Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyec7
tag
válasz
tomcsi23 #1173 üzenetére
Köszönöm, nem is tudtam erről a gombról. Megnéztem/narancssárga látszott (eszerint le volt némítva), kikapcsoltam. Valahogy véletlen kapcsolás lehetett, mert tudatosan nem csináltam, hisz nem is tudtam mire jó. Nagyszerű, és köszi. Alig várom, hogy valaki hívjon, vagy valamiért jelezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest