Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
CriticalHit #15 üzenetére
Ballisztika meg szórás kéne még nagyon, így most tényleg túl könnyű, bár nekem bejön, hogy látom, milyen közel kell mennem ahhoz, hogy íjjal egy lövéssel leterítsem az ellent!
STALKER játékokban milyen jó is volt puffogtatni a 90%-ban pontos fegyómmal, hogy' élveztem! Nagyobb élmény egy ismerten nem tökéletesen pontos fegyverrel lőni; emlékszem, mekkora állejtés volt, amikor egy vacak mesterlövész puskával elvétettem a célt, és a vízben álló ellen meglátta a mellé becsapódó töltényt, amitől rögtön rohant is a nádas fedezékébe. Na, ilyesmi itt nem lesz, pedig lehetne! Durva, hogy csak akarattal tudunk mellé lőni ebben a játékban!
-
wolfman
veterán
Minden egyes közelharcot felvonultató játék videója láttán visszasírom a PoP-warrior withint! Abban akkora jól volt megalkotva a harc animációja hogy ihaj(freeformfighting). Nem volt hibátlan, de ezeknél a mostani sok kidolgozatlan, felületes, elcsépelt szarnál ezerszer jobb. A másik a Path of Neo-ban látott verekedés. Na az is részletes volt aztán a kombókat lehetett is keresztezni, vegyíteni.
(#10) CriticalHit: ne legyen igazam, de szerintem ezt már el is felejtheted! -
CriticalHit
addikt
Az AI-t ne butítsák tovább. Legyen végre a harc kihívás. Támadjanak már végre összehangoltan.
-
Fred23
nagyúr
Nekem tetszik ez az átdolgozott rendszer, kivéve a kamera beremegtetését egyes nagyobb csapásoknál. Remélem, ki lehet majd kapcsolni, mert számomra zavaró!
-
-
mad1
veterán
Egy kicsit a Ryse-bol (a rage), egy kicsit Dark soulsbol(parry) ...sztem nem lesz rossz a vegere.
-
Gery9112
őstag
Egyedi? Akkor nem játszottál Batman Arkham játékokkal
, de egyetértek szerintem is teljesen jó volt az eddigi harcrendszer, nem azon siklott el hanem, hogy minden évben ugyanazt kellett csinálni, történet 0 és mindezt azzal akarták ellensúlyozni, hogy a játékidőt minél több gyűjtögethető tárggyal nyújtották el.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem ez elég gagyinak tűnik
-
Millerchris
tag
Remélem nem szúrják el.
-
Ellia
addikt
Normál ütés! Erős ütés! Lehet kombózni! Képesség amitől x ideig szuper erősek leszünk! Boss harcok, még nagyobb boss harcok, mega super emlékezetes boss harcok!
Nem tudom, ki, hogy van vele de ez így elég nahhh, nem az a baj, hogy így oldották meg, lényegében minden hasonló játékot rá lehet húzni pontosan erre a sémára, hanem, hogy mekkora innovációként adják elő (persze a szériának az
).
Amúgy ezzel a részel rebbotolják a szériát és előkerül a asszaszinok és templomosok (vagy bármik is lehettek ebben az időben) konfliktus?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az előző részekhez képest az Ubisoft komolyabb módosításokat hajtott végre a támadási és védekezi metódusokban.
- Politikai mémek
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- OLED TV topic
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest