Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
ki kene mar ezt is probalni egyszer
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
bizo13
csendes tag
nagyon vicces ezt majd tuti megveszem
-
csimav
őstag
Számomra TF2 feelingje van.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
pereces
tag
ha ingyen fps kell akkor inkább a Combat Arms
-
sequator
senior tag
hali mindenkinek!
Tegnap öcsémmel kipróbáltuk, nem volt gondunk, hogy ugyanarra a szerverre kerüljünk, amint felvettük egymást Friend-nek.
Mondjuk szerintem nem igaz, hogy hasonló szintűekkel egy meccsbe tesz, mert voltunk benn mi ketten lvl1esek meg ellenünk 3-4 lvl15 körüli játékos.
Csak akkor tudtunk győzni, ha mi legalább 2szeres létszámfölényben voltunk és akkor is alig, kb 10ből 2szer sikerült.Egyébként bosszantó kezdetben, hogy egy tár is kevés az ellenségnek, de ezért fontos a csapatmunka és kb 4-5 szint körül (amit kb 1 óra játék alatt össze lehet szedni) már sokat javul. Addig meg nem lőni kell, hanem gázolni.
Az itt leírtak alapján fel voltam készülve, hogy akármennyit FPSeztem az elmúlt 10-12 év alatt, nagyon csirke leszek ebben. Így nem ért meglepetés és hamar túl tettem magam, azon, hogy mindig a mi csapatunk veszít.
Nem a győzelemért mentem, hanem a móka kedvéért, még a karakter alkotással sem foglalkoztam.
sautia
sequator
-
veterán
Hát ez nekem nem jön be,sajnos
duree54
-
Silenzio
addikt
Még jó hogy a tesztelés és a kritikaírás is szubjektív. Én nem gondolom hogy szutyok lett, és más szaklapok írói sem. Ez egy dolog nyilván, de a recepciója eddig bőven pozitív. És a megítélésben csak ez, illetve az eladások számítanak, egyéni vélemények sajna nem.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
DArchAngel
tag
Jó játék, bár kicsit ráuntam, vagy egy hónapja nem játszottam vele, no majd lassacskán.
Azért a sniperek ugyanolyan idegesítőek benne, mint a többi játékban, nem szeretem ezt a campelős stílust. Ráadásul a gunnerrel sok esélyem nincs ellene, mert a golyószóróknak nagy távra elég gyenge a találati pontossága. Bazookával kicsit jobb, csak az nem sebez annyit, de legalább néha repteti a delikvenst[ Szerkesztve ]
''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''
-
sanyi0321
tag
Nekem bejött, viszont lehetne több pálya.
Go home... you're drunk.
-
Tenken
őstag
Szerintem tök jó lehet, eddig egyszer hallottam róla akkor kicsit tetszett, de most így a cikk után szerintem teszek egy próbát. Haverokkal dotázni szoktunk olykor-olykor és már elég régóta űzzük az ipart, úgyhogy mindenki a társaság miatt ragaszkodik még hozzá. Meg, hogy ingyen, meg nem kell hardver hozzá (fair), ne meg persze a páratlen blizzard féle játékélmény soha nem tud megfakulni, de szó mi szó, ha ez is tud hasonló feelinget nyújtani mint 1-1 dota party ismerős csapatokkal akkor megemelem a kalapom előtte. Mármint, azért legyen benne szükség meg lehetőség az egyéni skillre, nem csak az xp szerzés miatti levelektől legyen tápabb egy ember.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
L.
tag
válasz VaniliásRönk #45 üzenetére
Simán meg.
A már megint turbine, vagy már megint egy fél órás (jó esetben) pipeline után pedig kész felüdülés
fun gyors ingyenvan satöbbi -
Breki's
tag
De ami azt illeti, 2 millióan azért mégiscsak ránéztek! Az Arkham Asylum egy monoton szutyok lett, a fórumában le is írtam miért gondolom így.
Nyilván vannak gyerekbetegségei a stuffnak, de a szervertúlterheltségek mára már megszűntek, és az arzenál is folyamatosan bővül.
Akinek a sniperezéssel adódtak problémái, az se játszott nyilván 1 percnél többet a játékkal, mert arra is van képesség, hogy azt feljavítsd.
Egyébként meg te miért nem írtál róla bármit is? Nyilván nem teljesen objektív, de én kedvet akartam hozzá csinálni, nem lehúzni. Hogy miért? Pont azért, mert nekem tetszett!
A pénzért való előrelépés meg csak annyiban jelent előnyt a játékban hogy lehet venni 150%-os XP bónusz képességet. Sztem ez nem jelent túl nagy előnyt, mert aki ügyes az úgyis előre fog jutni, illetve a játék egymáshoz hasonló szintű játékosokat sorsol össze.
Ez nem mind neked ment, hanem az itt író embereknek is igyekeztem reagálni a kommentjeire, csak nem akartam 36-ot nyitni egymásután.
Szóismétlés jogos, néha sajnos előfordul hogy nem tudok rá annyira figyelni, de ez a korai óráknak is betudható volt.
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Breki's
-
EczkE
veterán
én anno még odáig se jutottam el h neten játszak vele, de akkor is szimpatikus volt. de ahogy így írjátok, télleg uncsi és nehézkes. nem próbálom meg mégegyszer.
Asszem mindenféleképpen!
-
L.
tag
Új karaktert kell indítani , a bétában korlátozva volt már nemisemlékszem talán 5-re vagy 3-ra.
Én még a bétával toltam, de talán van már vagy fél éve. Voltak gyermekbetegségei, random disconnectek, satöbbi.
TF2-őt szoktam tolni aktívan, amellett megállja a helyét, elég fun kis gém.
A bétában is a 12-13 szint után lassult be a fejlődés, de addig elég jó kis karaktert lehetett összehozni, be lehetett gyűjteni egy kis fegyverfejlesztést meg pár skillt, azokkal már elég jól lehetett osztani, pl maxos stealth satöbbi, kb úgy látszott fölösleges fizetni csak ha valaki menőzni akar, casualnak meg jó ingyen is. Na majd ránézek ha már így hivatalosan is megjelent
Nem egy ARMA2 , de mindennek megvan a maga helye, ideje és célközönsége. -
cellpeti
nagyúr
Hogyan lehet karaktert váltani. Nem katona akarok lenne,hanem kommandós vagy géppityus?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Silenzio
addikt
Az ősz eddigi legnagyobb PC-s dobása? Már ha bírod az ilyesmit. Elég sokan rá se néznének. Amúgy sem ősszel jött ki, a másik meg, egy Arkham Asylum, egy Resident Evil 5, egy Red Faction vagy egy Shift után ez legalábbis megkérdőjelezhetően szubjektív.
Ja. Meg a felkiáltójelek. Annyira lelkes vagy, hogy már-már EA-bérencnek tűnsz. A tesztelés/kritikaírás nem erről szól.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
atee
őstag
Játszottam vele pár napig. Aztán nagyon unalmas lett.
Na és, hogy az extrákért fizetni is kéne... LOLD-day 2002-01-04 01:54
-
atike
nagyúr
Nekem szimpatikus... Nincs túlpörgetve a grafika az tény, de a játszhatóság biztosan odaver!
-
bullseye
addikt
a legutóbbi változásokat nem követem, de két hete még úgy ált, hogy mindenkinek ugyanaz a fegyverpark jár, ami játékpontból, vagy miből megy, amihez elég játszani. (gunner páncéltörője is simán megkapható volt 50 petákért egy hétre). Apuci pénzén csak +50% xp és +50% játékpont volt vehető. Nagyon hasznos, de ugye játék nélkül nem működik...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
cellpeti
nagyúr
én még a névvel küzködök,mert nem akar semmit se elfogadni
-
fpeter07
veterán
A 12-es szintig jó a játék, utánna annyira megnyúlik a szintek közti pont... nincs mi motiváljon
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ez pénzes ez a game? Most láttam meg és tetszene,ki szeretném próbálni.
-
Allien
veterán
Akkor kezdjük. Ez miért az ősz terméke? Már relative, de rég óta lekerült a beta fázisról. Aki rég óta BF-ezik, annak MINDENKÉPPEN ismerősnek kellene lennie, mert az eslő rész PONT ilyen! Más grafika, de kb ilyen. Igazi változást a BF világába az első részhez kiadott kiegészítő hozta (DC), mely alapjául szolgált a BF2-nek. A játékban a fizetős rész nem feltétlenül hoz tuti sikert, anélkül is lehet eredményesen irtani az ellenfelet, hogy komoly pénzeket költenénk rá. Aki játszott vele 3 percet, NEM fog tudni VALÓS értékelést adni róla!!! Aki kezdő, szálljon be egy tankba, az relative védettséget okoz egy ideig, és nem árt előtte más fórumokba is benézni. Itt relative, de kisebb a tábora a játéknak!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jhonny06
veterán
A játékélmény miatt is lehet fizetni, nem csak azért, hogy apuci pénzéből egyből maxra fejlesszünk mindent és másnak kb. esélye se legyen (találkoztam már ilyennel, olyanról szó se volt, hogy aki jól játszik, az szar fegyverrel is jól játszik, egyszerűen esélyed nem volt).
-
Quent1n
senior tag
Az ősz legnagyobb dobása? Kötve hiszem. Ez egyáltalán semmilyen dobás nem volt. Próbáltak valami újat hozni de ez így nem életképes. nyugodtan megcsinálhatták volna 5-6ezre játéknak persze ahhoz még kellett volna dolgozni vele rendesen. DE akkor ért volna valamit. Így ez elég karcsú. Fölraktam játszottam vele 2 órát és ennyi. Borzasztóan unalmas. Kevés pálya, kevés ruha, kevés fegyo. Persze pénzért van több is.... És akkor a játékokhoz való csatlakozásról még nem is szóltam meg a bugokról. Ha rendesen megcsináltál volna és 3-4 max 5-6 ért árulták volna akkor elgondolkoznék rajta mert alapjában véve van egy feelingje. Így ez kevés számomra. 4/10
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
tDr1v3r
veterán
Az irányítása borzalmas... célozni művészet benne. Esetleg 8 éves kis p/csöknek való...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Lenry
félisten
nekem az elején tetszett.... aztán gyanús lett, hogy mindig ugyanarra a pályára dob... és meguntam.
ha online, ingyen lövöldözni akarok, akkor Quake Live
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Narxis
nagyúr
Kövezzetek meg de nekem nagyon tetszik. Persze hamar megunható mert kicsit több pálya kellene, de biztos csinálnak még párat. Én úgy tudom, hogy a pénzen vett cuccok csak esztétikai előnyt jelentenek, nem tudásbelit.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Slade92
aktív tag
a Játékba lehet venni valódi pénzért jobb fegyvereket lehet magad fejleszteni PÉNZÉRT!!!
persze az se öröké tart hanem egy idő után megint meg kell venni!!!
de jó amikor a gazdag apuka pénzeli a gyereknek a játékot és neked meg esélyed sincsen mert olyan cuccai van a gyereknek!!! -
edward2
addikt
Előttem hozzászolokkal kell egyetértenem.
Ez a játék katasztrófára sikerült. Minden hiányzik belőle ami egy jo multis játékot csinálhatna belőle. Ráadásul majd megőrültem mig feljutottam egy szerverre. Aztán a sniper kicsit imba lett. Na mind1 sok sikert mindenkinek. Én maradok Quakelive-ban. -
daninet
veterán
hátez a játék...most gyorsan feltettem de inkább fizetek valamiért csak ilyet ne csináljonak. gyors játékra is alkalmas netem van de hogy ígyis akkora pingem volt mintha modemről játszanék...
ráadásul a fegyverek alig sebeznek közvetlen közelről lőttük egymást egy percigMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
lovag05
aktív tag
Khm... ennek is mennyi köze van az igazi BFekhez, na mindegy. Kipróbáltam, az elején viccesnek indult, a tutorialos pályát szó szerint élveztem is. De utána, amikor már rendes emberek ellen kellett játszani, katasztrófa az egész. Kezdjük azzal, hogy nem hal meg senki egy mesterlövészpuskába, mondom jó, akkor megyek gépfegyveressel, DE, hogy valakibe nem elég két tár thomson, az már szánalmas. A sebzésmodell egy katasztrófa, emellett a játék 1 óra után már szörnyűen klisés és frusztráló. - alapból utálom az ilyen "mangás", nagy szemű karaktereket - Még haverokkal TALÁN, egyszer-egyszer elmenne, HA fel lehetne egymás után csatlakozni, volt, hogy azt írta havernak, nem vagyok fent, miközben játszottam. Nem lehet magunktól szerverre csatlakozni, csak random bedobál a szerverekre, még mapot se nézhetünk, hogy azon akarunk e játszani. A fejlődés kezdete eszméletlen bugos, mire feljutottam egy szerverre, kellett 3 óra, mert mindig levágott valami hibaüzenettel.
Tolkarius: Igen, pont emiatt becsapós, hisz' tényleg nem mondanád meg a képekről, milyen gány.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Az hogy TPS még elmenne, bár nekem nem sikerült megszoknom, hogy a pacák állandóan kitakarja a lényeget (ugye a fegyver szögben lóg be, ami előtted/alattad van azt nem takarja teljesen), de ami kiverte a biztosítékot, hogy az egész játék úgy néz ki az idióta karakterek és jelmezek miatt, mint egy elb***ott meleg felvonulás...
Szerk.: Lehetett volna a címe BattleField Heroes of the Blue Oyster Bar
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Kanczy
veterán
A szóismétlés tökéletes példáját láthatjuk a cikkben - van, ahol a játék szó háromszor jelenik meg egy mondatban, ez pedig eléggé zavaró tud lenni.
Amúgy jó kis írás. de hogy a többiekkel egyetértsek, én is hamar meguntam a gammát. Kipróbálástól számított 4-5. nap már el sem indítottam...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
félisten
Nekem kicsit TF2 koppintás feelinge van.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
No-kia
addikt
maradok a codnál
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
BloodyEddie
őstag
Szeretek lövöldözni. Szeretem a casual játékokat (is). De ez...
-
hunmyke
aktív tag
Kicsit több pályával lehet be is jönne, de így hamar megunható...
"A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
-
CptMisi
őstag
nekem tetszett, amikor játszottam vele...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Gabás
addikt
nem! kell! minden! mondat! végére! felkiáltójel!
-
feka007
veterán
Nekem se jött be, még tavasszal kipróbáltam a bétát, fél óra elég is volt, gány lett..
-
Jhonny06
veterán
Iszonyatosan bénán sikerült játék, kipróbáltam a nyáron, de 1 óra múlva uninstall volt.. nagyon nagy csalódás, mivel a videókon teljesen jónak mutatkozott be, nem ajánlom senkinek.
Nagyon sokáig kell lőni egy embert, ezekkel a fizetős cuccokkal valaki jobban felfejlődik és kb. semmi esélyed, a változatosság is nagyon hiányzik belőle, béna játékmenet, nem tudnék pozitívumot írni róla.
-
hommeros
őstag
Akkor jól tippeltem, köszi. Mondjuk, ha ez a játék mindenhol elérhető a világon (legalábbis Ámerika/Európa) akkor meg elég kevés is az a 2millió.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Szerintem csak 2 millió regisztrált játékosa van, de ez nem az aktív játékosok számát fedi. Legalábbis, hol erről a bizonyíték? Sehol. Azért regisztráltak ennyien, mert ingyen van, és bárki beregisztrálhatott.
Én ismerek olyan böngészős játékot, ahol 22millió regisztrált felhasználó van. Na, akkor sok az a 2millió?
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
olanor
tag
Én leküzdöttem az ellenszenvemet ezzel a játékkal kapcsolatban és kipróbáltam, BF adni kell neki egy esélyt.. de nem az én világom. Tényleg csak egy közös pont fűzi a többi BF-hez és az a járművek használata. Nekem személy szerint nem jött be.
-
Prof01
veterán
Én kb. 1 hónapja próbáltam vele játszani, de 10-ből jó ha egyszer felengedett a szerverre, szal hagytam a fenébe. Nevetséges az egész így...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Tolkarius
tag
Ez nagyon jópofának tűnik. Most már én is kipróbálom!
Köszi a cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest