- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- GTA VI
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
madgie
titán
Majd itt is lekorlátozzák a rombolhatóságot, mert a föld alá süllyedünk? A BF3 is tiszta bug, azt kéne inkább rendbe rakni, nem plusz DLC-ért megint kicsengettetni a zsét.
-
kapeti07
senior tag
Én a Kubra Dam-ot szerettem a legjobban, remélem majd a kövi DLC-hez azt is hozzácsapják!
Xbox: kapeti
-
sicklife
csendes tag
hát nem kicsit jó
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
Gude
senior tag
Tömör gyönyör
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jó kis fightokat láttam annak a toronyháznak a tetején BF2 ben..ezért várós a pálya
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Gergosz2
veterán
bc2 vietnam nagyon jó beruházás volt:
karácsonkor vettem anno és mindössze 700 ft ba került.
Szinte egy teljesen új játékot kaptam.Reméljük a karkand is jóféle lesz bizok a dice-ban .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Bazzzs
senior tag
Nagyon jó kis videó! Szerencsére eddig engem a technikai problémák és bugok elkerültek, úgyhogy ezt is várom szeretettel Nem tudom, hogy mennyire csak a videó megfelelő szerkesztése miatt, de itt sokkal nagyobb mértékűnek tűnik a rombolhatóság, mint az alapjátékban. Remélem "bekapcsolásra" kerül ott is.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
törölt tag
válasz Találtgyerek #31 üzenetére
BC2 Vietnamnal sem kellett
-
Gergosz2
veterán
válasz Találtgyerek #31 üzenetére
nem hiszem.
-
Találtgyerek
veterán
Remélem nem 0 szintről kell kezdeni majd.
06-3o/9759I39
-
Kr/\toS
senior tag
Hörrr!
-
aram01
nagyúr
nagyon durva
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
HS 2142
őstag
BF2-ben a játékidőm harmada-negyede a Karkandon telt, várom vissza.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
csevede
tag
Szééép!
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
- = Zk = -
félisten
két ünnep között ithon leszek, bekell szereznem ezt, meg a The Run-t
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Vannak érdekes hibák.
Egy példa: Most egy patch-ben javították hogyha gránát dobás közben lőnek le, és úgy halsz meg, akkor eddig az volt, hogy a gránát eltűnt... Na most ez egy elég illúzió romboló súlyos hiba, mely azért taglózza le az embert, mert már x-edik battlefield verziónál tartunk, és a korábbiaknál ez nem volt jelen. Ha meg egyszer egy dolgot megcsináltak, akkor ne adják már úgy ki az új verziót, hogy az a fícsőr hiányzik belőle ...
Vagy itt van a I fixed BF3 joystick issues. Here's how! ... Battlefield 2 -nél nem volt ilyen gond... itt meg így kell vele kínlódni. Mondjuk én nem kínlódok vele szárazföldön ügyködöm
-
ProEvoFan
nagyúr
BF2 kimaradt.
Legalább ismeretlenek lesznek a pályák
A videó meg csak a szokásos: isten
Rombolhatóság csillagos ötös. -
SzlobiG
félisten
Ezeket a videókat nagyon jól eltalálják.
-
addikt
Nagyon király!!!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Xaels
félisten
-
wikings2
őstag
Nem értem ezt.
Itt megint csak pozitív hozzászólásokat látok a játékról és a dlc ről, közben más topicsokban megy az oltogatás hogy mekkora egy fos lett.
Szerintem oltári lett. Ha fizetnem kéne érte is megvenném.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
ribizly
veterán
válasz (ÉN)közPONT #10 üzenetére
Egyetlen gond van ezzel, mégpedig ez:
Hiába vettük meg a Limited Edition-t, ha először PS3-ra jelenik meg (ismerős ugye? <CODO DLC-k>). Szóval egy kicsit tele van a bakancsom azzal, hogy megveszek valamit előre direkt olyan verzióban, hogy ne kelljen semmiben sem hiányt szenvednem, de mégis később kapom meg a hozzá járó kiegészítést, mint a konzolon játszók (és akkor még a BF1943-ról nem is beszéltünk). Szóval jöjjön-jöjjön, de egy kicsit zabos vagyok...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
(ÉN)közPONT
őstag
Várom már nagyon !
Hamár limitált vanRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
EczkE
veterán
Az a markolós RPG-s jelenet besz@rás.
Asszem mindenféleképpen!
-
törölt tag
Jó lesz ez
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem rossz, nem rossz. Sőt egész jónak tűnik.
-
Franklin
addikt
Gulf of Oman! Sniper a darun! Epic! :-D
-
qad
senior tag
Jó kis trailer.
-
Gergosz2
veterán
oman-t nagyon csíptem bf2-ben , de ugye karkand se piskóta.
bár azért nagyobb rombolhatóságot ígérnek , ami kéne is mert bf3 eddig pár leszakaó homlokzaton és a bc2 ből 1 az 1 be átvett összedőlő házakon kívűl nem nagyon mutat.
Minha annak idején azzal reklámozták volna hogy soha nem látott rombolhatóság lesz majd ami részben igaz , de én valami olyasmira is emlékszem mintha szép nagy emeletes házakat is porig rombolhatunk. Hát ezt eddig nem nagyon találom a bf3 ban , de ettől függetlenül jó kis gamma lett.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Odab.sz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest