- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Szerintem a második kellene, a harmadik világító szemével keverve.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Silentfrog
veterán
Bár csakugyan az összes horror játékban kislányok,rémizgetnek,egy cim sem jut eszembe ahol kisfiuk hozzák rám a frászt.
-
Kareszovics
addikt
"Miért van az, hogy a horror témában mindig a kislányok a félelmetesek?"
Érdekes kérdés, én például a F.E.A.R-nél fostam be tőle mindig. Filmben meg a "Kör"-ös kis csaj tesz sírba (természetesen az eredeti japán; bár az amcsi se rossz).
Az első részt meg gyorsan tessék pótolni.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Nunder
őstag
Aranyos, nagyon. Nem sokba különbözik az első részben látott Little Sisterektől. Ettől függetlenül jók a rajzok, bárcsak fele ennyire tudnék alkotni mint az aki ezeket rajzolta
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
félisten
Miért van az, hogy a horror témában mindig a kislányok a félelmetesek?
Végig kéne már tolnom az első részt..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ádyz
addikt
Legyen a masodik. Raknak ra egy kis vert, es mar kesz is.
-
Kareszovics
addikt
Kicsit beteg...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
plus44
veterán
Szörnyűek..
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nrgia
őstag
A 3. képen a májbeteg kislányra szavazok...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest