Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Hali. Az előfizetésemmel 2 GB internet jár, de hamar eltünik, általában 3 hét. Hívtam a Yodát, ott a néni azt mondta, gyenge a wifi otthon (nem az) és hogy az szívhja le. Ez így szerintem hülyeség, a másik utcában is meg a wifim
Hogyan és mit állítsak be, hogy ne használjon ennyi netet? Nem sok app van, Viber face kell napközben, a többi hírek, meg egyebek. Egy játék van összesen rajta.
-
csabili74
aktív tag
SOS!
A feleségemnek volt egy Iphone 5-je, amit két ebayröl vásárolt töltővel (valamelyikkel az egyik közül) hazavágtam. Én hülye nem dobtam ki egyiket sem.
Jelenleg van egy refurbished Iphone 6-om, és a hozzá adott töltő összekeveredett a másik kettővel.Egyet kiszürtem, kettő meg ugyanolyan.
Kérdésem, van az Iphone 6-ban töltésvédelem? Tölthetem bármelyikkel? Vagy ki kellene irja, hogy nem eredeti?
Másik, a kábeleket használhatom , bármyliket? Pl. powerbakkal, vagy géperől töltéssel?
-
csabili74
aktív tag
Nem találok más fórumot, hátha valaki tudja, igy bocs az offért: Mortal Kombat x et telepítettem, eddig androidon játszottam, IOS on telepítés után ha belépek, az eddigi eredményeim nem jelennek meg, hátha valaki tudja, miért.
-
csabili74
aktív tag
válasz
torreador22 #10139 üzenetére
Ezt értem, és köszönöm. De valahogy rá lehet keresni, valaki irta.
-
csabili74
aktív tag
Csngőhangok. Itt nincs olyasmi program, ami az androidon a Zedge volt?
-
csabili74
aktív tag
válasz
bozarjoska #10099 üzenetére
Akkor várok. És garanciavesztő?
Illetve valami jó ingyenes navi program?
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
K***va Itunes. Hiába huzom be a zenét, nem megy.
-
csabili74
aktív tag
Hali. Segítséget kérnék. Vettem tegnap egy Iphone 6-ot. Utoljára 3GS em volt, azóta változott a világ.
Első kérdésem, zene feltöltése rá, illetve flac formátumu zene feltöltése és lejátszása.
Másik, a feleségemnek volt egy Iphone 5 , amihez rendeltem kábelt és dugeszt az ebayről, meg is ölte a telefonját. A dugasz megy a kukába, a kábel használható még, pl számítógépről vagy powerbanos töltésnél? Egyáltalán lehet powerbankról tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...