Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Nekem nem esett le az állam, főleg nem a grafikától... Olyan Borderlands szerűnek tűnik a dolog, a kivik meg leginkább egy multiplayer RPG-be valók, nem egy normál PC-s játékba. Szerintem ennek a Singli része legalább annyira unalmas lessz mit a BL-é volt, ide story is dukálna, de egy ilyen jellegű játékhoz még úgy néz ki a a HL E3-ig várni kell...
[ Szerkesztve ]
XY
-
kapeti07
senior tag
Nekem inkább Unreal tournament fílinget ad.
Xbox: kapeti
-
davep
tag
Hát srácok nem tudom, ennek a játéknak egyre inkább olcsó Duke utánzat szaga van, de majd meglátjuk.
Machete don't text
-
elithun
őstag
Azért mutathattak volna 3-nál többet is.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Mappa
addikt
elmebeteg egy játék lesz várjuk
nem kötelező megadni
-
mephi666
nagyúr
na, jól indul az év: brink+bulletstorm remélem az fps-elvonási tüneteimet csillapíthatom végre
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
iSonic
addikt
Hát ez valami iszonyat nagy játék lesz Ezek a kivégzési módok.. fenomenálisak..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest