Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Örülünk Vincent?
Live-Die-Respawn
-
Zsolt1
tag
Végre! Ideje volt már Azt viszont sajnálom, hogy (a facebook borítókép alapján) nem a 2. rész idejében folytatják, nagyon bejött a 30-50-es évek hangulata, remélem ebben a részben is legalább ennyire eltalálják a hangulatot és talán egy kicsit nagyobb pálya sem ártana, a 2-ben az volt talán az egyik rossz dolog, hogy nagyon szűk volt a játéktér.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha minden igaz a 70-es években játszódik a játék.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Az alapján a kép alapján. Vagyis a kocsikból ítélve inkább '70-es évek környéke lesz az.
(#6) orichalcos 'Oszt megelőz....
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Matada2.3
veterán
Nagyon bejött a széria, várom 2K rulez
Finn the human
-
addikt
De akkor ez már nem nVidia/GameWorks/PhysX játék lesz?
-
ribizly
veterán
Na akkor lesz itt nagy örömködés a stílus kedvelői között.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
.LnB
titán
Szerintem mondjuk nem lett volna baj, ha visszatértünk a 20-as 30-as évekhez. 70es évek az már GTA Vice City nem? Vagyis kicsit utána nem?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
plejik
addikt
Na, ez várós.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro / LG CX3 OLED
-
Stauffenberg
nagyúr
Szent tehén, én nagyon kész leszek tőle!
A kedvenc szórakozásom az lesz, hogy leautózom vidékre, miközben üvölt a pszichedelikus rock.
Imádom, hogy mindig beletenyerelnek a kedvenc korszakaimba. Az első rész etalon mai napig. Imádtam a kis Ford T-vel pöfögve felkapaszkodni a Giuliano hídra. Aztán a második rész bőrkabátos, greaser suhancos, hotrodos hangulata a rockabilly slágerekkel.
A korszakok ábrázolása, öltözékek, szövegek, autók, na meg a zenék, ezekben mindkét Mafia nagyon erős volt.
Nem bírok várni!
-
.LnB
titán
válasz Trailblazer #12 üzenetére
Igazad van rosszul emlékeztem.
-
Legendd
senior tag
A FIFA mellett ez az egy játék van még, amivel bármennyi időt képes vagyok eltölteni. Főleg a zene és a korszak miatt, de a 70-es évekkel sem lőttek mellé. Remélem persze, hogy lesz PS4-re is
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
PR0JECTNR56
addikt
Várjuk szeretettel.
-
nagyúr
add uram, hogy ne csesszék el.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Televan74
nagyúr
Nekem csak a kettő van meg.Az elsőhöz nem volt szerencsém.De várom a harmadik részt.70 évek érdekes ötlet.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
sanyi0627
senior tag
Várós.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
CoDWaW07
őstag
De még mennyire
Én már nagyon régóta várom, reméljük olyan jó lesz mint a Mafia II
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
sultansmith
senior tag
Ez aztán a jó hír!
Ez az izomautós korszak pedig telitalálat!Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
1tom
aktív tag
Ez jó hír .
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
Ic3man
tag
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
shiftac
aktív tag
Remélem a 2. rész történetét folytatják,
akarom tudni, mi történik Joe-val.
"Mafia III-at, vagyis végül trilógiává bővül a sorozat" Értelmes megfogalmazás ez isSamsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
parampa
aktív tag
60's kimarad ?? Negative.
Arcade driving, GPS, hatalmas nyilak a célok fölött.
Konzolosítás. GTA klón. Classic-ból átmegy trendibe.Nem, ezúttal nem ülök fel a hype vonatra.
-
Malibutomi
nagyúr
Szuper! Johet a 70-es evek is, tetszik.
Aztan aljanak neki vegre az elso resz hd remake-nek! -
addikt
A nap legjobb hire!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
cyberkind
félisten
Végre!
Most már csak az a kérdés hogy mit akarnak, továbbvinni a 2 gyenge sztoriját, vagy csinálnak egy méltó lezárást ami hasonlít az 1-hez. -
intelMMX
senior tag
Várós lesz
Kiderül mennyire lesz Ponyvaregény beütése -
Chapel
addikt
Teljesen felesleges tippelgetni, meg ki mit szeretne.
Nekem a kérdés az, hogy mennyire viszik casual irányba és mennyire lesz valóságos amennyire lehet.
Bár Gta V nagyon szép átfedést mutat, de nekem mafia (1 az etalon) inkább picit "szimulátorosabb" volt.
Kevés golyó elég a halálhoz, egy fejlövés azonnali, az autók nem száguldoznak stb, tehát amit már az első részbe is bele raktak, azt kéne folytatni.Összefoglalva: tanulva a 2. rész hibáiból (totálisan kivett autó törés rendszer, ami maradt nfs szint és a beígért "ahogy viselkedsz úgy fognak mások is veled" téma) és tanuljanak a gta v méreteiből. Pálya és változatossság terén egyaránt, mert akárhonnan is nézem, azért erősen konkurencia, bár - ahogy esetemben is - nyilván nagy az átfedés a két játékos bázis között.
Ja és a mostani totális HD remastered örületben kérek szépen: Mafia 1 feljavítva legalább a 2. rész szintjére látványban. Eldobnám az agyam
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
snecy20
nagyúr
Na kérem, lehet gyűjteni a pénzeket az új vasakra.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Trailblazer
veterán
Az első rész nagyon behatárolt volt, kicsi volt a sandbox. A második már lényegesen nagyobb szabadságfokot nyújtott, de ott meg valóban ott figyeltek az általad felsorolt hibák - amellett, hogy nagyon élvezetesre sikeredett. Egy remasterelt első rész mellett én is pálcát törnék.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
DFlash
tag
Remélem lesz olyan hangulatos, mint az első rész. A második nekem annyira nem jött be.
-
Ic3man
tag
Személy szerint én egy Mafia (1) Total Conversion-nak (is) örülnék. Voltak erre próbálkozások, de elhaltak ezek a projectek.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Pálinka
csendes tag
Nekem a legjobb játékélményt az első rész jelentett, a történet az nagyon jó volt, a küldetések pedig változatosak. A 2. résznek kétszer is nekifutottam de nem jutottam a végére, valahogy unalmasnak találtam.
Egyébként a 2K cseh részleg nem szűnt meg?
-
nagyúr
Egyik legjobb játék a Mafia.
Én mindenképp várom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
sultansmith
senior tag
Azért az autósversenyzős rész odavert pár embernek...
Emlékszem, hogy még tesómnak is én csináltam meg azt a részt, mert hetekig szenvedett rajta. Nem volt az első rész sem tökéletes, de akkor és ott tudott valamit mutatni az tuti!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
darkrock
aktív tag
Várjuk a további infókat.
-
Niczo
senior tag
végre kívánságlistámon az első helye már betonbiztos
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
DFlash
tag
válasz sultansmith #45 üzenetére
Az egyik ismerősömnek sem sikerült a versenyzős rész, megcsináltam neki, aztán már folytatta.
-
titán
Ennek nagyon orulok. Elso ket resz a kedvenc jatekaim kozott van. Hogy en mennyi palinkat megittam a masodik resz alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
amikor először játszottam azt a részt már megvolt az első logitech kormányom, többször is végigtoltam a versenyt, kormánnyal semmi nehézséget nem okozott, de bill-el tényleg szívás volt
utána az egész játékot úgy nyomtam le, hogy az autós részeket kormánnyal vezettem le.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- SkyShowtime
- Politikai mémek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest