Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
Valentino K. #58 üzenetére
Te így látod,ők meg úgy,hogy évente kiadnak valamit,ami dollármilliókat hoz,és foglalkozás elérte célját.
-
Valentino K.
senior tag
Félelmetes mennyire elkurvukt ez a játék.
Szerintem még az unokáim is ezzel a szériával fognak játszani.
Kitalálhatnának már valami eredetit.
Több értelme lenne hosszú távon az, ha 2-3 évenként adnának ki egy részt, ami megelőzi a korát, ill. felvonultat újdonságokat.
Sajnos a játékos társadalom is egyre igénytelenebb, tisztelet a kivételnek. -
pr1mzejEE
addikt
Érdekesnek tűnik, bár nem fűzök túl nagy reményeket az igényességét illetően..
-
FatalEror
addikt
Amúgy arra nem gondol senki,hogy azért nem reszelnek a grafikán,mert ha vesznek egy új motort,akkor sok potenciális vevőt vesztenek a gépigény növekedés miatt.Amúgy nekem a COD szériában főleg MW2-MW3 vonalra gondolok,sokkal szebb a fegyverek kidolgozottsága,mint a BF-ben,Játszottam BF3-l is,néztem is róla gameplay-t,de egyszerűen COD-ban sokkal jobban néznek ki számomra,sokkal élethűbb,és jobban átadja azt,hogy ez egy katona fegyvere.
-
Ed3r_X_
nagyúr
PC-re és következő generációra jön? Nocsak, ugrunk egyet grafikailag?
-
falijja
őstag
Érdekes módon a bo2 ezerszer szebb grafikailag xboxon mint a a legtöbb nagy név....
-
lacy86
addikt
Én nagy COD fan vagyok , de nekem mar kezd ilyen "NFS" szeria lenni ....
"Valamit adjunk ki a nepnek oszt jol van"!Elnezest kerek aki NFS FAN lenne!
-
Low Noise
senior tag
Legyen olyan jó mint a Modern Warfare széria + legyen a kornak megfelelő grafikája nekem több nem kell.
-
.LnB
titán
Az durva, hogy kiadnak még egy játékot a Quake 3 alatt bemutatott Tech 3 engine-el.
14éves engine.
(Módosítgattak rajta de az alapja az.) -
-
Chapel
addikt
Tényleg, ha már itt tartunk. Hány róka bőrt húztak le eddig erről a motorról? Hány game jött ki vele eddig a COD-on belül, tudja valaki?
Tényleg kiváncsi lennék, mert ennél jobban csak au UT3-as motor volt futtatva, de az sem egy franchise alatt ugye. -
FatalEror
addikt
Mikre gondoltok emberek!
Én szeretem,és várom is az új COD-t,de szerintem beböffentik május 1.-én,hogy november 11.-én jön az MW4,ugyan azzal a motorral. -
ledgeri
nagyúr
Nálam a Black Ops 2 ott bukott el egy free-to-play-weekend-en, hogy a lőhető/dobható kés 20-30 méterre öl a kattintáskor....
Bocsánat... ArmA2-őn nevelkedtem, kell a realitás
...
-
zooole
senior tag
BF-nél BC1-ben, de előtte is lehetett stratégiai pontokat, mint mondjuk hidakat lerombolni (nevetséges, hogy most van rengeteg eltűnő fal, mert az amúgy nem fizika, mint a Red Fraction, mégsincs igazán értelmes rombolás, mint anno a BF2-ben volt).
Mellesleg igen. A rombolás a Red Fraction. A BF-ben csak eltűnő falak vannak. De még az animált téglák is átesnek a földön és eltűnnek a semmibe. BF3 pedig tudna olyan rombolást, mint a BC2, de nyilván elég nevetségesen nézne ki egy nagyobb pálya csupa 2 szintes épülettel.
-
-
Angel1981
veterán
"a történet körülbelül olyan mértékben a jövőben fog játszódni, mint a Black Ops 2-ben, de egy világméretű esemény miatt csak a jelenkori fegyvereket lehet majd használni, a high-tech gyilkoló eszközöket nem"
Ezt mégis hogy?
Egyébként nem lenne semmi, ha csak nextgenre jönne, egy ilyen bestseller sorozatot nem kiadni a jelenlegi generációra, ami vagy 150 millió potenciális felhasználót jelentene!
-
Xaels
félisten
Szerintetek ha licenszelnek új motort akkor melyik lesz? Nem hiszem, sőt majdnem tutira veszem, hogy a Neversoft nem fejleszt újat.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Physicist03 #8 üzenetére
mondhatjuk újank is , csak kicsit kifoltozzák a régit és új sorszámot kap
-
Freiherr
őstag
A rombolható környezet a BC2-vel jött be tudomásom szerint,nem mellesleg klasszisokkal jobb,mint BF3-ban.
orichalcos:értem,akkor ha BF3-ban megszerették,nem nagyon próbálhatták a BC2-t
-
Gergosz2
veterán
válasz
Physicist03 #3 üzenetére
Legalább grafikailag rendben lesz.
Csodát ne várjunk szerintem, csak tovább foltozgatják az IW enginet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03 #3 üzenetére
Igen, vagy 10 évig.
-
Physicist03
senior tag
Pedig azt hittem jön még néhány MW és BO rész felváltva
Ha PC-re és next-genre jön az már jó jel. Legalább grafikailag rendben lesz. -
Chapel
addikt
Gondolom szépen felvezetik és 3-4 év/rész alatt szépen kifejtik ez a future témát. Így fokozatosan szoktatják az egyszeri playert és szépen el is húzhatják, na meg közben jön a feedback hogy ízlik e a népnek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány érdekes szóbeszédet lehet hallani az új CoD epizódról.
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest