Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz schawo #1561 üzenetére

    Elorebocsatva, hogy nagyon ritkan toltok kozteruleten, nekem az lenne a fontos hogy amikor kell, az mindig mukodjon. Erre a hasznalatra egy olyan (de a problema az, hogy barmely szereplonel ervenyes) megoldas lenne nekem a legjobb, hogy elore veszek (mondjuk rendszam+titkos kod) 2-5-10 kWh-t, idokorlat nelkul (marmint 1 ev mulva jut eszembe elhasznalni) beletolt annyit amikor es ahol kell. Radugom a kocsit, megadom valahogy a kodjat, megmondja a varhato toltesi idot, elfogad, es csipog a mobilomra amikor kesz, van 5-10-15 percem eltakaritani onnan a kocsit.
    Ha valamiert rendszeresen kozteruleten toltenek, az velhetoen nem utkozben, hanem ejjel lenne, ott nehezebb ezt jora megcsinalni, meg oda jobb lenne a berlet (egyben foglaltsag is).
    Amugy nkm-nek ugyfele vagyok, nekik mar felvetettem, hogy miert nem lehet osszeregisztralni a kettot es arra a szamlara kapni (nem kwh-ban nyilvan, hanem toltesi ar ft-bant).
    Kieg: amiket most reklamoznak (az online kasszak melle kotelezo onlien fizetesi megoldas bevezetesehez kis kezi kutyu) nem lenne beepitheto? Asszem gsm-es, ha azt nem zavarja a tolto, akkor pont most hallottam hogy az egyik megoldas eszkoz ara + 2% fix dij, se havi se semmi mas. Es ott gondolom a kiseszkoz mar maga engedelyes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák