Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
áá..mocskosul kell egy WII
-
gybazsi
senior tag
Rage, Rage, Rage..... Ha jönne wii-re ott is első lenne?
-
Archanon
őstag
Én ettől a Rage-től annyira nem vagyok elájulva. Legalábbis a játékmenet nem tetszik [megyek előre, jön egy enemy, hátrálva kell kinyírnom, hogy ne üssön meg.]. De ez az én gondom.
Mindenesetre mindenképp kipróbálom, ha lesz rá alkalmam. Amúgy nem tagadom, az engine tényleg szuperül teljesít, kíváncsi vagyok, hogy a tervezett HD4770-es kártya alatt hogy teljesítene 1280x1024-es felbontásban. Majd meglássuk, mire megjelenik, VGA-m is lesz.
-
Személy szerint AC2, és portal 2 amit nagyon várok.
-
Gude
senior tag
LEsz választék bőven.Killzone3
-
Morden24
nagyúr
Na jó, én meg remélem, hogy újrafeldolgozzák a Wing Commandert.
Nem azt mondták anno Bethesdéknál, hogy ne nagyon számítson senki TESV-re mostanában?
Bioshock3 mondjuk másik téma, én még mindig nem tartok a kettőnél, kicsit lemaradtam. De most nem is elsődleges a listán
Amúgy ha már engine, akkor engem jobban érdekelne az új UE. Na meg az, hogy mondjuk a CryEngine3 hogy viszonyul (főként konzolos) teljesítményben ehhez a Tech5-höz, illetve melyik fog jobban elterjedni. -
Morden24
nagyúr
Tudom, vak vagyok, hülye és minden egyéb, de ebben a Rage-ben mit vár mindenki annyira? Azt, hogy id? Mert én semmi olyat nem látok benne (max. az OpenGL-es engine léte, de az, mint Windows-os felhasználót kb. annyira érdekel, hogy semennyire), ami miatt érdekes alkotásnak tűnne...
-
pete_21
addikt
A Rage tényleg nagyon várós...
Megjelenési dátumról nincs semmi info? -
zazahoho
őstag
nekem tetszik
-
nem ugyanaz a videó ötször?
-
Ryuu
tag
Ehh.. Rage,Rage,Rage...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Most következnek a platformok szerinti bontásban legjobbnak vélt játékok, a GT szerint.
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Autós topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest