Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz beyruth82 #17 üzenetére
A Shadowsban most megpróbálkoznak, hogy 2 karaktert is lehet irányítani benne. Az egyikkel lehet terminatorként hentelni, a masikkal meg lopakodni, orgyilkolni ezerrel. Mindenkit ki akarnak ezzel szolgálni.
Na igen, ekkor szokott félresiklani amikor mindenki ki akar szolgálni a termék. Ilyen a fagyi maximum. Egy videójáték esetén mindig lesz egy réteg akik a célközönség, egy ilyen mix esetén nagyon nehéz megfelelni a rambó-hentelős és a lopakodós OG AC fanoknak egyaránt. Ez kicsit olyan, mint a sokat akart a szarka effektus..... persze néha, nagyon ritkán van kivétel és sikerül megtalálni az aranyközéputat, reméljük itt is sikerül.
-
Televan74
nagyúr
Pacira egy túlfizettet harmadosztályú programozó jutott. Istenem nincs a helyzet magaslatán. Lehet hogy egy másik cégben menüt kellene neki programoznia és nem lovat ebben a játékban.
Ubisoft Forward -ot már nagyon várom. Lesz ott más finomság is számomra....
Mindenbe beleugatok!!!
-
myckey
veterán
válasz beyruth82 #17 üzenetére
Azért az a lovacska ügetés elég bárgyú... ( pedig más mozgás eléggé fluid )
De ha ötvözik a két stlust és sikerül elktrafalják az arany középutat...akkor előreléphet játékban, is.
Másik dolog ami idegesít, ha full sablon a környezet és nem elég életteli, immerse.
Ráadásul ez igaz a tartalomra is, mellékes adalékokra, DE ezt lehet egy jó sztorival, karakterrel, karakterekkel...egálra hozni.Akad kétség, de várós.
Este lesz 13 perces gameplay . 21:00 az idő, Hazai.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
válasz GodGamer5 #13 üzenetére
Az tényleg az. Pocsék az egész, úgy ahogy van.
(#15) k-adi
Szerintem mindig igyekeznek megfelelni, alkalmazkodni az elvárásoknak, aktuális trendeknek. Az Origins-Odyssey-Valhalla trióval azért nagyot robbantottak mikor elfáradt a széria (bár a valhallánál is kicsit fárdat lett már szerintem). A régi rajongok viszont fanyalogtak a túl sok rpg és akció elem, valamint a lopakodás háttérbe szorulása miatt. Kijött az eredetileg dlc-nek szánt, aztán teljes értékű játékként kiadott Mirage, ami meg az új rajongóknak volt kevés. A Shadowsban most megpróbálkoznak, hogy 2 karaktert is lehet irányítani benne. Az egyikkel lehet terminatorként hentelni, a masikkal meg lopakodni, orgyilkolni ezerrel. Mindenkit ki akarnak ezzel szolgálni. Nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Azért óvatjával ezekkel...Hiszem ha látom.
Egyelőre ha hoz egy szokásos korrekt világot, előzőekhez képest...és valamire való karaktert, már bejáratott játékkal, akkor jó lehet.Valhalla kevésbé volt sztm ok.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
Ez lesz minden idők egyik legjobb AC-je. Az év legjobban várt játéka nálam.
-
Televan74
nagyúr
Ha jó lesz a történet mögötte, akkor a japán hölgyike miatt ezt sem egyszer fogom végig játszani. Ubi+ után ebből vétel lesz. Játékmenetre nagy csodát nem várok, úgy is az lesz ami eddig Origins, Odyssey, Valhalla esetében volt. Történések közötti utazás(felfedezés) és kisebb térkép elemek kimaxolása lesz a cél.
Mindenbe beleugatok!!!
-
.LnB
titán
-
zsolesz967
aktív tag
Ghost of Tsushima jutott róla eszembe,ami szerintem nem baj,a játék szép,koncepció is tetszik.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
.LnB
titán
Én kicsit elszégyelltem magam, amikor leesett hogy ez az Assassins Creed. Mert tetszett. Főleg a ninja-s részek. De nekem gyanúsan szépnek tűnt ez a trailer.
És elég sokszor eszembe juttatta a Ghost of Tsushima-t. Úgy látszik, hogy ebben is lesz egy lightosabb Kurosawa mode.
Szóval ha fáj is leírni, de komolyan érdekel egy AC játék.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
myckey
veterán
Origis és OdYSSEY odarakta...Várom !
-
homerhamm
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vélemények? Japán AC-t várt a nép régóta, vajon tényleg jó lesz?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest