Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
igazán rossz FF játékot én még nem láttam,legalábbis a fő sorozatban
Már szimpatikus vagy nekem. Khm.. Khm..
XI-ről én sem tudok nyilatkozni, de a Realm Reborn az egyik legjobb szerintem - mondjuk maga a játékstílus MMO mivoltából kifolyólag teljesen más.
Hasonló csapkodósabb akciós játékként a LR harcrendszere is 1, szórakoztató volt 2, bőven igényelt szürkeállományt - nem volt a legkönnyebb játékok között, főleg nem hardon.D4: hunPH, nonsense#2596
-
misuti
tag
Nagy kérdés,hogy miféle taktikázási lehetőség lesz ebben?Ha jól megoldják nagyon jól is elsülhet,igazán rossz FF játékot én még nem láttam,legalábbis a fő sorozatban!Bár a 2 mmo részt nem ismerem!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Nálam a kaszt rendszer (job system), ami a régiekben tetszik. Még most is megállná a helyét. Nem tudom miért az akció irányába mentek el. Az FF hosszú időkig egy tápolós, jól összerakott rpg volt, amit a harcrendszere adott el és az egyedi világa. A játék dizájnja nem rossz, de megnéztem volna, hogy mit hoznak ki Amano stílusából egy 3d-s világban. Biztos ütött volna.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Garada
őstag
A látványra nem lehet panasz, egyszerűen lenyűgöző az amit a játék nyújt.
-
ldave
félisten
Klasszikusok (NES/SNES) közül nekem a 4. és a 6. a kedvenc, a modern részek közül pedig a 12. De a legszebb emlékeim a PS1-es részekkel vannak. A 13. részt kicsit (nagyon) vakvágánynak tartom, bár nekem bejön Lightning karaktere.
A Tactics tényleg egy csoda, talán annak az FF játéknak van a legjobb története, hihetetlenül összetett egy világot alkotott meg Matsuno mester.
A Slime draws near! Command?
-
saelin
veterán
válasz #57919488 #17 üzenetére
FF-el csak a 8. részig játszottam úgy komolyabban, utána már meg sem vettem... kipróbáltam ismerősnél és legyintettem egyet. A kedvenc részem a sorozatból a 8. rész volt, amit mai napig előveszek. Utánna a 3. és a steampunkos világával a 6. Ezek a sci-fi fantasyk már nem tetszenek, és még kegyelemdöfést is kap a harcrendszer teljes átdolgozásával.
Kiugró részekként a tactics tetszik a legjobban. Ennyire nincs igény az ilyenekre? Nagyon nem tetszik, hogy ide jutott a játékipar. Explosion, eye candy, ejaculation...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sirandrish
legenda
Valóban fasza volt...úgy 10 éve
Ha már körökre osztott harcrendszer akkor inkább a Grandia féle kombózható buli..nah az remek voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Szerintem a jo öreg klasszikus harcrendszer jobban ment a FF vilagahoz.
-
gabber01
addikt
-
Még 480p-ben is igen látványos, kedvet kaptam a játékhoz
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ldave
félisten
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ez olyasminek tűnik, mint a Bayonetta, csak lassabb.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
nonsen5e
veterán
Kíváncsi vagyok a harctéren túl a menüben milyen testreszabási lehetőségek lesznek. Gondolok most ilyen mindenféle Sphere Grid, License Board, Gambit, Paradigm, Schemata, mindenféle rendszer itteni verziójára.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
törölt tag
PS5 -re jön vajon?
-
Televan74
nagyúr
Olyan üsd vágd típus.De még így 480p videóval is látványos.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Sirandrish #2 üzenetére
De! legalább látványos.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez hosszútávon nekem nagyon repetitívnek tűnik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nonsen5e
veterán
Eszméletlen látványos azt meg kell hagyni!
Lehet mondani, hogy "nem FF" de harc rendszer is így a videók alapján nekem nagyon bejön.D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED garanciális
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal
- XBOX Series X - 1 kontroller - nem sokat volt használva - 2,5 éves
- Spirit of Gamer CROSSGAME 2 egér + billentyűzet adapter konzolhoz
- Eladó Xbox Series X + Turtlebeach Stealth Gen 2
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest