Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
6144MB (1x4GB) (1x2GB) 1333MHz DDR3 Dual Channel - Ez hogy megy dual channel-ben? Remek "semmiresemjó" gépek, jó drágán. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
törölt tag
Megvenném, de túl gyenge grafikailag. Az 555ös GF skyrimben közepes beállitásokkal 34, bf3ban 32 fps-t tud. Ezt azért nem nevezném gamernek.
-
WayneGace
őstag
Nekem nem tetszik, egy pc, főleg egy gamer pc legyen szép nagy házban, hogy bőven lehessen bele pakolni + vinyókat, szép nagy processzor hűtőt, hangkártyát, méretes vga-t, stb. és persze legyen tér a levegőnek is a hűtés miatt, ha tisztinai, cserélni akarok benne valamit, akkor se szűkösködjek.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
FefeeX
veterán
Ezeknek a színe a felszereltségtől függ?
-
Scholes9
nagyúr
Elég messze van ez egy Gamer PC-től, kb az én karim a legalapabb kártya egy Gamer PC-be, nemhogy ezek...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
syl5
őstag
-
Ateszzero
őstag
Komoly, még hogy drága, de hogy konzol játékkal nem játszol vele az meg egyenesen szégyen.
Ha már konzol kinézetű pc-t csinának , alap egy PS3 emu ami 40-50 fps-el viszi a PS3-as játékokat és egy Xbox360Emu, ami szintén 40-50fps-el futtatja a játékokat. -
capulet75
addikt
Az Alienware logo 500 fontba kerül.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
senior tag
Laptop belső, kijelző nélkül, dizájn házban, extra felárral. Biztos lesz akinek tetszik, de én soha nem venném meg.
-
Mukorka
addikt
Nem a magyar lakos a célközönség. Amerikában ez a pénz nem sok egy ilyen gépért és kint az a divat ha már pc és nem xbox hogy egybegépeket vesznek az emberek, nem alkatrészekből rakják össze.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
peter9228
aktív tag
Csak nekem tűnt fel, hogy a logo (gondolom bekapcsológomb) a fektetett állásban függőleges maradt?
-
Raysen623
addikt
699 zöldhasút ez a gép nem ér meg, főleg ha Nvidia kari van benne!
ATI-val miért nem kínálják? 1000 dollárért meg már veszek olyan gépet hogy hűűű....A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
FefeeX
veterán
Gyönyörű, de a grafikus teljesítményt beáldozták a méret oltárán, tehát mondjuk gamernek max középszintű, ahhoz meg túlontúl drága...
-
Zigur
senior tag
Szerintem a legnagyobb baja, hogy hiába néz ki úgy, nem futtat konzoljátékokat.
-
cbr688
senior tag
nevetséges...
-
őstag
Ez most komoly? Hol gamer ez? A laptopomba is ilyen cucc van (ami 130 volt 4 hónapja).
-
Apika
addikt
Állítva kis helyen is elfér...
-
maszi99
őstag
Design kis kütyü , de sokallom érte az árat
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
aktív tag
gtx 545 v. 555 vga? ezek igazi gamer kártyák?
Peace is a lie, there is only passion...
-
Kvelstadt
veterán
olyan mint egy konzol csak olyan áron mintha összeraknál te egy ilyen gépet alkatrészenként plusz baró ház.
lesz erre ennyiért vevő? aki ennyit fizet egyszerre hogy játszhasson?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...