Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Haat...kemeny 100 mega mar megvan de egyre lassul. Meg 2 ora ha igy jon... de estere csak meglesz Addig hagyom a gepet es bontok egy sort.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Jakesz
addikt
-
zaugheek
tag
Ezt várom egész héten erre szerver crash.
Hadd idézzek egy facebook-os kommentert: "Servers are down. Well, those were unforseen consequences... -
negro
őstag
http://cdn.blackmesasource.com/7dc0dc37d4a9e55648ee3f17168c88d1/BlackMesa.7z
Ez lenne a lenyeg de 403, torrent is van de nem aktiv.
-
JSaN
addikt
Hat nem is csodalkozom hogy error 403, XD mikor a fel vilag ugrik egy fanmade kis szerverre.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
negro
őstag
Na haza ertem, nezem mi a helyzet es lam a server megroppant
-
negro
őstag
En mar este mindenkepp szeretnem kiprobalni. Elivileg meg Zip -kent lesz elerheto ugy meg 3.1 Gigat kell csak leszedni. Az meg pikk-pakk megvan, illetve torrentrol meg szepen osztjak majd visszafele.
-
Ryder62
őstag
Úgy is olyan túlterheltek lesznek a szerverek hogy innen is lehet majd látni a füstöt.
Sztem várok pár napot hogy kicsit stabilizálódjon a helyzet, közben meg jönnek az infók hogy mire lehet számítani.
-
Foo
tag
már csak 5óra!
-
negro
őstag
A BM forumrol. Persze, h megy a vissza szamlalas. Penteken jon ki a jatek az oldalukrol le lehet majd szedni, lesznek kulombozo tukrozesek es valszeg torrentre is ki kerul de kozben a Steam Green Light -ra is felkerult es kapott annyi szavazatot, h igy onnan is elerheto lesz majd de nem biztos, h a hivatalos megjelenes napjaig sikerul aktivizalni a Steamen is.
-
negro
őstag
Mert meg csak tegnap este kapott "zold utat" igy az is lehet, h a megjelen idopontjaban se lehet majd meg onnan leszedni (ido mig felkerul a rendszerre normalisan) csak a hivatolos oldalon levo tukrozeseken.
-
Teasüti
nagyúr
Én nem találom a steam áruházban.
-
negro
őstag
válasz Plazmacucci #33 üzenetére
Elivleg nem kell. Csak egy 2007-es SDK ami ingyenesen leszedheto a store-bol. De az amugy is fent van ha az embernek meg volt az emiltett orange box vagy Ep2 pl.
-
félisten
-
negro
őstag
Na, kozben epp kiderult mar fel is kerul Steamre.
-
Teasüti
nagyúr
válasz CsuBaKamBra #29 üzenetére
Vagy ha a HL3 nem lövi le az összes poént és varrja el a sztori minden szálát, akkor a HL4-be beleöregszünk, mire megtudjuk a multiverzum titkait.
Engem pl baromira érdekel ki a pöcsöm az a G-man és miért ekkora legény.
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz #65675776 #28 üzenetére
Mar az mekkora nagy erdeklodest valtott mikor kozoltek, h kiadnak 8 uj kepet ha eleri a fb oldaluk a 20k like -ot akkor lathattak mennyire varjak ezt meg mai napig. 2 hete mikor meg azt se lehet tudni mikor jon pontosan mar majdnem 50 ezernel jart es ez nem semmi. Ebbol mar sokat la tudtak szurni. Most meg mar majd 60k.
Igertek egy 2009-et (ami nagy buko volt akkor mert meg 2010 tavaszat is elviseltek volna a rajongok) azota eltelt 3 ev igy epp ideje volt kiadniuk es ezt ok is tudtak. Meg 1x mondom a Xen -en levo reszek kivitelezese lehet meg +1 ev pepecs munka lenne az pedig mar tul sok. igy viszont mar senki nem fogja banni ha a maradek reszek csak 2013 ev vegere lesznek kesz.
Eliveleg ok az Ep2 -ben levo ficsurokat is kihasznaltak es meg raktak is hozza mivel az atlag juzer gepei is erosebbek mar mint anno igy meg reszletesebb grafikat kapunk majd. Ergo nem az eredeti HDR mentes enginel lesz dolgunk. Az, h a Source -ban mi rejlik azt elegge demonstrata pl. a Dear Esther Mod.
http://www.youtube.com/watch?v=Vza4S9pBN1Q&feature=related
[ Szerkesztve ]
-
CsuBaKamBra
tag
Hát szerintem bárhogy is alakul így is úgy is remek darab lesz. Már csak arra kell várni hogy egyszer ez is teljes legyen ( meglegyen a kapcsolat ) és a valamikor elkészülő HL3 al együtt előről elkezdhessük játszani ezt a rohadt jó sorozatot.(feltéve ha megéljük )
-
törölt tag
Nekem gyanús, hogy a Xex-nel soha nem is fognak elkészülni. Inkább csak teszt jelleggel adják ki ezt is, hogy egyáltalán van-e még értelme a végével pöcsölni (amivel ugye évek óta semennyit sem haladtak). De ezt már leírtam.
A Source-ban meg vannak még tartalékok. Hasonlítsd össze a HL2-t (ha durva akarnék lenni, akkor CS: S-ot mondanék) a Portal 2-vel. Mintha nem is ugyan az a motor lenne alattuk.
-
negro
őstag
válasz #65675776 #26 üzenetére
Szerintem ezt inkabb ugy kell felfogni, hogy majd idovel jon hozza az Episode Xen mint anno a HL2-hoz az Ep1.
Ha varnak vele meg, amig elkeszul a maradek 4 chapter, akkor lehet csak jovo ilyen korra adtak volna ki. Addigra meg ki tudja? Lehet jon a HL3 uj Source 2.0 engine -el es akkor mar a BM a Source 1.0 -val elavult lesz. Most meg, bar mar nem mai gyerek, meg jol nez ki mindig.
-
törölt tag
válasz CsuBaKamBra #25 üzenetére
Csak aXen nélkül pont a közvetlen kapcsolat marad ki.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz 01101010111 #4 üzenetére
Úgy érzem nekem is hasonlóan fog telni a hétvégém és szerintem elkezdem újra a HL2 epizódokat is.
(#18) negro "Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz."
Azt hiszem magam is ilyen vagyok habár régen rengeteget játszottam vele de csak multi volt haverokkal de még az is szinte feledhetetlen élményt okozott. (szerintem azért mert maga az csak egy multis változat volt most így vissza tekintve) -
sz0k3e_
aktív tag
OMG van várható időpont, és ilyen közel?? Hány éve várok már erre a bejelentésre, nem is tudom, de hogy pont most szakdolgozat idején kell kiadni áááh....
"What next in the parade of constant obstacles?"
-
JanR
addikt
Én sajnálom, hogy kimarad a xen, mert azzal teljes a HL1 Na de majd 8 év mulva source2 motorral már talán nem hagyják ki
-
félisten
Pedig Xen olyan jó! A kis gyógyító tavacskák, és világító növények, meg a rohangáló csöcs!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
vidaila
senior tag
-
fasirTTT
őstag
én erről csak 4-5 napja hallottam először azt se tudtam mi ez most már várós, ez a nem mai projekt
-
negro
őstag
2005 -ben kezdtek el csinalni, igy mar inkabb 7-8 eve keszul. Jo magam 2006 -tol figyeltem rendszeresen hol tart.
A HL2 -ben 12 resz volt... A Lambda Core a (HL1)Black Mesa -ban a 14. chapter, szoval eleg hosszu lesz ez igy is! Hard nehezsegen viszem majd vegig ne legyen konnyu dolgom. Messze a 7vege, kb mintha a Half - Life 3 jonne ki annyira varom ezt most. "Irigylem" is most azokat a suhancokat akik az eredeti HL1 -et nem probaltak, most meg majd amolyan filmes stilusban kapnak egy elozmenyt a HL2 es epizodjaihoz kb. olyan minosegben, mintha maga a Valve fejlesztette volna a jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Xen nem a szívem csücske. A lambda core-ig is elég hosszú lesz az út.
Különben is, ha manapság jönne ki a HL1 tuti hogy a teleport után stáblista, vagy vegyél dlc-t bíztató szöveg lenne. Szóval ha teljes játékokat csonkítanak meg mostanság akkor nehogy már egy 6 éve készülő modnál legyen gond hogy jaj xen nem lesz benne.
-
negro
őstag
Alapjaiban veve egy ingerszegenyebb kornyezet a Half Life -ban es viszonylag hosszu is volt en sose szerettem. Plane mert meg ezen kivul 3 chapter is itt jatszodott ezen a bolygon. Viszonyitva egy Office Complex, Blast Pit, Residue Processing vagy Surface Tension -hoz kepest alig varta az ember, h vegre vissza teleportalhasson.
-
Teasüti
nagyúr
Mi a bajotok a Xen-el? Én szerettem azt a pályát.
-
negro
őstag
Anno mikor volt, hogy ujra toltam az eredeti HL1-et a Xen-ig vittem vegig es kesz. En szemely szerint nem banom annyira, h nem lesz benne most. Nem ert volna annyit, hogy teszem azt csak jovo tavasszal adjak ki ezert. De varom mar a penteket...
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz Brutális eb #9 üzenetére
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Brutális eb
addikt
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
CocooN-z
őstag
-
vidaila
senior tag
Ha minden igaz ingyenes, és lehet azért érezték, hogy "MOST" mert érkezőben egy hivatalos HL rész is.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
GeneraL_XTX
veterán
Ára vajon mennyi lesz?
Vagy ingyenes?
-
WongFeiHong
senior tag
válasz 01101010111 #4 üzenetére
Akármi jön idén a Half Life akkor is kiemelkedik. Legalábbis részemről.
-
01101010111
csendes tag
Ha tényleg kiadják most, akkor azt hiszem ezt a hétvégét monitor előtt fogom tölteni.
Szerintem már érzik, hogy nagy a türelmetlenség a játékkal kapcsolatban, illetve most kezdődik el a játékszezon, sorra fognak jönni a nagy címek, és még mielőtt ez elkezdődne szeretnék kiadni. így talán nagyobb lesz a figyelem, több fórumon megemlítik sőt talán valamelyik magazin hasábjain is megjelenik majd. Szerintem ezért mondhatták hogy úgy érzik, hogy most kell kiadni. -
Lenry
félisten
őőőő
"úgy érezték, hogy most"miért éreztek így?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest