Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
egyedül az arany tojásokat nem találom sehol XD
-
mrpet
tag
-
törölt tag
Jó féle
-
mrpet
tag
jaja
-
G-Guts
aktív tag
Ez nekem jobban tetszik, mint a Space, itt legalább látható méretben vannak a madarak.
-
mrpet
tag
Imádooooom
-
draco31
veterán
Szeretem ezt a sorozatot!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Silentfrog
veterán
Én egy időben nagyon éltem,de már régen elveszettem a lelkesedésem ezzel a játékkal szemben.
-
franc0
őstag
Ezt még tolja valaki?
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
törölt tag
Ez a map pack már ezer éve elérhető Android marketen.
-
Maxentius
addikt
Khm ha már hírértékű a dolog, legyen is időben közölve, mert már másfél hete kinn van legalább...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Oppenheimer
nagyúr
éljen
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
h3lios
addikt
Én már teszteltem, mostanában nem játszottam a mérges kis dögökkel, de ez tetszett !
Lehet, hogy elkezdem a tavalyi és az idei Seasons-t, mert ennek még a Space mellett van hangulata.
A vizes pályák trükkösek, ha koccolja a madár a víz alatti sziklákat megdöglik, de ha nem megmaradnak a víz alatt is a már megszokott skillek.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
JR.CSé
senior tag
Elsőre egész jónak tűnik.A space is tudott újat mutatni a megváltozott irányítás miatt. Ezen a filozófián haladva szerintem ez is sláger lesz.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest