Új hozzászólás Aktív témák
-
tha_answer
őstag
válasz
NeoExDeath #72 üzenetére
hol a cikk?
-
válasz
NeoExDeath #72 üzenetére
Várjuk a cikket!
-
válasz
NeoExDeath #72 üzenetére
A cikket én is várom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #72 üzenetére
OK, eltettem kedvencekbe a topicot, hogy lássam, ha szólsz
Várom...
-
NeoExDeath
aktív tag
Most viccen kívül, gyakorlatilag ugyanazt csináljuk a játék előtt mint Desmond az Animusban. Csak monitort használunk nem Animust
Az itt már jártam érzés full megvoltÉn ugyan nem kerestem Eziót a háztetőkön, de bizonyos esetekben gondoltam arra, hogy az adott dolog Ezionak is sikerült (pl. megmászni a Campanile-t (Firenzei harangtorony, a katedrális mellett). Igaz ő nem a lépcsőket használta
Szerintem lesz cikk, de kérnék kis türelmetItt mindenképpen szólok amint megvan.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #69 üzenetére
Igen, ez az "itt én már jártam" érzés. Ez pótolhatatlan. Amikor tudod mi lesz a sarkon túl. Ez... olyan... Desmond-os.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
NeoExDeath #66 üzenetére
Ha megírod, én is csinálok egyet. Én egy kis toszkánai körúton jártam, és egy faluban jártunk párommal egy gazda vacsoráján, szabad borkóstolóval
Iszonyú sok maradt meg a hely varázsából, végig azt vártam, hogy a szemem sarkában megpillantom a fiatal Eziót egy tető peremén. Párom meg is kérdezte, mit nézegetek annyit fölfele
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Kvelstadt
veterán
válasz
NeoExDeath #66 üzenetére
jaja ha megemlíted hozzá a játék nevezetességeit hogy mi van még meg és milyen akkor vevők leszünk rá.
bár egy elolvasást mindenképp megérne."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #66 üzenetére
Hidd el, volna. Ha AC köntösbe bújtatod, akkor szerintem szét is szed a nép... de egy sima úti beszámoló is népszerű szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #64 üzenetére
Nincs kedved írni egy logout bejegyzést, fényképekkel, mindennel? Sokan szivesen olvasnák. Címlapra is kerülhetsz vele. Na? Na? Na?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #62 üzenetére
Utállak, tudod? Utállak!
(Privátban mesélhetnél a részletekről egyszer, hogy mentetek, hol szálltatok meg, etc. Én is mennék, jó lenne pár infó...)
-
NeoExDeath
aktív tag
Egy kis kiegészítés: Firenze mellett San Gimignano-ba is ellátogattunk
Szintén AC2 miatt, a másik kedvenc helyszínem volt. A játékban még "fénykorában" volt a település, kb mind a 72 tornya megvolt, mint egy reneszánszkori manhattan. Aztán az évszázadok során a tornyok nagy része eltűnt, jelenleg 12 maradt épen, a városközpontban. A legnagyobb, a Torro Grosso megvan
Amúgy San Gimignano hihetelenül megőrizte a reneszánszkori hangulatát, tényleg kis időutazás oda látogatni, nagyon ajánlom. Ja és mint kiderült manapság leginkább a borászatról híres, rengeteg bor bolt van a városban, és szinte mindegyikben lehet bort kóstolni. Emlékeim szerint 3-4 boltot kóstoltam végig személy szerint, boltonként kb 3-4 borral
Hát nem mondom jó volt.
Róma és Velence nálam is be van tervezve, tavaly Firenze és San Gimignano volt (többek között) a célpont. Róma azért sokkal nagyobb, és a BH-ban szerintem nem volt annyi, a helyszínekhez köthető maradandó játékélmény mint az AC2-ben. Azért érdekel
-
Hát még nem rég készült el a revelations szerintem még lehet pihenni azért
-
FireKeeper
nagyúr
mivel a 2012.12.21-es dátum a sztori fontos részét képezi, biztos hogy akkora fog kijönni a történetet lezáró rész, szvsz az előzményekkel foglalkozó rész max utólag jöhet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Xerxész
őstag
válasz
NeoExDeath #53 üzenetére
Én szintén, de én Rómába mentem el a párommal, most októberben.
Ugyancsak az AC hatására, bár oda amúgy is elmentem volna később.
Jó volt látni azokat a helyeket élőben, amik a játékban is benne voltak. -
DeFranco
nagyúr
válasz
NeoExDeath #53 üzenetére
Én két éve jártam Velencében, és amikor a II-ben végre elértem a Szent Márk teret azt hittem leh*gyozom a bokám. Szó szerint két napig csak mászkáltam és nézelődtem, nem foglalkoztam én semmivel, csak vigyorogtam, hogy úristen, ilyen nincs...
-
NeoExDeath
aktív tag
Szerintem is a sztori a lényeg az AC játékoknál, de azért a körítés is legyen rendben
A multi tényleg nem hiányzik.
Kis érdekesség: Tavaly jártam Itáliában, az AC2 miatt kaptam kedvet ellátogatni FirenzébeIlyen hatással volt rám a játék.
-
maszi99
őstag
-
maszi99
őstag
Akkor úgy kell csinálni mindenkinek mint a Blizzard-nál ???
6 évente kiadni az új részt, lásd: Diabló3(most is toltak vagy fél évet rajt)
NA NE MÁ, tényleg ez lenne a jókpal : ebben én is nagyon bízom, eddig hozta a szintet, kicsi rá az esély, hogy elrontanák.
[ Szerkesztve ]
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
kpal
nagyúr
Eddig páratlan játék volt remélem az marad !
-
Scholes9
nagyúr
Ez lassan rosszabb lesz, mint a CoD
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Xerxész
őstag
"2012. decemberében fog napvilágot látni a boltok polcain"
És van egy olyan igen erős érzésem, hogy ehhez az időponthoz nagyon fogják magukat tartani...nem lesz csúszás. Ha már a játékban is igen fontos szerepe van a 2012.12.21-i dátumnak...marketing szempontból nagy fogás.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
persze hogy nem hozott annyi újítást egy rész sem mint az elsőhöz képpest a 2. rész. annyit nem is lehet már mert maga a játék világa szab neki határokat.
én úgy vagyok vele hogy azt vártam hogy minél kiforrottabb legyen a játszhatóság és azt meg is kaptam. ez után már nem várok semmit csak story-t meg hangulatot.
bombából meg csak a vakítót használtam ami már az előző részekben is volt.
kipróbáltam mindet de számomra rohadtul nem hiányzott a használatuk."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Youri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
Már a BH sem tudott annyi újat mutatni, mint a 2. Az 1 a 2-höz képest kb valami tech-demónak tűnhet, annyiban jobb lett. A BH-ban emellett a párbeszédek is kicsit ellaposodtak, de ettől függetlenül király game. A Revelations nincs meg, nem játszottam vele, még nem volt kedvem megvenni
RTX ON
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #37 üzenetére
jó lett az is, csak az előző részekhez képest már nem tudott annyi újítást felmutatni, mint pl amennyit az első rész után a második hozott (elvégre is be kellett érni egy hookblade-del meg az új bombákkal kb).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
-
Gabor343
tag
"2012. decemberében fog napvilágot látni a boltok polcain"
Ez a kijelentés alapján, szerintem már régóta fejlesztik, tuti hogy már a revelations előtt elkezdték fejleszteni, de az is elképzelhető hogy már egyből a második rész után, csak a 2 kiegjeinek gyártása közben kicsit szüneteltették.Amúgy nekem meg mindegy hol fog játszódni csak tartsák az eddigi színvonalat és akkor nem lesz gond.
-
Youri
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #29 üzenetére
Ez pont azon gamek egyike, amiben a multi csak a pistik miatt van. Azok, akik a sztori miatt játszanak vele, na meg persze a lenyűgözően megkomponált környezet és karakterek miatt, azok lesz*rják a multit.
RTX ON
-
FireKeeper
nagyúr
ott a pont. sztori+hangulat, ez az AC igazi ereje, az már csak hab a tortán, hogy a játék is élvezetes.
mondjuk abban egyetértek, hogy a Revelations-ben voltak kevésbé jól sikerült részek (pl a den defense szerintem nagy baromság volt), de az előbb említett duó (sztori+hangulat) azt is teljesen eladta nekem. a történelmi helyszín szvsz tök mindegy, csak a szereplők és a történet legyen jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xerxész
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #27 üzenetére
Szerintem te akkor nem a történet részét élvezted, hanem a játék részét. Az AC szériát a történet viszi előre...jöhet itt nekem mindenki a multival, meg a grafikával, de ez történetorientált játék. Az még csak adalék, hogy a történet egy jó játékba van ágyazva, szép grafikával...ráadásul sandbox.
Szerintem akinek kicsit is fontos a játék sztorija, annak nem vált/válik unalmassá a game.
-
-
Youri
veterán
-
tha_answer
őstag
válasz
Taifa Díaz #24 üzenetére
én bírnám
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
tha_answer #23 üzenetére
Ha jól csinálod, ebben a játékban ritkán vesz körül 5 ellenfél (persze vannak olyan küldetések, ahol ez nem igaz, és a direkt harc elkerülhetetlen) - ez lenne az orgyilkos tevékenységének a lényege
Ebben a szellemben akár napjainkig is elmehetünk időben. Én személy szerint inkább lennék kíváncsi egy második világháborús történetre, mint egy olyanra, ahol a legnagyobb templomos főellenfél egy Abraham Lincoln nevezetű ürge, és őt kéne hidegre tenni hősünknek
Nagy rá a sansz, hogy ezt dobja be a Ubisoft.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
tha_answer
őstag
kb max a revolverkorszakig lehetne értelmesen tolni a játékot, de amikor már 5n körbeállnak puskával hát az is érdekes, akkor is ha gyutacsos, elöltöltös....
-
FireKeeper
nagyúr
-
Amikor először olvastam erről a játékról,nem mozgatta meg a fantáziámat(ez még 2008~ körül lehetett)Azóta már az összes részt végigtoltam,és nagyon várom a folytatást!
A konkrét kérdésre válaszolva,igen,én kiváncsi lennék egy USA ,vagy Franciaországi helyszinre.
-
xutrius
csendes tag
Hát ez nem semmi, Far Cry 3- Assassins's Creed 3.. Kezdem szeretni ezt az Uborkaszoftot
-
-
Matisz77
aktív tag
Őszintén szólva én egy afféle Mátrix stílusú játéknak örülnék film alapján persze más storyval de mégis a tipikus Mátrixos elemekkel!
Az utolsoó Mátrixos game a Path Of Neo volt 2005 ben de örülnék ha az Ubisoft elörángatná igy 7 év után! -
maszi99
őstag
answer-nek igaza lehet, meghalna a játék valója, sőt a játékos állomány is változna, mert az erős lőfegyveres dolgok már nem igazán nyűgözne le.
Egyiptom, és a távol keletben van viszont rejtély, és kihívás, újítás temérdek mennyiségbenhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Kvelstadt
veterán
én meg úgy megnéznék valami kínai vagy japán helyszínt. de egyébként tök mind1 hol játszódik. eddig is jó volt minden rész és nem a helyszín miatt.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Valty
aktív tag
válasz
tha_answer #11 üzenetére
Lehethogy a nyilakat cserélné le a puska, a végén levő szuronnyal pedig kardozni lehetne, tudja a fene
-
tha_answer
őstag
modern lőfegyverekkel szemben értelmét vesztené a játék "lényege" szal nemhiszem hogy nagyon puskas időkben megjelenne.
ha meg igen kiváncsian vagyok hogy hogyan, mert amikor már mindenki puskaval szaladgál nem sokat ér harciasság.
-
maszi99
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
"pihentetni"- na még csak az kéne
Örökzöldek nem pihennek, ráadásul nem is tudok benne rossz dolgokat, kellemes bármikor elővehető darab.
Ők legalább tartják némileg az ígéreteiket, nézd meg a Diabló3-at, na az amit pihentetni kellene végleg, mert az emberek törpje már igen tele van a 6 évi halogatással
Nincs semmi gond azzal hogy hozzák a szintet minden évben, legalább van értelme a munkájuknak.http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Xerxész
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Szerintem már a Revelations kiadásakor (sőt, megkockáztatom, hogy már előtte is) tudták, hogy melyik korban, milyen helyszínen, milyen történettel és milyen főhőssel fog játszódni a számozott 3. rész. Az is lehet, hogy párhuzamosan fejlesztették a Revelationst és a 3. részt, bár ez nem valószínű.
Nem véletlen, hogy már márciusban fognak mutatni képeket, videókat. Az csak jó marketing volt, hogy megkérdezik a rajongókat, hogy kinek mi lenne jó.Amit én nagyon nem szeretnék, az a távolkeleti helyszín és történet. Ezért félek is egy kissé, amióta megnéztem az Embers-t.
Személy szerint egyébként a világháborús történetszálnak örülnék a legjobban. Egyiptom vagy más más ókori sztori szintén előkelő helyen áll, de az USA polgárháború sem rossz. Bejönnek a képbe a szabadkőművesek, lehet hogy említést tesznek a titkozatos Pénzveremről, stb.
-
Szerintem kicsit pihentetni kéne. A Revelations is már egy "utolsó bőr lehúzás" volt, és nagyon sokszor untam...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Black Dragon
addikt
Én az USA-nak örülnék a legjobban, bár Franciaország sem lenne rossz.
Alig várom már!
-
Apika
addikt
Én Egyiptomot szívesebben fogadnám...
-
zooole
senior tag
válasz
NeoExDeath #3 üzenetére
Nem tudom, én nem láttam sok amerikai polgárháborús játékot.
-
NeoExDeath
aktív tag
Gyakorlatilag bárhol játszódhatna. Én nagyon remélem, hogy tartják magukat ahhoz a tendenciához, hogy a cselekményt olyan történelmi időkbe, és helyekre viszik, ami nem annyira mainstream. Szóval remélem nem amerika lesz.
A korábban felmerült Ázsia pl. nem hangzik rosszul, egyiptom sem rossz ötlet, de még az orosz forradalom is érdekes lehet mint helyszín. -
maszi99
őstag
Egyiptomi kezdetek címmel nagyon nagy durranás lenne, lehetne még rendesen fokozni, és az amcsi befejezés feltehetné az í-re a pontot !!!
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Youri
veterán
Hát, kiindulva a templomosok világméretű összeesküvés hullámából, egyszer el kell jutni amerikába, mert ott van a világ pénzügyi közepe
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
gp Több magazin találgat az Assassin's Creeed 3 kapcsán, mi pedig megosztjuk azokat veletek...
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- További aktív témák...
- Új LG Gram 16 WQXGA 2in1 Touch i7-1360P 12mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Aktív Toll Win11 Garancia
- 17.3 HD+ nagyképernyős Dell Inspiron gyors internetezős laptop Intel Core i3 8GB DDR3 120GB SSD
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO
- Újszerű Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest