Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
Annak idején a második részt játszottam végig először, a francia nyelvű párbeszédek magyar felirattal megadták az alaphangot a kalandozáshoz. Az első részt pc magazin teljes játékaként szereztem, a másodikat becsületesen megvettem később (ákciós áron)
https://howbad.info/
-
addikt
Na én kipróbáltam, háát...az irányítás hagy kivánnivalót maga után.
Amúgy tetszett ahogy elkezdődött, de aztán csak járkáltam oda-vissza mint a hülye, s nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni. Aztán belenéztem egy youtube gameplaybe, s látom, hogy a 3 dologból egy kis kulcsot találtam meg(ami pont nem nyitja a kaput).
Ehhez sok türelem és idő kell, nekem ehhez nincs kedvem most, úgy érzem.Drukkolok hogy a 3. rész jól sikerüljön és modernizálják a mai igényekhez.
Na most megyek is játszok is egy kis Battlefield 1 multit...
UI: a zene nagyon hangulatos.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
thesound
addikt
válasz Vadernagyúr #44 üzenetére
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Vadernagyúr
senior tag
Még mindig letölthető?
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
johnyblaze
aktív tag
válasz szupermacs #37 üzenetére
nem azt mondtam hogy nem volt játék ,hanem hogy akkor nem volt ilyen jóvilág hogy akármit megszerzek órák alatt a netről.Akkoriba egy gamestar demo cd-vel hónapokig elvoltunk.
Azoknak szólt akik fanyalognak hogy ilyen szar ingyé' nem kéne.Kicsit gondolkodjanak el.[ Szerkesztve ]
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
fpeter07
veterán
Szuper! Anno elkezdtem az első részt, de elakadtam benne igen gyorsan. Azóta áll.
-
törölt tag
Megnéztem most a Syberiát (az első részt), én 49"-on egy méterről nézve teljesen élvezhetőnek tartottam. Persze, pixeles, de látszik milyen szép munka van a grafikán, és a hangulata is éppúgy megvan. Illetve a játék nem is 49", mert ez ugye még nem szélesvásznú.
A felbontást vissza kellett venni FHD-ra (4K mellett hibaüzenetet ad), illetve W10 alatt Windows XP SP2 kompatibilitással kellett indítani (különben fekete ablak és nem indul), így ment szépen.
Valószínű, a második részre is vonatkoznak ezek, ha valakinél nem indulna el és esetleg benéz ide.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz szupermacs #37 üzenetére
Dungeon keeper 1-2 akkoriban szép és jó játékok voltak...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
szupermacs
veterán
válasz johnyblaze #35 üzenetére
Azért ez nem olyan régi játék. 2002-ben jelent meg. Akkor már bőven toltuk a GTA1-et meg a Tony Hawk játékokat. Addigra végigtoltuk a Diablo 2-t és Baldur's Gate 2-t. Nem volt az annyira régen, rengeteg játék volt.
-
[CsuCsu]
őstag
Valamibol penzt is kell csinalni, nem gondolod? Orulj annak, hogy egyaltalan ingyen kapsz valamit. Egyebkent a Syberia jo jatek hangulatilag, de a fejtorok sokszor nagyon pixelvadaszok.
[ Szerkesztve ]
-
johnyblaze
aktív tag
A maga korában a syberia is AAA cím volt....A fiatalabbaknak szól,el vagytok ti kényeztetve abban az időben nem volt ekkora választék hogy leülök a gép elé 5 perc alatt lennt van a gétéja öt.
Igen is sokszor nehéz volt megszerezni a gameket,fél haveri társaságot körbe kellett kérdezni
Meg akkor és ott pl egy játék felett sokkal többet ült az ember mert nagyon örült neki ha végre megszerzett egyet kettőt. Mostmeg a bőség zavara!"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
DraXoN
addikt
Jó játék ez.. én mondjuk az első részt jobban kedveltem, de a második se rossz.
Ilyen jellegű kalandjátékokból amit még nagyok szeretek az a Deponia sorozat.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
pilu85
őstag
válasz Garfield.37 #32 üzenetére
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Garfield.37
tag
Még ingyen se kell ez a gagyi játék !!!!
Üdv : Garfield.37
-
Puma K
nagyúr
Köszi!
Anno emlékszem kinyomtattam egy végigjátszás leírást... nem tudom hány oldal lett de nyomtatás közben kifogyott a nyomtatóból a tinta
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #26 üzenetére
Megcsinàltam az év üzletét
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
elithun
őstag
ingyen sose fáj
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
sTERNI
senior tag
Köszi az infót! Bent is van a zsákban
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
szupermacs
veterán
Pont te jutottál eszembe.
Ingyé' jó annak, aki szereti a kalandjátékokat. Talán behúzom ennyiért, bár nem hiszem, hogy valaha is elindítom. Az ilyen játékoktól nem indulok be, pedig játszottam egy párral. Book of Unwritten Tales (azt hiszem ez a címe) amivel a legtöbb időt töltöttem el, de nem lehetett több 5 óránál.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Köszi!
-
pilu85
őstag
ingyen van beteszem a fiókomba, talán egyszer kipróbálom.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Wesder
félisten
G2A 2€ a Syberia 1-2 Dirt3 Superhot Lord of the Fallen Bundle. (Steam)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ceia
őstag
És akinek nincs meg az első rész sem? Gondolja, megveszi hozzá azt is, és végigtolja mindkettőt. Csakhogy azt már nem árulják. Ez ám a jó ajánlat
Megjegyzem a Steamnél van mindkettő, de ott egyenként 13 euró.it's more fun to compute
-
tdream
csendes tag
Ez egy fantasztikusan nagy játék ! Nem kell itt aaa+ játékokról beszélni ha valami izgalmast akarsz sok-sok órán át...A történet elragad, aki szereti a kalandjátékokat annak kötelező mindkét rész. Plusz magyarítás is elérhető hozzá. Személy szerint imádom, rengetegszer végig vittem már de mindig leköt, elvarázsol.
Fractal Desing Meshify 2 RGB-Ausus z690 Maximus Formula-Lian Li Galahad AIO 3600 White-Intel I9 13900k-Kingston Renegade 6400 cl32 32GB-ZOTAC GeForce GAMING AMP Holo RTX 3070 Ti-Alienware AW3420DW-Logitech Powerplay-G903 - Soha semmit nem bántam meg, ráérünk majd a Pokolba vezekelni :D
-
gebro
aktív tag
Remek játék volt mindkét rész. Kíváncsi leszek a következő részre.
-
TBT
addikt
Pedig ez egy korrekt kis játék. Nem lehet mindig 1-2 éves játékokat ingyen adni. Örülni kell ennek is! Következő hónapban úgyis érkezik a harmadik rész.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #15 üzenetére
Ne add fel, azt hittem tovább húzzuk még a dolgot.
Live-Die-Respawn
-
antikomcsi
veterán
válasz Bjørgersson #9 üzenetére
Nem kell, a tiéd marad.
Ingyen bárkinek megéri, tényleg jó kis kaland ez a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
bteebi
veterán
Hja, csak egy ingyenes fiók kell hozzá...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Dogengar
aktív tag
válasz Bjørgersson #9 üzenetére
Nem sajnos, amint megjelenik a Syberia 3, eltűnik a listáról.
-
Bjørgersson
félisten
De most akkor ha beaktiválom, örökre az enyém marad? Nem kell később fizetnem érte?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ingyen adják, öregecske, de jó játék. Ha nem tetszik, haladj tovább . Volt BF3 is, írták. Valószínűleg lesz is még újabb játék akcióban, várni kell és kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
GreatL
őstag
Nem arról van szó hogy nem veszek meg néhány baromira túlárazott EA játékot. De néha lehetne pár jobb cím is, amiből még Origin Accessben is 10 órás demót adnak csak - ok, van olyan cím ami ezalatt single-ben végigtolható .
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
kormoskandur
tag
jóó
-
GreatL
őstag
Originen tényleg nem tudnak már milyen vacakokat adni ingyen... mintha kerülnék a jobb címeiket szándékosan.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
interstate76
addikt
Ez egy nagyon nagy játék, alig várom a 3. részt! Remélem, az áprilisi dátumot nem írják felül!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest