Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Köszi srácok. Ez elég meggyőző volt
-
Sziasztok!
Ti mernétek frissíteni wifi-ről? Úgy gondoltam h nincs itunes-al összekötve tehát saját magát frissítené.
Köszi -
Köszi.
Visszavasva a fórumot másnak is van baja a bill-el safari alatt. Érdekes. Operánál semmi baja, így vIszont nem lehet folyamatosan gépelni.
Esetleg arra megoldás hogy miért dobálja sokszor a wifi hálózatot és vált át 3g-re?
-
Mikorra várható az 5.0.1? Ti mernétek iTunes nélkül telepíteni?
Amúgy az miért van hogy safariban sokszor megakad a billentyűzet? Azért egy kétmagos procinak legalább ezt kellene vinnie... -
No. Tegnap meg is vettem a 16gb-os verziót.
Mit ne mondjak nem vagyok 100%-osan elégedett. A működési sebesség jó, de a netezés nem éppen a leggyorsabb. Eddig 3gs-t használtam. Mind a kettőt rácsatlakoztattam a wifire, és nem egy esetben a 3gs gyorsabb volt. Ami még frusztrálóbb az az, hogy sokszor értelmezhetetlen karakterekben tölti be az oldalakat, és ezen csak egy oldal újratöltés segít.
Bár nem használom, de a Siri is sokszor megakad és fél percig gondolkodik... Ez mondjuk hidegen hagy, de a netezős része a dolognak elég gázos...Vmi tipp?
-
Sziasztok!
Szerintetek a 4s hez elég a 16 gb memo?
-
Szerintetek t-nél lehet még kapni 4S-t?
-
Szerintetek t-nél lehet még kapni? Amúgy a kamerája milyen? Valaki akinek már van tudna lőni pár tesztképet, és felrakni imageshack-re?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...