges red dot utánzat, de én ötbbet vártam ettől a játéktól
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Call of Duty: World at War PC-s bétája a mai napon hivatalosan is elindult, az érdeklődők egy 845 megás letöltés fejében próbálhatják ki a produktumot.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest