Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Olyan szokatlan FF-t real time harccal látni. Nekem mindig egyenlő volt a széria a körökre osztott jrpg-vel.
-
nonsen5e
veterán
Prompto hangja eléggé emlékeztet Tidus-ra, Noctis a hangja alapján pedig sokkal idôsebbnek tûnik (fôleg a japánhoz képest, a többi teljesen jó. A leányzók hangjára lennék még kíváncsi.
-
Ellia
addikt
Engem ezek a díszb..ik idegesítenek
Ettől leszámítva nagyon látványos és az a sok apró animáció rendesen fel tudja dobni az egészet.
-
Nem úgy volt, hogy PC-re is jön?
Csak mert ennek nem olyan csili-vili a képi világa, mint pl. a 12-13-nak, és én is beruháznék rá!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők a Tokyo Game Show-n látott előzetes angol nyelvű kiadását is bemutatták.
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest