Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
Lehetne benne predalien egy pár perces móka erejéig legalább
De várom már, csak azt remélem hogy most nem lesz mindenható a predator mint az előzőben, kicsit agyonb@szta a játékélményt akkor... -
sTERNI
senior tag
"30 friss képek láttak"
Gondolom ez "30 friss kép látott" akart lenni.. bár Micimackó százholdas pagonyában is volt Hét Fenyőfák."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
DeltaPower
addikt
nem tetszenek a közeli képeken a predator manikűrözött kezei. ennél nagyobb karmai voltak minden filmben, most meg úgy néz ki mintha egy szépségszalonban majdnem tövig lereszelték volna.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
veterán
Már alig várom,remek grafika és remélem nagyon fosatós lessz
duree54
-
kaik21
tag
-
Dr. Romano
veterán
Várós cucc nagyon. Remélem a marine küldetések ismét fosatósak lesznek
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Ari18
őstag
Én is imádom az Alien-es témát, kit érdekel, hogy hol játszódik? rossz nem lehet.
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Ahh kegyetlen engem mar csak az alien szo lazba hozott, imadom a filmet mindent ami alien
Udv tacsek
-
zsolt1129
addikt
Hivatalos gépigény van már?
-
Steeve84
csendes tag
Nem semmi képek!! Nagy fávorit az AvP. Várjuk erőszeretettel!!
May the Schwartz be with you! :-)
-
kaik21
tag
Na tényleg mi van már???
Feel me, Lick me, Love me....
-
Archer
őstag
válasz littlelion21 #13 üzenetére
Nem hiszem, az AvP1 is ott játszódott ha jól emlékszem, lerágott csont lenne. Nem nehéz kitalálni egy új bolygót valami történettel. Egyik résznek sem volt valami nagy története. Jönnek az Alienek/Tengerészgyalogosok(az űrben )/Predatorok aztán mi meg lövünk, harapunk, karmolunk, mindenféle színű látással gyilkolászunk, kb. ennyi Amúgy az LV-426-on nem nagyon volt élet, azért is voltak a filmben a terraformáló gépek, itt pár képen meg ilyen dzsungel szerű növényzet van, az is ellent mondana az LV-426-nak. Aztán ki tudja...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Gergello
addikt
Először az első képre azt hittem, hogy vmi pók.
-
antikomcsi
veterán
Már az első mondat is nehezen értelmezhető, talán külhonban nevelkedett, hazánkfia írta eme remek cikket?
A játékot majd meglátjuk, remélem olyan jó kis "beparáztatós" lesz. Viszont a hangulat mellett már fontos a grafika is, bár, hogy őszinte legyek, nem várok túl sokat ettől a játéktól e téren.
-
Magnum_
nagyúr
a filmben nyálkás volt a testük az alieneknek. itt nem nagyon látom vissza ezt
I humbly and respectfully decline™
-
bishoplogan
senior tag
Amit a worthplaying közzé tesz frissen, azt mi is tudatjuk... az egyik legnagyobb forrás oldal, amit használunk is.
Máskülönben az előzmények között szerepel, hogy melyik hónapban jelenik meg, és pontosan első engyedév az a febrúár Biztos vagyok benne hogy csúszni fog, mint minden hypolt játék, lesz abból március is Mivel avP címről van szó[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
Na ezt várom meg a Crysis 2-t! A többi nem érdekel!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Dyingsoul
veterán
"A teljes játék 2010 első negyedévében fog meg jelenni Xbox360-ra, PC-re és PS3-ra."
Ha ez is olyan szar lesz mint a shellshock 2 akkor mehet a kukába. szépek a képek, láttam a videót is, de ha a PC-s verzió is olyan xbox hatású lesz, mint a többi lósz*r amit átadoptáltak akkor télleg minden reményem elveszett...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
pmheros
őstag
a szerző bishoplogan sajnos nem olvassa a gamepod híreit ,mert ha ezt tenné akkor tudhatná hogy Zsoccc tollából már 2 hete is konkrétabb megjelenés látott napvilágot. Illetve ugyanitt a gamepodon korábbi cikkben linkelt youtube -os videón mozgásban is megelevenednek az itt elérhető screen -ek.
Vagyis a cikkben nincs hír, új semmiképp, részemről törölhető.[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
]Phobos[
senior tag
bocs, 2x
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
]Phobos[
senior tag
Én is csatlakozom kollégához, a grafika nem valami nagy durranás, de a képek alapján a hangulat rendben lesz. Az első 2-vel is pont így volt. Lehet, hogy mégis kell gépet vennem
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
nemethati
senior tag
Lesz itt azért grafika, nem is gyengén...de várom már
De ha ez is olyan rövid lesz, mint az elődök lesz pofon... -
konas
senior tag
Lenyegeben ez a jatek ugyanarrol szol mint az eddigi Alien-ek?
Mert akkor uncsi lessz mar kicsit nem? -
Mappa
addikt
hát ezek a képek az eddigi videókból vannak PrtScreen-elve...kábéé
nem kötelező megadni
-
jaksajani
csendes tag
Rendkívül ígéretesek a képek, nagy várományos a játék.
[off: csak ez a galéria rendszer iszonyat, egyenként kinagyítani a képeket br]
-
Mooka-Miki
senior tag
Ejj biza csak pörgethetném már a gépemen Vajon hány HUF lesz mikor megjelenik?
-
Dark KillerX
addikt
-
keIdor
titán
válasz Dark KillerX #6 üzenetére
Még egy Crysis-t akarsz? Legyen csak DX11, majd akkor te nem váltasz, játszol vele 9-ben, én viszont 11-ben akarok.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dark KillerX
addikt
Jók ezek a képek,de engem pl. a grafika nem nyűgözött le,de ha ez tényleg Dx11-es lesz,akkor inkább maradjunk a jó öreg Dx9-nél,mert azzal is lehet akár szebb grafikát csinálni,és nem kell hozzá videokártyát cserélni.Amúgy a játékmenet jó lesz sztem,a hangulat pedig.
-
atike
nagyúr
Egy alien sem csorgatja a nyálát szebben nálam eme képek láttán... Tetszik!
-
mephi666
nagyúr
tetszik ez a péntek... a végén még "agyorgazmust" kapok a rage videó+alien képek hatására újra kell néznem szerintem ezelőtt az alien+predator filmeket... (persze az avp-t hanyagolom...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kbencee
aktív tag
csak jöjjön már
-
N3ST1C
tag
Jól van most már elég a szívatásból, folyamat küldik a képeket mi meg várjuk nyálcsorgatva
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest