Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Anno de szerettem ezt a játékot.
Kár, hogy az Xbox 360 már kevés hozzá...[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Az egy dolog, hogy leírod a véleményed, de azt nem feltétlen ebben a formában kéne megvalósítani...
Vagy akkor ne csodálkozz, ha trollnak tekintenek.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
XuChi
addikt
válasz sz.balazs.95 #10 üzenetére
Màr elnèzèsed kèrem hogy le mertem írni a véleményemet!
-
Necroman_Mk2
őstag
Aki esetleg nem tudna addig várni, itt egy link
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
vegitossj7
addikt
Instant buy. 1 Euróért. Max.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Bjørgersson
félisten
-
Mister_X
nagyúr
És komolyan szükséges tolni a babyrage-t mindennél, ami nem tetszik? Kell: megveszed, nem kell: nem veszed meg. Ennyire egyszerű a képlet.
Pici tolerancia sem ártana néha.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
XuChi
addikt
Annyira kellenek ezek a 8bit fosok Ez már siralmas amit a cégek művelnek. Remake, HD, Collection. Ezeket ingyen kéne adni!!!
-
őstag
Ez nagyon jó! PS2-re volt megaman collection (és megaman x collection), PS3-ra megaman 9 és 10. PS4-re meg újra kiadják az első 6 részt... Nem lenne érdemesebb akkor az egész klasszikusat összefogni és kiadni nem csak félig meddig? PC-n meg rocknes és össze lehet szedni a romokat. A 6 játék összesen emulátorral együtt nem foglal többet 5 MB-nál...
Nekem marhára nem tetszik az, hogy újjal nem tudnak előállni hanem a divatos 8 bit mennyire menő és ezt súlykolják másokra. Inkább folytatnák az X szériát, arra lenne vásárlóközönség sokan várják már évek óta...* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
félisten
Nagyon helyes, jöjjenek csak a remake-ek, reális áron.
STEAM-en venném őket..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest