Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Érdekelt volna, de így le kell tennem róla. Sajnos Visa helyett egy "fantasztikus" Maestrot "sóztak" rám és úgy néz ki nem is fogok tudni visszaváltani.
Harrrr!!!!
-
catroot
veterán
Komolyan elcsodálkozom, hogy egyes embereknek milyen problémáik vannak...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Tikakukac
titán
Nincs itt semmi gond. Csak magyarok vagyunk és nehéz ebből kinőni, valami mindig sz@r. Napi 5000 helyen b@sznak át mindegyikőnket, ráadásul kőkeményen a pénzünkön, de azért nincs rinya, elfogadjuk.
Egy ingyen játékért, na ott van, mert köcsög cég nem írja ki az apró betűbe azt a pár rinyafaktort. Mondjuk senki sem olvassa el, sokat nem vesztettek vele. Aki meg azon vergődik miért nincs dojcsland meg istentudja milyen nyelv, húzzon a boltba és adjon ki 3-4k-t a nyelvéért. Ez van. Sprite.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MageRG
addikt
Látom itt még mindig nem értik egyesek hogy min megy a nyavajgás.
Nem azért, mert az ingyen cucc nem elég jó, hanem mert félrevezetnek.
A GameFly-nak nem állt volna semmiből ezeket feltüntetni, legalább apró betűvel. Egyébként csak úgy sül el a dolog, hogy egy kamu ajándékkal akarnak rávenni, add meg a kártyádat és telepítsd az elcseszett alkalmazásuk."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Chp
őstag
Na ez figyelemre méltó lépés volt!!! Az nyelv miatt meg szerintem kár idegeskedni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz FehérHolló #40 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz huskydog17 #38 üzenetére
Azt a macska rúgja meg!!! Ingyen egy NEM TELJES ÉRTÉKŰ VERZIJÓ!!!!!!
SENKI NE HAGYJA MAGÁT ÁTVÁGNI!!!!!!!!!!4444 ÍRJUNK A FOGYASZTÓVÉDELEMNEK!!!!!!!!!!!!!!!
Ismétlem: KORLÁTOZOTT DISZTRIBÚCIJJÓ!!!!! ÁTVERNEK.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
dilipok
veterán
válasz huskydog17 #38 üzenetére
Nem toltod le. Ennyi. Vagy ha letoltotted letorlod, mert ez igy angolul jatszhatatlan Ha kovetelozni akarsz, meg lehet venni boltban a tobb vilagnyelves verziot. Vagy menj koveteld vissza a penzed. Ja, varj, valami eszembe jutott. INGYEN VOLT...
Hihetetlen ez a magyar nep. Ingyen van valami, de akkor is csak a nyavajgas
DeFranco: pont ezt a kepet akartam en is, de megeloztel
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
huskydog17
addikt
Nem. Fel kellene tüntetniük, hogy ez english-only verzió, mert a hivatalos, nemzetközi verzióban több világnyelv is benne van, magyar értelemszerűen nincs is, de nem is az kell. A lényeg, hogy a fejlesztők alapból úgy készítették el a játékot, hogy több nyelvhez készítettek lokalizációt nemcsak felirat de szinkron formájában is. Többek között a fejlesztők által támogatott nemcsak az angol, de többek között az olasz német stb.
Na most ha valamely disztribútor ezeket kiszedi és kizárólag egy nyelven teszi elérhetővé a címet, az annyit jelent túlzás nélkül, hogy NEM teljes értékű a játék, KORLÁTOZOTT verzióról beszélünk.
Milyen alapon korlátoz engem a disztribútor abban, hogy nem állíthatom be például a német nyelvet, mikor a fejlesztők alapból elkészítették hozzá a lokalizációt?Természetesen örülök én is ,hogy ingyen van, hiszen azért is töltöttem le, de arra végképp nem számítottam, hogy ez egy NEM TELJES ÉRTÉKŰ, KORLÁTOZOTT verzió! Ezt pedig fel kellene tüntetni egyértelműen, hogy a vásárlót ne érje csúnya meglepetés! Úgy gondolom, hogy jogos a felháborodás ilyen esetben.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
FehérHolló
veterán
válasz Stauffenberg #35 üzenetére
Ja basszus, mi a francnak árulnak ezerféle téliszalámit a bótban? Mindegyik téliszalámi, elég lenne egyfajta is, lehetőleg Pick, de csak 2000 forint alatt a kilója.
Szerk.: meg mindig akcijjósan.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Stauffenberg #35 üzenetére
1) Megbízható bolt, a D2D utódja, nyugodtan fizethetsz kártyával (ezért érdemes netkártyát csináltatni)
2) a kulcsot nem tudom neked megmondani, hogy ad-e, de akkor sem aktiválható setamen, ha ad. A futtatáshoz nem kell a kliens, ha letöltötted a telepítőt, akkor uninstallálhatod is a klienst.
-
Stauffenberg
nagyúr
1.) Nem lehet PayPal-el "fizetni"... amiben kevésbé bízom meg, ott nem akarom a rendes kártyám adatait kiadni.
2.) Aki "megvette" az megmondhatná, hogy ad-e a GameFly egy CD-kulcsot ami esetleg aktiválható Steam-en? Nekem sincs kedvem egy n+1 klienst feltelepíteni. Épp elég baj, hogy már minden kiadó saját rendszert csinál... itt egy Origin, ott egy UPlay, amott meg egy Games for Windows Live... aztán akkor arról nem beszéltünk, hogy a jó öreg Steam is bőven elegendő lenne.
-
dilipok
veterán
válasz huskydog17 #29 üzenetére
Tehat az a gondod, hogy nincs feltuntetve hogy multilanguage lenne, es ennek ennek megfeleloen nincs benne magyar nyelv? Es igy mar ingyen sem kell es nalad elasta magat a banda Hat gratulalok... Miert lenne bena az a nemzetkozi ceg, aki angolul akar boldogulni a nemzetkozi piacon? Gondolom azert a hoki banda, aki ingyen kinal egy jatekot, majd valahogy csak tuleli, hogy egy angolul jatszani nem kepes ember nem tolti le a jatekot. Gondolom par tiz/szazezren azert csak lekapjak
mindenkinek jo jatekot aki szereti
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
cellpeti
nagyúr
nekem megvolt teljesben, háááát nekem nem jött be, de hát mindenki más
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tikakukac
titán
Köszönöm Ó Istenem. Hát micsoda ajándék ez Hétfőig viszont nem játszunk, nem nem
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
huskydog17
addikt
Mivel gondoltam ingyen van és ingyen van a regisztráció is, miért ne. Regeltem, telepítettem a kliens szoftvert és már töltöttem is le a játékot. Szerencsére a kliens telepítéskor felpatchelte a játékot. A gond ott kezdődik, hogy a weboldalon a játék leírásánál nem tüntetik fel a támogatott nyelvek listáját. Gondoltam ettől még lehet multilanguage, hiszen steamen is sajnos néha elírják ezt a szekciót. Nos, szerintem nem véletlen nem tüntetik fel, ugyanis a játék kizárólag angol nyelven működik, se a kliensben, se a játékban nincs lehetőség megváltoztatni a játék nyelvét.
Rákerestem erre a problémára és kiderült, hogy 1 hónappal ezelőtt egy vásárló már találkozott ezzel a problémával és meg is kérdezte a megfelelő helyen, hogy lehet-e változtatni nyelvet a játékban. 1 hónap után sem jött rá válasz. Én most feltettem még egyszer ugyanezt a kérdést, de nem számítok pozitív eredményre.Ha ezt tudom, akkor ingyen sem kell a játék. Mindenesetre ez a hoki banda nálam jó mélyre elásta magát.
Így akarnak nemzetközi viszonylatban boldogulni? Gratulálok nekik, így nem igazán fog menni.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Steven
addikt
tőllem le vontak kétszer is 1 fontot azt azt írják hogy a your order cannot be placed vegyem fel a kontaktot a supportal anyád
az egyiket már törölték ahogy mondtátok az egy fontot...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
félisten
-
MageRG
addikt
Ha valami ingyen van, de azért elkérik a bankkártyaszámodat, indokolt az egészséges szkepticizmus.
A site gyengeségeit meg lehet fikázni. Hogy ingyen ad valamit, még nem menti fel a kritika alól.
Ez nem echte magyar mentalitás."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Def26
félisten
Hát engem nem hozott lázba. Xbox Live -on nemrég volt akcióban 990,- -ért.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
RyanGiggs
őstag
Ez egy remek ajánlat, egy remek játékért!!
A legjobb FPS játékok egyike! Ezzel szemben egy MW3 vagy BF3 egy kaki.
Mondjuk a BF3-ban nagyot csalódtam, mert a Bad Company2 viszont qurva jó volt.
(Szigorúan simple player, a multis része egy játéknak sem érdekel)
Ja de...FIFA11.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz FoxiestFox #18 üzenetére
Echte Magyar mentalitás: ha egy játék 15k, akkor mér ilyen rohadt drága. Ha ingyen van, akkor ááá ezér nem fogok regisztrálni. Ha ingyen lenne, és egy futár vinné házhoz díszcsomagolásban, akkor valszeg azt tennénk szóvá hogy miért nem egy svéd szupermodell hozta.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
elithun
őstag
Hol találom a CD kulcsot? Megpróbálnám beaktiválni Steam-re.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
félisten
Jó játék.
De nem fogok miatta egy új helyre regelni. -
LLKobe
veterán
Óriási játék, frankó hangulat, sztori, és még mai szemmel is szép. Ennyit meg bőven megér.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
huskydog17
addikt
Ez a GameFly kliens is mindig automatikusan patch-eli a játékokat?
Csak mert látom - miközben tölti most le -, hogy az 1.0.0.0 telepítőt tölti le. A patcheket utólag tölti le és telepíti?A másik dolog, ami feltűnt,hogy a GameFly weboldalán a játékoknál sokkal kevesebb adatot tüntetnek fel, mint például a Steam-nél, az elérhető nyelveket fel sem sorolják.
Így egyelőre elsőre elég hoki ez a GameFly a Steamhez képest.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
.mf
veterán
válasz XIII Ramses #6 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele, eddig akárkitől kérdeztem, nem tudott épkézláb választ adni, hogy mit szeret a CopyShockban (jeleneteket egy-az-egyben csórtak neves, kultikus játékokból)... ez még megbocsátható lett volna, ha jó játék lett volna, de nekem annyira semmilyennek tűnt, és az art déco sem vonz, így pár óra után hagytam is a fenébe.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
natë
nagyúr
Az egyik legjobb (leghangulatosabb) PC-s FPS. A mai napig előveszem
-
Mister_X
nagyúr
Born to be PH! Kedvenc...
ON: már megint egy disztribútor? Nemár. Így is mindenütt ott vagyok, de azért még zavar még egy. A játéknak azért nagy +1, boxon sokat játszottam vele.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Narxis
nagyúr
válasz XIII Ramses #6 üzenetére
+1
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Gergosz2
veterán
-
XIII Ramses
aktív tag
Én annak idején kipróbáltam, de már akkor sem értettem, mit eszik ezen a nép annyira...
-
mpierre
veterán
Rendesen leterhelték már a site-t... Pedig ennyiért én is megsasolnám.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
DeFranco
nagyúr
Hogy senkit ne érjen meglepetés:
A "vásárláshoz" kell érvényes, netes vásárlásra alkalmas bankkártya, amire a "vásárláskor" érkezik egy 1 GBP-s próbaterhelés, tehát legalább ekkora összegnek lenni kell a kártyán. Az összeget pár perc múlva (de legkésőbb 3-5 nap alatt) visszakapja a vásárló.
Amúgy ez számomra is egy végtelenül szuper lehetőség, régóta szemezek vele, a demo nem fogott meg, ezért nem mertem megvenni, de így most kaphat egy esélyt.
-
Gergosz2
veterán
még így sem kell
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Bird
addikt
Na végre! Ideje lesz kipróbálnom...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TP-LINK routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 4
- Politika
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic