Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyusziman
tag
válasz
bazsika89 #3053 üzenetére
Szia!
Én május 30-án vittem be a T-be mert a kamerában volt egy zöld csík (pár hsz-el előbb írtam is a storyt). Adtak egy cserekészüléket persze nem szifont.
Azt mondták h bármi hardveres hiba adódik a 4s-nek, nem szórakoznak a javításával hanem azonnal cserélik. Júni 1-én küldték fel Pestre. Júni 6-án reggel szóltak h mehetek érte.Zsír újat kaptam, de csak a telót (semmi mást)!!!!!
Így a gari is újra kezdődött, tehát megint van 1 év rá
UI: csak a szifont adtam le a doboz kábel stb.. el se vittem a T-be
[ Szerkesztve ]
-
Nyusziman
tag
Érdeklődöm, hogy az 5.1.1 softot honnan tudom letölteni, mert újra akarom tenni, hátha az okozza a zöld vonalat fényképezéskor.
-
Nyusziman
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám a kamerával kapcsolatban:
A mellékelt képen a szivárványnál láthatjátok azt az éles zöld vonalat amit minden képre rátesz az iphone.http://imageshack.us/photo/my-images/689/006zst.jpg/
Sőt ha simán megnyitom a kamerát akkor is abban a fix pontban látom, de a lencsén nincs karc, se egyéb külsérelmi nyom.
A softver: 5.1.1
Nincs jailbreakelve a készülék.
T-Mobile függő.Szerintetek mi lehet a hiba? Az 5.1.1 csinálhat ilyet, vagy egy láthatatlan karc???
Köszi a segítséget!!!!
-
Nyusziman
tag
válasz
manchester85 #1752 üzenetére
Bocsi igazad van, tényleg teljesen kikapcsolja az adatforgalmat!!!
-
Nyusziman
tag
Hali!
AZt nem tudom h vki írta-e vagy rájött- e h hogyan lehet kikapcsolni a 3G!!???A MEGOLDÁS: Beállítás--Általános-- Hálózat-- Mobil adatforgalom ne legyen bekapcsolva!!!!
És ha a WiFit is kikapcsolod akkor láthatjátok h eltűnik a 3G!!!!![ Szerkesztve ]
-
Nyusziman
tag
válasz
manchester85 #1648 üzenetére
....hogy a SIRI egy online szolgáltatás!
-
Nyusziman
tag
A 3G egyik soft. se fogja engedni kikapcsoltatni mégpedig a SIRI miatt!! (hiszen ez a legnagyobb FÍCSÖR
)
Amúgy már nagyon várom az 5.1-es változatot. Vki már teszteli itt a fórum tagjai közül??? -
Nyusziman
tag
Hali Mindenkinek!
Kérdésem lenne: Ti hogy használjátok a netet? 3G vagy ha wifi közelben vagytok akkor automat. rákapcsolódtok?????
Mert én mivel itthon vok most így folyamatosan megy a wifi (ne a 3g adatmennyiségem fogyjon már) és így reggel 6:45 felé szoktam bekapcsolni, de este 6ra már alig van töltöttségem (alig használom)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.