- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- GTA VI
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Hát túl sok DX11-es kártyáról még nem maradtál le, a driverek pedig még borzalmasak! Majd az új catalyst 10.2, állítólag...hogy majd az demilyen jó lesz...
Az van, hogy most én is bepörögtem nagyon erre játékra, hogy kell... Multiban már mindegyik fajjal tudok gyötrelmek nélkül érvényesülni, és ez jó.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
feka007
veterán
A demó nekem bejött, szép is, jól is fut. Habár első ránézésre a mozgás bénának tűnt, de multiba mindig szarabb szokott lenni. Viszont a feeling eléggé ott van.
Már nagyon rég nem követem a hw-eket, gőzöm sincs hogy milyen kártya kell a DX11-hez, de azt hallottam, hogy DX10-es kártyával is megy a DX11, csak kimarad pár effekt. Szóval akkor a 4870 1GB-ommal tudom DX11-ben tolni, nem?
Ja, most látom a fejem fölött.. f@sza
[ Szerkesztve ]
-
JohnR
aktív tag
válasz Robi BALBOA #17 üzenetére
Akinek DX10, 10.1 kártyája van az futtatja DX11-ben, és az majd leskálázza a grafikát a megfelelő szintre. Asszem azért találták ki...
-
D347HBR1NG3R
tag
válasz PowerBuldog #39 üzenetére
Jah, én is kaptam mailt. Kezdődhet a felkozott várakozás.
Jaffa jokes???
-
PowerBuldog
veterán
válasz D347HBR1NG3R #28 üzenetére
Így van, akkor vonják, ha elindult. Nekem ma vontak le 5760Ft-ot, és azt írták, hogy 3-5 nap míg ideér.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
atike
nagyúr
Szép. És pont.
-
Robi BALBOA
őstag
5630ft Na ha jókat fogtok írni róla akkor tuti megveszem, mert ennyit még talán össze bírok kaparni.(most egy kicsit kifutottam a keretből
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
keIdor
titán
Szerintem nagyon szép a grafikája... várjátok csak ki...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Honzi
senior tag
válasz D347HBR1NG3R #32 üzenetére
Valahogy éreztem hogy a ph közönsége se atomfizikusokból áll
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
aram01
nagyúr
válasz D347HBR1NG3R #30 üzenetére
ez természetes
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Honzi
senior tag
válasz D347HBR1NG3R #21 üzenetére
5 630,68838 HUF valaki még tud számolni ha már én nem
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
aram01
nagyúr
válasz D347HBR1NG3R #28 üzenetére
köszi az infót akkor megrendelem én is,esetleg dobsz rám egy pü-t ha megjön neked?
-
D347HBR1NG3R
tag
VISA kártyás téma, akkor veszik le a számládról a pénzt, ha elindult a csomag, úgy tudom. Onnantól jöhet a falkaparás, hogy mikor ér ide.
Szerk: de van itt néhány fórumtárs aki rendelt már onnan (viszont nevekre már nem emlékszem, hogy kivel is beszéltem erről), nekik nem volt még bajuk vele, ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
Jaffa jokes???
-
aram01
nagyúr
válasz D347HBR1NG3R #26 üzenetére
na még egy utcsó kérdés fizetés ? előre,postásnak,futárnak?
-
aram01
nagyúr
válasz D347HBR1NG3R #24 üzenetére
mennyi az szállitási ídő?
-
aram01
nagyúr
válasz D347HBR1NG3R #21 üzenetére
szállítással 5630ft?
-
aram01
nagyúr
gyorsan meg is rendelem 576-ban 9999ft tudtok olcsóbban?
-
aram01
nagyúr
válasz Robi BALBOA #17 üzenetére
csak ne aliennel kell legyek mert rohadt szar lesz irányitani
-
Robi BALBOA
őstag
Szerintem 1-2 effekt lesz pluszban a dx10-et használóknak a dx9-et használókkal szemben, csak nem csesznek ki annyi dx10-es kari tulajjal.
(#14) aram01: Tuti nagyon zsír lesz, már alig várom az aprítást, ami mozog azt én kinyírom!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
csaabz
őstag
Játékélmény mindenek előtt!!
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
őstag
várjuk a hétvégét(mint mindig)
grafika tényleg nem a legszebb de ha a játékélmény kárpótol nem lesz gond.VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
aram01
nagyúr
válasz Robi BALBOA #11 üzenetére
pedig úgy is kemény volt,úristen!!! mi lesz velünk dx11-en?
-
SzlobiG
félisten
válasz Robi BALBOA #8 üzenetére
DX10 is lesz? Tudtommal csak dX9 és dx11.
-
Akos96
senior tag
Jó lesz. Pénteken. Várjuk.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Robi BALBOA
őstag
Nemám, csak és kizárólag dx9-ben volt futatható a demó(multi).
-
aram01
nagyúr
válasz Robi BALBOA #8 üzenetére
a multi az nem dx11 volt?
-
Sicilian
addikt
Jóvanmár a képekkel
Mikor jön már ez a finomság, nagyon várós...nothing is true everything is permitted..
-
Robi BALBOA
őstag
Kit érdekelnek a képek a demóban (Dx9) láttuk hogy szép(szerintem) akkor tuti szép lesz dx10(.1)-11-ben is, csak jöjjön már!!!
-
SzlobiG
félisten
A héten jön, nyugi.
-
đayW@LkeR
tag
hát ez nem sok
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
-
iSonic
addikt
válasz kovacsroli #2 üzenetére
jó tény nem a legszebb..
-
v!ct0y
veterán
válasz kovacsroli #2 üzenetére
Hát azé.....
-
iSonic
addikt
Szép képek csak hol van már úgy őszintén?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest