Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Úgy mutatják be mintha valami qva nagy változás lenne a bf3 és ez között. Csupán egy újabb pénzlehúzásról szól az egész.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
atish15
aktív tag
Várós játék
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz daneeeeee #47 üzenetére
Aplha kód.
De amúgy nem kizárt, hogy ez marad, mert az AMD egy speciális driverrutint épített erre az MSAA megoldásra, és nem biztos, hogy örülnének, ha pont most kerülne ki, amikor éppen bevezetik az újítást a driverben. Nekik az MSAA nagyjából a nyár közepétől sebességelőny.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azokon annyi extra nem lesz, mert a fő Frostbite funkciókra már vannak rutinok. Max a multiGPU-s skálázás lesz jobb és az MSAA esetében lehet játszani, mert ott mindig van lehetőség a deferred modell optimalizálására.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az alpha kódban eleve nincs még benne egy rakás grafikai effekt és optimalizálás. Nem is az a célja, hogy jól fusson, hanem az, hogy a játékmeneti hibákat feltárják a userek.
Majd a későbbi build megkapja a DX11.1-es kódot és az új eljárásokat az optimalizálással.[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz CsonkaImo #25 üzenetére
De az egységek 70%-a a jelenkori valóságból lett kiragadva. Tankok, repülők, kocsik, buszok, traktor, épületek is hihetőek voltak, most meg nagyon hightech. Mintha az egész már 2600-ban játszódna!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Cthulhu Dawn
őstag
Najó, de a halak kitérnek majd az utadból?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
mrhitoshi
veterán
Network Water Simulation ??? What?
Beteg lesz.PS4
-
xmaas
őstag
Latvanyos csak szinte biztos hogy kell majd fel millios gep ahoz hogy ilyen szintu elmeny/latvany legyen
-
A grafika tényleg büntet... Eszméletlen, hogy mit ki nem hoznak a gépekből. A kérdés megint az, hogy a normális futtatáshoz, mondjuk multiban, egy 64 fős mapon, full grafikán FHD-ban, milyen gép fog kelleni.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
wolfman
veterán
válasz CsonkaImo #12 üzenetére
Ahogy elnézem a videókat, ez egy Generals alapokon nyugvó, sima, jövőben játszódó C&C játék! Az egységeknek köze nincs a Generals univerzumhoz, inkább hightech minden, mint reális. A Generálisok képei meg Hollywoodi gonosz figurák mint hihetően tábornokok! Szóval eddig a grafikán kívül semmi jót nem látok benne sajnos!
-
törölt tag
Nagyon holivúdi, készülhetne egy BF1942 nosztalgia kiadás is ezzel az engine-el.
-
Kakaduku
senior tag
A grafikára a BF3 esetében sem volt panaszom, viszont a sok bug... hááát az kiábrándító! Mivel multira kihegyezett játék és esport is ezért szvsz a grafika nem a legfontosabb, mert úgyis low-on nyomja mindenki (tisztelet a kivételnek, mielőtt megköveznétek). Reméljük kevesebb bug lesz benne mint a BF3ban.
-
Fáraó
őstag
Szép. Jobban tetszik mint a Dog of Duty.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
haxiboy
veterán
Nagyon jól néz ki! Egy próbát megér, hamarosan VGA csere
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
siriq
őstag
Kiprobaltam az alpha-t. Sokat nem varok tole. Ezt is nyomom 1024x768 low-n. Kb bc2 keverek es bf3, kis commander moddal.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
WayneGace
őstag
Akármilyen hiperszuper az új motor. Az elvileg 15-20 kilós betondarabok még mindig úgy pattognak, mintha súlytalanok lennének.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Jól fog kinézni annyi szent! Tetszik nagyon!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
danikollar
őstag
Zsírkréta lesz szerintem.
-
CsonkaImo
addikt
Command & Conquer. Csak azóta már ez is Frostbite 3-ra épül.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
100-150e? ne szórakozz már. nem full-full-t akarok, aminek multinál amúgy sincs értelme, csak stabil játékmenetet. ezeket a cuccokat elsózom, veszek egy 660ti-t, meg egy kicsit izmosabb processzort, és három évig megint jó leszek. utoljára akkor fejlesztettem (vagy kicsit több) és a mai napig minden megy, ahogy kell. kb. 50-60-at szánok a projetkre.
kontollerrel meg játsszon FPS-t, akinek arra áll a keze - én kihagyom.
-
gianni85
veterán
Inkább jönne már a BFBC3
-
Helmoras
őstag
3:33 nál mivel játszik a csóka? valami c&c?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Hiába hegyezed magad és veszel újabb cuccokat a PC-be, a tegnapi konzolos cikkben egyértelműen leírták, hogy most a PC kerülhet hátrányba egy ilyen játék terén. Inkább várj, és majd vesd össze a teszteket konzol (nextgen) vs PC esetében. Mindezt persze mikor kijön majd a játék. Én csak utána döntök két dologról is: a) megéri e újabb vga-t vennem + procit kb 100-150e-ért, vagy ennyiért inkább veszek egy PS4-et; b) megveszem e ezt a játékot, ami hosszú idő után ismét vonzónak tűnik számomra az FPS online shooterek területén (Battlefield Bad Company 2 volt a másik amit nagyon szerettem).
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Shing
őstag
Ez tényleg üt... nem semmi.
-
wolfman
veterán
Nagyon jól néz ki, de újítás a fb2 után a fb3ban inkább csak a scriptelt jelenetekben van. A játék közbeni robbanások és falkidőlések eddig is ilyenek voltak. Persze nem panaszkodom, de mivel multira lesz kihegyezve inkább, így ott az extrákon kívül grafikai ficsőr nem lesz. Bár nem is kell.
-
Én inkább a realitást keresem a játékokban, és én sem vagyok BF rajongó, de azért amit ez a videó bemutatott, az nagyon üt. A tengeri harc terén is eszméletlen látványvilágot produkálnak. Jöhetne egy Harpoon 4 erre a motorra.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Malachi
addikt
na jó, megtartom a PC-t és ment az előrendelés.
talán egy kis bővítés is belefér októberig. proc+VGA, de csak finoman.open beta lesz? hogyan lehet elérni?
közben megvan.[ Szerkesztve ]
-
Hebehebe
tag
kérdés, h milyen vas kell majd alá
-
Gergosz2
veterán
Szép , látványos, de engem vizharc valahogy sosem fogott meg
De várós, reméljük jobban fog tetszeni mint a BF3
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest