- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
Nem semmi lesz
Elég várós.
-
maszi99
őstag
A lényeg : INGYENES
Nagyon ütős kis trailer összeállítás, bravóhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
aAron_
őstag
-
Neró
őstag
válasz TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Legtöbben azért voltak felháborodva mert tovább adhatták harmadik személy számára. A hangnem meg hogyne számítana. Nem mindegy, hogy nyersen valóban odatolják a képed elé, hogy mit is akarnak az információkkal és mit is gyűjtenek vagy inkább baráti hangnemben elhitetik veled, hogy ez csak fejlesztésekre meg stb. -re szolgál.
A másik meg az, hogy sajnos nem csak ez az egy olyan program van ami így jár el - lásd Steam - ott is hasonló dolgok vannak a szerződésben.
| www.diablohungary.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Góliát
őstag
válasz TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Hogy a fenébe engedhetik meg az ilyet és ennek a lehetőségét?
Azért ez már a durva kategória! Van egy cég és olyan szolgáltatást is nyújt (nyújthat), ami a felhasználó kárára is mehet.
Valaki javítson, ha tévedek.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
TESCO-Zsömle
félisten
A hangnem nem számít. Ez egy szerződés. Csak az számít mit, miért, és milyen feltételekkel.
Az meg, hogy tovább adják-e harmadik félnek megint nem lényeges. A lényeg az, hogy mit gyűjtenek be. Ha -kvázi- jelentéktelen felhasználói statisztikák lennének anonim módon, akkor mit számít, hogy továbbadják-e?
It a probléma az, hogy olyan dolgokba is beleütik az orrukat, amikhez semmi közük, az eredményeket pedig IP-hez kapcsolják.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Scholes9
nagyúr
Komoly lesz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Neró
őstag
válasz TESCO-Zsömle #26 üzenetére
"Me' hogy néz az ki, hogy valaki előrendeli a drágább cuccot, és olyan van benne, ami előnyt jelent, a többiekkel szemben, ha azok nem fizetnek érte... "
A drágább cucc akar lenni a Limited Edition amihez járnak az ingyen (4) extrák? Ugyan annyiba kerül most a LTD mint az alap játék úgyhogy nem értem mire akartál célozni.
(#34) TESCO-Zsömle: Azóta már változtattak az EULA -n ami most már jóval barátságosabb hangnemben íródott és az egyik pozitívum az, hogy most már nem adhatják tovább harmadik személy számára. A másik meg, hogy elmondásuk szerint fejlesztésekre kellenek az információk.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
És nem, mert te magad hatalmazod fel őket az Origin telepítésekor.
EULA...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
- = Zk = -
félisten
hűű, azt hiszem megvan, melyik játékkal fogok a továbbiakban multiban lőőődőzni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Góliát
őstag
válasz TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Jó reggelt! Mi az, hogy átkutatja a gépet? Ez már bűncselekmény, vagy nem?
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Gergosz2
veterán
válasz TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Tök gusztustalan, meg irreális, hogy több pénzért többet is kapj...
mw3-ban még nagyobb ocsmányságot terveznek
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tibor92
tag
válasz TESCO-Zsömle #28 üzenetére
gyanús nekem ez az olcsóság...de ki tudja.
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
Gude
senior tag
7900 huf a limited edition
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Venni se kell. Hála ennek a bojkottos balhénak, 1-2 hónap után ingyen letölthető lesz az összes. Me' hogy néz az ki, hogy valaki előrendeli a drágább cuccot, és olyan van benne, ami előnyt jelent, a többiekkel szemben, ha azok nem fizetnek érte...
Tök gusztustalan, meg irreális, hogy több pénzért többet is kapj...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Youri
veterán
Csinos kis cuccok
RTX ON
-
h-yle
addikt
Vicces... Ugyan ezt csináljuk, csak margarinnal. U.i.: kevesebbet kéne inni...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
mrhitoshi
veterán
Egy szót tudok erre: Király!
PS4
-
Prison85
senior tag
Nálunk is beszélték már, hogy szeptember közepétől bétázhatunk. Hogy az infó honnan van nem tudom, de remélem, hogy helytálló
Gergosz2: köszi! Bár most az OGC webshop egy kicsit beparáztatott, de remélem megkapom az extra kiadást, amit előrendeltem
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
szebev
senior tag
Te honnan veszed ezt a jovo 7veget?Mar a multkor is kerdeztem Tolled,de nem valaszoltal...
En arra leszek kivancsi milyen palyat kapunk a betaban!Mar nagyon varom a jatekot es a betat is!Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Gergosz2
veterán
Ez egy dlc amit az .előrendelők megkapanak , de később a sima változatot vevők is megvehetik egy DLC formájában.Most nem tudom hogy minden limited ed. előjegyző megkapja -e vagy csak azok akik az Physical Warfare limited editiont rendelik elő.
Elvileg elérhető lesz mindenhol nem csak Angliában.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Mukorka
addikt
Miért a codnak változott a multi része az évek alatt? Ugyanaz a karaktermozgás, ugyanazok a gamemodok. a legtöbb fegyver is ua. Most már egyszerűen csak map és skin váltás van részenként.
Máshol írtad hogy bf3 single és mw3 multit képzelsz el magadnak. Szerintem pont fordítva járnál jól mert elvileg a codok single-je jó szokott lenni míg multira jóval többet ad a bf.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Xaels
félisten
Na így kell ezt csinálni. Azt hiszem, ha mindent jól csinálnak akkor ez lesz az évtized meghatározó FPS-e. Csak adja az isten, hogy ne akarjanak évente új részt kiadni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fasirTTT
őstag
hát nem tudom hogy fogom kibírni eddig
majdnem 2 hóónap, te jó ég -
Prison85
senior tag
bezzeg a "mákos" Alpha tesztelők már javában nyomják és lépegetik a szinteket
Úgy emlékeztem, hogy okt25 a beharangozás, de az egyik legnagyobb hazai játékos webáruházban okt 28 van feltüntetve. Na akkor van a születésnapom. Ez a játék nekem készült!
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Tibor92
tag
nem semmi a játék, az egyszer biztos.
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
Góliát
őstag
Még mindig csak egy kis videó, semmi komolyabb dátum a bétával kapcsolatban!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
LW
őstag
Asszem már tudom, mikor fogom levinni koleszba a gépet.
-
Gude
senior tag
Hol van még az október 25
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Prison85
senior tag
"Alig" várom!!! Remélem szeptemberben elkezdődik a Béta teszt. A videóban viszont számomra vicces, hogy a Type 88 LMG-t a fickó nyugodt arccal fogja és aprítja az ellenfelet, nem pedig fogvicsorgatva, kiduzzadt erekkel osztja az igét. Persze keressük a kákán a csomót, de ettől függetlenül az idei év legnagyobb durranása lehet/lesz.
-
Jani18
aktív tag
Nagyon ütős játék lesz.Remélem tényleg indul a beta jövőhét végén.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
dokee78
félisten
Szép lesz,várom,csak hát a Multi része tök olyan,mint a Bad Company vagy Medal of Honor.
Még írtam,megelőzött Silentfrog.
Remélem a Single Player nem lesz nagyon rövid.[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Finomságos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest