Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Stauffenberg #93 üzenetére
"Visszaolvastam, de nem találom. Idéznéd ahol habzó szájjal acsarkodok?" - állítottam én ilyet?
"Pedig szerinted ez történne" - az összeomlik és a megállna között az én szótáramban igen nagy különbség van. Megáll = nem fejlődik, összeomlik = megszűnik létezni.
"ha egy szimpla "nekem nem tetszik" véleménynyilvánításra nem ugrottál volna rá fenevadként, hogy anyatigris módjára védd meg a fogyasztókat megfejő gyártókat és kiadókat" - mert te nem ezt csinálod, csak a másik végletről...
"te is bejelentsd, hogy egyébként te sem szereted ezt." - most én kérlek meg, hogy idézz tőlem.
"Szóval akkor tulajdonképpen mire volt jó ezt a vitát kirobbantanod?" - kiakadt a brainfuck-o-meter a túltengő utoisztikus gondolatoktól.
Logikus érvet még mindig nem írtál le, csak mindent szélsőségesen írsz le és bevonsz más iparágakat. Mert a videojáték-ipar, a zeneipar és a filmipar nem ugyan az, hiába a szórakoztatóipar részei. Ahogy a mosógép és a tűzhely is konyhagép, mégis más célt szolgálnak, más a funckciójuk.
De megkérlek valamire, utoljára: legalább egyszer vázolj fel egy olyan esetet, ami mindkét fél számára jó. Nem pedig csak az egyik (fogyasztó) szemszögéből. És utána igazat adok neked, hogyha stabil lábakon áll az érvelés és nem lehet fogást találni rajta.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest