- Path of Exile 2
- GTA VI
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
Szerintem ez egy nagyon jó kis játék.
Telefonon lehet a leggyorsabban elérni! A számom az adatlapomon megtalálod.
-
Drizzt
nagyúr
Én imádom. Csak sajna sikerült eléggé gyorsan végigvinni. Először pc-n, aztán telefonon is játszok, ha épp nincs mit csinálni. Viszont ott sajna hajlamos szaggatni.
I am having fun staying poor.
-
TazLeacher
nagyúr
400 milliárd madarat indítottak útjára eddig
Na, ezt hogy a *****-ba számították ki? Erre nagyon kíváncsi lennék. De úgy a többire is. Honnan tudják, hogy én mennyi csillagot szedtem össze?
-
Találtgyerek
veterán
Nekem elég nehézkesen ment a játék.Igaz nem volt teljesen 100-as a Tab amin próbáltam.
06-3o/9759I39
-
Naveno
tag
én valami flash-es dolgot néztem, és nem értem.. tényleg ennyire egyszerűek lettek az emberek, hogy ez a sikeres
-
Sontir Fel
őstag
A nem fizetősen letöltött játékot is tartalmazza ez a szám?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
darkarthur
senior tag
Nekem tetszik. Jó, ha az embernek várakozni kell valahol.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Archanon
őstag
Nekem elég volt videón 2 percig nézni. Telefonra (már ha van rá), arra, hogy utazás közben elüsse az ember az időt, biztos jó, de én ez esetben is inkább olvasok valamit. De az 500 milla az szép...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
anulu
félisten
legalább ennyivel hozzájárulhattam, hogy kultúrált mederben maradjon a topic
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Lenry
félisten
nem, Angry Birds-ös topikonként még vagy 70-en be szokták ugyanezt írni.
hál' Istennek most már az első hszben ellövődött, így a többieknek előre is köszönjük, de nem kötelező leírniuk.
(#4) anulu
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
anulu
félisten
én vagyok az egyetlen, akit teljesen hidegen hagy ez a játék? amúgy nagy grat nekik
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest