Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #6900 üzenetére
Pl. ha zenét akartam behúzni, akkor nem engedte addig, míg nem állítom át "dalok"-ra.
Miért?
Erre mire rájöttem ....
Na és hasonlók...
Több ismerősöm, aki iPhone-on nőtt fel, hozzám jön, hogy ez meg az hogy van.
Mondom engem hagyjatok, mert fogalmam sincs...
Egy egyszerű felhasználó azonnal megutálja, mint pl. a legnagyobb lányom, akinek volt egy kitérője i5-el, azt mondta soha többé....hiába ajánlottam neki később az iTools-t, azt mondta, őt ez az egész iPhone dolog soha többet nem érdekli..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
hj.jani95
aktív tag
USB kábelt adnak újat, garanciális telefonra ha elromlott ?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Tibee86
nagyúr
válasz HUTCHDB #6901 üzenetére
Mondjuk nekem eszembe se jutna a "könyvek" vagy a "képek" fülre ráhúzni a zenéket. Jó régen használtam már (egyedül restore-hoz és csengőhangokhoz használom), de emlékeim szerint "zenék" fül van, de lehet átnevezték már "dalok"-ra.
Osx, nem ios. Attól, hogy valaki iPhone-t használ évek óta nem fogja megérteni az Apple logikáját, viszont ha windows helyett osx-et, akkor azért valószínűsíthető. Eleinte én is sokat szidtam, de szerintem a bonyolult szoftver nem az iTunes-nál kezdődik, persze nem egy tc-es másolgatás kategória, de ez nem is baj.[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tibee86 #6905 üzenetére
Nekem most annyi bajom van az itunes-al, hogy rengeteg munkát adott nekem. Az összes zenei válogatásom csinálhatom meg újra. Egyesével bemásolgatva a zenéket. Ami nem lenne gond, ha kevés zenéről lenne szó, csak itt több ezer trackről van szó. Ugyan ez androidnál egy kijelölöm bemásolom dolog lenne, pár kattintás és a gép megcsinálja, aztán ott is van minden. Itt meg ki fog folyni a szemem a képernyő előtt mire ez meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #6906 üzenetére
De maga a bemásolás (importálás) nem tart semeddig. Fogod a pl 'Zenék' könyvtáradat, importálod az itunesba és kész vagy.
-
Runner_fxr
Ármester
Persze ott van egy halomban. Össze vissza, de rendszerezni őket, válogatásba szelektálni, na az a sok idő. Androidnál meg úgy másolja át a mappákat ahogy van a számítógépen, nem kell már rendszerezni, track listákat készíteni, mert mappából lejátssza abban a sorrendben ahogy azt a pc-n elkészítettem már régebben.
Intunes-ba tudtommal csak zenéket lehet importálni, komplett mappákat nem.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Runner_fxr #6908 üzenetére
Mindezt megtehetted volna a Capriccio-val is pillanatok alatt.
[link] -
galaxys80
veterán
válasz Runner_fxr #6910 üzenetére
Rém egyszerű. Ez a program kezeli a mappa szerkezetet. Akár wifi-n keresztül is pillanatok alatt felmásolhatod a zenéid. De, ha gépen akarod, akkor az iTunes-ban megkeresed a Capriccio-t és simán csak behúzod a zenéket.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #6905 üzenetére
Nem jol erted, ennyire nem vagyok hulye, hogy pl. konyvek koze tegyem a zeneimet...
Bal oldalon a zene fulon vagyok, meg is jelennek az album boritok, de ebben a helyzetben nem lehet egyes zeneket betenni, csak akkor ha jobb oldalon (tehat jobb oldalon ahol az eletben nem keresnem) a "dalok"-at valasztod, (ami egyebkent rejtve van) egyeb esetben nem.
A restore, vagy a szoftver frissites NEM tartozik az itunes erdemi hasznalatahoz...szerintem." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Más is tapasztalt olyat hogy időnként megnyomva a telefon alsó része, néha bal, néha jobb nagyon minimálisan kattan? Az érdekessége hogy nem lehet folyamatosan előidézni, csak időnként feltünik mikor pl zsebből elöveszem.
-
Lazika
senior tag
Tegnap kiprobáltam az apple payt. Nagyon hasznos cucc. Többet nem kell a bankkártyámmal szarakodni
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
galaxys80
veterán
Érdekes, hogy mindenkinél ezzel a kattogó hanggal jelentkezik a kijelző elválás, míg nálam a a kijelző és a keret találkozásánál megjelenő 3 apró pötty a jelenség. Nyomásra nem hallható kattogás. Igaz nekem nem is a saroknál jelent meg.
Más:
Egy kollégám ma bevitte a Telenorba az I6-ot azzal, hogy el van csúszva az előlapi kamera. Fekete készülék ezért elég nehezen látható, de tényleg így van.
Nem vették be neki, mert hogy ők nem látják. Győri lévén nem akarna ezért Pestre futkosni. Mondtam neki, hogy találjon még ki valami más hibát is. Viszont nála se kattogás, se más típushiba nem jelentkezik. Mit kellene állítania, hogy az az agyoniskolázott ügyintéző hajlandó legyen elküldeni a szervizbe? -
addikt
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Runner_fxr #6924 üzenetére
Én kértem ismeröstöl hozzávaló csavarhúzót, és finoman húztam a csavarokon nagyon picit és úgynézki megoldódott a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #6908 üzenetére
Lehet mappát is importálni.
Egyébként csak annyi, hogy a zenéid legyenek benne, aztán a programon belül olyan és annyi tracklistet csinálsz, ahányat akarsz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz .zSoLTi. #6925 üzenetére
Ez a garanciara nem lesz kihatassal?
Nem ismerem a telefont ebbol a szempontbol, esetleg nincs valami viod cimke ami a szetszedeskor megserul?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
addikt
-
galaxys80
veterán
válasz Runner_fxr #6935 üzenetére
Őszintén szólva én egyetlen egyszer használtam Itunes-al. Akkor simán behúztam a Capriccio mappába és meg is jelent az appban.
Azóta én mindig wifi-n keresztül másolom a zenéket fel.iTunes-ba mit töltöttél le?
Elég csak a telefonra és utána összedugni a PC-vel, majd iTunes-t elindítani.[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz galaxys80 #6936 üzenetére
Sajnos hiába húzom rá a mappát nem jeleníti meg a telón csak beteszi az itunes zene könyvtárba a számokat össze vissza, mind eddig is.
Csak a telón van a program, úgy értettem én is, hogy az itunesba az alkalmazásoknál ahol írja, hogy capriccio, oda húztam a zenéket. Wifin hogy lehet felmásolni a telóra zenéket? Router-ben be kell valamit állítani? Ehhez nem értek.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz Runner_fxr #6937 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz, mert az iTunes zene könyvtárba meg sem szabadna jelennie.
Akkor ne ráhúzd, hanem nyisd meg iTunes-ba a Capriccio mappát és ott lesz, olyan, hogy hozzáadás.Wifi-vel: Megnyitod az alkalmazást a telefonon, a lejátszó résznél középre koppintasz, wifi on és azt a webcímet amit kiírt bemásolod a PC böngészőjébe.
Ekkor megnyílik a Capriccio webes felülete, ahol már töltheted is fel a zenét.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #6937 üzenetére
Valahogy nekem nagyon furcsa ahogy te csinálod. Hétvégén leszek gépközelben, akkor megnézem a saját gépemen.
-
Runner_fxr
Ármester
Mi a furcsa? Idaig mindenki azt mondta, hogy az iphone nem kezeli a mappa szerkezeteket, csinalhatom ujra a track listakat itunesban. Amit mar meg tudok csinalni. Most itt ez a capriccio alkalmazas ami elvileg kezeli, de egyenlore nekem meg nem sikerult. Most mar azert kezdem erteni miert is utaljak sokan az iphone-t. Bar ha a capriccio megoldja a problemam akkor vegulis masba nem tudok belekotni.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Runner_fxr #6941 üzenetére
Most nem mindegy,hogy hogyan vannak azok a rohadt számok? Minek a lista? abc sorrend oszt csókolom
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Runner_fxr
Ármester
válasz FIREBLADE78 #6942 üzenetére
Ez nem így megy nálam. Fontos a sorrend.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #6941 üzenetére
Én biztos, hogy mappákat importáltam. Ez a furcsa, ezt akarom megnézni, ebben szeretnék neked segíteni.
-
galaxys80
veterán
válasz Runner_fxr #6945 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Ez nekem is létszükséglet volt, hogy igy működjön anno.
Nem igazán tudom mi a különbség. Én annak idején megvettem, mert úgy megörültem neki.
Talán a reklámok. -
tmskvcs
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már azzal a hibával, hogy a telefon a saját töltőjét nem ismeri fel, azt írja ki h nem rendelkezik tanúsítvánnyal, pedig ez az eredeti töltője. A másik amikor nagy nehezen felismeri össze vissza rezeg a telefonom, mintha kontakt hibás lenne. Kipróbáltam új töltővel szintén ugyan azt tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs