- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Tisztára mint egy gagyi rajzfilm!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Archer
őstag
Szerintem hangulatos trailer
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Csak ha időben előrendeled. A játék megjelenése után már valszeg nem.
(#7) jer1cho: szerintem egy új sztori lesz, vagyis a filmek eseményein kívül történnek a dolgok (esetleg 2 film között lesz elhelyezve történetileg).
(#3) wolfman: ez egy point'n click kalandjáték lesz, nem pedig AAA kategóriás effekthalom
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TazLeacher
nagyúr
Egy párszor láttam a filmet, de nekem ez a trailer történetileg nem stimmelt, nem igazából tudom a történtekbe beilleszteni. Segítene valaki...?
Marty mozgásával mi történt? Amikor jön ki a házból úgy mozog, mintha ha Holdon lenne. Vagy be lenne lassítva a kép...nekem nem jött be, pedig a filmeket imádom.
-
Zirowe
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #5 üzenetére
Ha ipad elbírja, akkor felsőkategóriás android is..
SzerintemMondjuk ipad mellett szól a nagy kijelző, viszont nemsokára jönnek az androidos táblák is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Necroman_Mk2
őstag
A Telltale egy saját, de régi motort használ a játékaihoz, ami miatt úgy néznek ki, ahogy. De náluk nem is a high-end grafika a lényeg.
(#2) Edenyke Nem hinném az Androidot, mert iPadra szánják, nem almás telefonra.
(#4) julius666 Az összes epizodikus játékuknak ilyen az értékesítési modellje: az első rész csak demo, a többiért viszont fizetned kell.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
wolfman
veterán
Hát most komolyan?
Nagyon várom a játékot, de ez a videó alapján eléggé gyér lesz! Az meg hogy beszédnél nem úgy moszog a száj ahogy/amit mondanak, az 2010-11-ben pedig elvárható lenne az én nézetemben.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Zirowe
nagyúr
Komolyan ingyenes lesz az első rész??
Az tök jó!!És a többiről mit tudni?
Amúgy, ha már apple is kijön, jöhetne androidra is..
Persze jó lesz nekem a pc verzió is
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kovsol
titán
túl sok minden nem derült ki belőle
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest