Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
A trailer alapján valamire nagyon ráéreztek, ami a WD legjobb részeiben volt, de ez a hangulat még annál is nyersebb.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Sirandrish
legenda
válasz HELLAFLUSH #9 üzenetére
Az biza
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr. Venkman #8 üzenetére
Hát az arca ezt nem tudja
Egy kis sminkkel, simán elmegy ovisnakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Szerintem is nagyon hangulatos lett, ilyen Walking Dead hangulatom lett tőle. A kislány első ránézésre nekem is fura kicsit, de ha jó lesz a sorozat, talán meg tudok vele barátkozni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Igaz, csak nem mertem írni mert ő már jóval korosabb, bár még mindig kölyök képű.
-
Dr. Venkman
tag
válasz Sirandrish #7 üzenetére
További probléma, hogy 35 évesen kevéssé lenne hiteles egy nyolcadikos gyerek szerepében.
-
Sirandrish
legenda
Hát igen, már Elliot, és valszeg el tudna játszani lány karaktert, főleg mert az arca sokat nem változott, viszont szerintem már dacból se vállalná...
Vagy ki tudja ugye, de ez már sose fog kiderülni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bennyboy
őstag
válasz Sirandrish #4 üzenetére
na igen ő sokkal jobban hasonlít rá, csak már fiú ha jól tudom. Mondjuk ha jó színész akkor gondolom el tud játszani egy lányt is.
Pedro-t meg sztem mindenki imádja és sztem illik is rá a szerep. Got-ban és a narcosban is nagyot ment.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
agyhalottak
tag
Nagyon város, még bízok az HBO-ban, hogy nem szúrja el.
Remélem azért decemberben leadják az első részt
Pedro Pascal szerintem jó színész, nekem ő illik Joel szerepébe.
Bella Ramsay a Trónokban nem volt rossz, de első ránézésre nekem sem egy kiköpött Ellie.Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
Sirandrish
legenda
válasz HELLAFLUSH #3 üzenetére
Szerintem meg Ellen Page lett volna az igazi, csak hát....izébigyó..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát a hangulat meg a díszletek (ha lehet annak nevezni), valami kegyetlen jóra sikeredtek. Innen már szerintem csak a színészeken múlik.
-
Bennyboy
őstag
Sztem eltalálták a hangulatot de ez a kislány nagyon nem hasonlít a játékban a lányra ami mondjuk nem tragédia ha magával ragad a sorozat úgy sem azt fogom figyelni, h jóságos ég mekkora homlok
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest