Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hát akk kicsit le vagyok már maradva. Mióta konzolos lettem nemnagyon játszok pc-n.
Csak StarCraft
Q3 engine az alapja úgy tudom az összes cod-nak. Még a mostaniaknak is. És nem csak a parancsok. De még most is úgy toljuk a cod2-t hogy visszarendereljük dx7 be. Sőt ha jól emlékszem a cod1 még a .pk3 kiterjesztést használta akárcsak pl a Jedi Academy vagy Mohaa. Kiterjesztést váltottak, adtak hozzá pár shadert stb "feltuningolták" a motort... Az hogy lusták új motort csinálni? Na és, a q3 engine szerintem van annyira jó grafikai motor mint az unreal engine. Igaz az unreal technológiailag többet tud, stb, de ki nem szarja le aki cod mániás úgyis megveszi ha 30ezer lesz a játék akkor is. xDPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Kirtam
tag
válasz djculture #11 üzenetére
Nem értem minek a flame, amikor nem vagy elég tájékozott...
Amennyiben megveszed a BF3 lemezt felrakod és mehet a multi móka, nem kell hozzá semmi, ha akarod megveheted a dlc-ket 3500 ftért 4 teljes map 10 fegyver 2 játékmód.
Ja, hogy ez így kevés akk megveszed a premiumot amiben rengeteg plusz mellett megkapod mind az 5 dlc-t ráadásul 2 héttel a megjelenés előtt már játszhatsz velük.
Nem értem ez hol átverés, hogy 10 000 Ftért megkapsz 5 dlc-t plusz még egy csomó extra tartalmat videókat, guide-okat... na mind1. -
tDr1v3r
veterán
MW3-ban is vannak modok... ennek ékes példája, hogy van jópár ProMod-os szerver is. Dedikált szerverek dettó.
A CoD-Q3 rokonságot jól tudod... ugyanazok a konzolparancsok működnek mindkettőnél.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
haxiboy
veterán
Nem mintha a többi "motorja" nem tudna. Egyszerüen kikapták belőle a támogatást. Az a poén hogy az IWD engine is a Q3 enginen alapszik (legalábbis tudomásom szerint). Nagy hülyeség volt kivenni belőle ezt a lehetőséget, főleg a modok hiánya miatt. Pl mw2 ben vagy mw3 ban is szivesen toltam volna promoddal. Mert a hülye perkeknek semmi értelmük nincs.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
törölt tag
Nekem ez a Halo féleség nem tetszik...A 2. vh témája jó volt,még a modern harcokkal is megbarátkoztam,de ez a jövőbeli 11 éveseknek való lézerfegyver bum bum bum kikészít...
-
nanorambo
őstag
izgi. Csak a motort csesztek 8 év alatt lecserélni így biztos nehéz lesz újabb csalásokat készíteni hozzá. garantálom, hogy első nap már lesz cheater....
Nem beszélve arról, hogy ez nem 2012-es színvonal. -
GeryFlash
veterán
A szarnak egy pofon
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
kNG
senior tag
Call of Field Close Warfare 3 Elite Premium
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
h33t
csendes tag
válasz walkmanboy #6 üzenetére
Azt hogy ki sem fog jönni de már lesz minden országban 15 sufnihoszting szerver mint anno Cod2-ben
Az vicces volt, meg sem jelent de már volt vagy 10 magyar szerver
-
fugu
tag
"a Black Ops 2 motorja képes kezelni a dedikált szervereket"
Persze, hogy képes, ugyanez a motor már a cod2 alatt is képes volt.
-
Angel1981
veterán
NO! Ez igen!
Így már elhiszem, hogy nem kezelik fél vállról a PC-s verziót! -
kNG
senior tag
Biztos lesz új neve, pl. elite ops vagy akármi...szerintem is többször is fizetni kell, elvégre külön játék...
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Gergosz2
veterán
én arra nem találtam sehol választ, hogyha egy illető megveszi az mw3-at a cod bo 2 megjelenése előtt egy héttel és előfizet az ELITE re akkor megkapja-e az összes DLC-t mw3.ra és az összes DLC-t bo2-re?
Mert gondolom nem csak mw3 alatt fog menni az elite, és így mindkét játékba beleesik az előfizetésed.
Bár gyanítom hogy perkálni kell újból.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kNG
senior tag
Akkor elnézést a fals információért! Kb. egy bf3 premium ár akkor...csak cod esetében akkor évente kell fizetni, itt meg 1-szer...mindenesetre én kipróbáltam az ingyen hétvégén a cod mw3-at, és amikor 1-szer nyomtam le a bal egérgombot, és a csávesz kilőtte az összes golyót a pisztolyból másodpercek töredéke alatt, ott toltam egy alt+f4-et ^^
-
Gergosz2
veterán
-
kNG
senior tag
Hálégnek, avagy szomorú, én már csak nevetek rajta...cod1 multi na az volt az igazi a 2 meg a 4 még elmegy a többi...vicc kategória (imho)
-
kNG
senior tag
válasz djculture #11 üzenetére
Legalább nem cod elite (havidíjas majomkodás)...én megvettem a BF3-at, és nem bántam meg! Ezt egyszer veszed meg, ha még a premiumot is megveszed mellé akkor annyi tartalmat kapsz, hogy kéztörésig tolhatod!
-
nagyúr
Majd ha eladtak a játékhoz 126 db dlc-t + a játékososk fele nyomja a cheat-et akkor már kutyát nem érdekli, hogy van dedikált szerver vagy nem, mert inkább vissza mennek cod4-re.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Gergosz2
veterán
most őszintén, mi újat tudna mutatni ?
Jó biztos lesz lézerfegyver , meg egy két új de teljesen értelmetlen játékmód és kész.Bezzeg ami jó azt hamar elfelejtették: BAS
(#6) walkmanboy
Kiadják a szerverfájlokat, így bámelyik cod:bo2 tulajdonos hosztolhat saját szervert.
Bár némelyik kiadó elég sajátosan értelmezi ezt pl:EA akik BC2/BF3 -nál is elhúzták modták lesz dedikált szerver , de csak bizonyos szolgátatóktól lehet szervert bérelni.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
walkmanboy
tag
Mi ez a dedikált szerver ? Mit jelent ?
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
M3oH
addikt
MW3t is ez miatt vettem meg hirtelen felindulasbol. Kar volt...
-
AS
félisten
Még nem láttunk Multis videót róla.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
v!ct0y
veterán
JUHÉÉÉJJJ
Már megéri..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest