Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Bs 1 után csodálom is hogy a 2 miért nincs a polcomon. Ez a fránya idő...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Scooby Dou
aktív tag
nagyon várós már.bioshock 1 el toltam sokáig
hmm..
-
chubii
senior tag
Első napos vétel lesz az biztos ! Személy szerint a viz alatti téma jobban bejön, de bízok benne,hogy legalább ugyanolyan jóra megcsinálják az Infinite-et, mint az 1. részt.
ui.: Kíváncsi leszek a gyűjtői verzió tartalmára.... -
Telda
addikt
Még sosem vártam úgy játékot, mint most ezt.
Az első két rész is nagyon tetszett, hihetetlen jó volt a hangulata.
Bár a 2-t páran leszólták hogy ugyan az mint az 1, persze nem volt igazuk . -
Slystyle
őstag
Már vártam, hogy mikor mellékelnek dátumot a játék mellé. Nekem ez a lebegős téma jobban bejön, mint a víz alatti, bár azok se voltak rosszak. Remélem hamarabb eljön az október, mint gondolnánk.
-
nagyúr
Tudod te.
Ha lenne biztos állásom meg frankó fizetésem megvenném, de így hogy 2 hónap múlva megint kérdőjel?!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Findzs
addikt
nagyon messze van még az év játéka
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Unigine Heaven benchmark jut róla eszembe,de ez inkább Unigine Hell
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
imibogyo
veterán
Huhh, na erre nagyon kíváncsi leszek. Mind a két Bio nagyon bejött eddig. Bár most már csak koca játékos vagyok, de ha jól sikerül, biztosan megveszem és végigviszem.
-
LLKobe
veterán
Na gondoltam lesz mivel elcsapni az időt a Borderlands 2-ig, de ez még később jelenik meg
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"BioShock Infinite will be available on the Xbox 360, PlayStation 3, and Windows PC with an international release of October 19, 2012." (forrás)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
keIdor
titán
Assassin's Creed III, Bioshock: Infinite, idei ősz is kezd már alakulni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PR0JECTNR56
addikt
Végre, végre megvan a dátum, remélem pontosak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest