Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Na én kipróbáltam, háát...az irányítás hagy kivánnivalót maga után.
Amúgy tetszett ahogy elkezdődött, de aztán csak járkáltam oda-vissza mint a hülye, s nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni. Aztán belenéztem egy youtube gameplaybe, s látom, hogy a 3 dologból egy kis kulcsot találtam meg(ami pont nem nyitja a kaput).
Ehhez sok türelem és idő kell, nekem ehhez nincs kedvem most, úgy érzem.Drukkolok hogy a 3. rész jól sikerüljön és modernizálják a mai igényekhez.
Na most megyek is játszok is egy kis Battlefield 1 multit...
UI: a zene nagyon hangulatos.
-
thesound
addikt
válasz
Vadernagyúr #44 üzenetére
-
Vadernagyúr
senior tag
Még mindig letölthető?
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
szupermacs #37 üzenetére
nem azt mondtam hogy nem volt játék ,hanem hogy akkor nem volt ilyen jóvilág hogy akármit megszerzek órák alatt a netről.Akkoriba egy gamestar demo cd-vel hónapokig elvoltunk.
Azoknak szólt akik fanyalognak hogy ilyen szar ingyé' nem kéne.Kicsit gondolkodjanak el. -
fpeter07
veterán
Szuper! Anno elkezdtem az első részt, de elakadtam benne igen gyorsan.
Azóta áll.
-
törölt tag
Megnéztem most a Syberiát (az első részt), én 49"-on egy méterről nézve teljesen élvezhetőnek tartottam. Persze, pixeles, de látszik milyen szép munka van a grafikán, és a hangulata is éppúgy megvan. Illetve a játék nem is 49", mert ez ugye még nem szélesvásznú.
A felbontást vissza kellett venni FHD-ra (4K mellett hibaüzenetet ad), illetve W10 alatt Windows XP SP2 kompatibilitással kellett indítani (különben fekete ablak és nem indul), így ment szépen.
Valószínű, a második részre is vonatkoznak ezek, ha valakinél nem indulna el és esetleg benéz ide.
-
trufa12
addikt
válasz
szupermacs #37 üzenetére
Dungeon keeper 1-2 akkoriban szép és jó játékok voltak...
-
szupermacs
veterán
válasz
johnyblaze #35 üzenetére
Azért ez nem olyan régi játék. 2002-ben jelent meg. Akkor már bőven toltuk a GTA1-et meg a Tony Hawk játékokat. Addigra végigtoltuk a Diablo 2-t és Baldur's Gate 2-t. Nem volt az annyira régen, rengeteg játék volt.
-
[CsuCsu]
őstag
Valamibol penzt is kell csinalni, nem gondolod? Orulj annak, hogy egyaltalan ingyen kapsz valamit. Egyebkent a Syberia jo jatek hangulatilag, de a fejtorok sokszor nagyon pixelvadaszok.
-
johnyblaze
aktív tag
A maga korában a syberia is AAA cím volt....A fiatalabbaknak szól,el vagytok ti kényeztetve abban az időben nem volt ekkora választék hogy leülök a gép elé 5 perc alatt lennt van a gétéja öt.
Igen is sokszor nehéz volt megszerezni a gameket,fél haveri társaságot körbe kellett kérdezni
Meg akkor és ott pl egy játék felett sokkal többet ült az ember mert nagyon örült neki ha végre megszerzett egyet kettőt. Mostmeg a bőség zavara! -
DraXoN
addikt
Jó játék ez.. én mondjuk az első részt jobban kedveltem, de a második se rossz.
Ilyen jellegű kalandjátékokból amit még nagyok szeretek az a Deponia sorozat.
-
pilu85
őstag
válasz
Garfield.37 #32 üzenetére
-
Garfield.37
tag
Még ingyen se kell ez a gagyi játék !!!!
-
Puma K
nagyúr
Köszi!
Anno emlékszem kinyomtattam egy végigjátszás leírást... nem tudom hány oldal lett de nyomtatás közben kifogyott a nyomtatóból a tinta
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #26 üzenetére
Megcsinàltam az év üzletét
-
elithun
őstag
ingyen sose fáj
-
sTERNI
senior tag
Köszi az infót! Bent is van a zsákban
-
szupermacs
veterán
Pont te jutottál eszembe.
Ingyé' jó annak, aki szereti a kalandjátékokat. Talán behúzom ennyiért, bár nem hiszem, hogy valaha is elindítom. Az ilyen játékoktól nem indulok be, pedig játszottam egy párral. Book of Unwritten Tales (azt hiszem ez a címe) amivel a legtöbb időt töltöttem el, de nem lehetett több 5 óránál.
-
Köszi!
-
pilu85
őstag
ingyen van beteszem a fiókomba, talán egyszer kipróbálom.
-
Wesder
titán
G2A 2€ a Syberia 1-2 Dirt3 Superhot Lord of the Fallen Bundle. (Steam)
-
ceia
őstag
És akinek nincs meg az első rész sem? Gondolja, megveszi hozzá azt is, és végigtolja mindkettőt. Csakhogy azt már nem árulják. Ez ám a jó ajánlat
Megjegyzem a Steamnél van mindkettő, de ott egyenként 13 euró. -
tdream
csendes tag
Ez egy fantasztikusan nagy játék ! Nem kell itt aaa+ játékokról beszélni ha valami izgalmast akarsz sok-sok órán át...A történet elragad, aki szereti a kalandjátékokat annak kötelező mindkét rész. Plusz magyarítás is elérhető hozzá. Személy szerint imádom, rengetegszer végig vittem már de mindig leköt, elvarázsol.
-
gebro
aktív tag
Remek játék volt mindkét rész. Kíváncsi leszek a következő részre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #15 üzenetére
Ne add fel, azt hittem tovább húzzuk még a dolgot.
-
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
Nem kell, a tiéd marad.
Ingyen bárkinek megéri, tényleg jó kis kaland ez a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #12 üzenetére
Nem kell hozzá, telefonról aktiváltam magamnak.
-
bteebi
veterán
Hja, csak egy ingyenes fiók kell hozzá...
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
Nem sajnos, amint megjelenik a Syberia 3, eltűnik a listáról.
-
Bjørgersson
félisten
De most akkor ha beaktiválom, örökre az enyém marad? Nem kell később fizetnem érte?
-
kormoskandur
tag
jóó
-
GreatL
őstag
Originen tényleg nem tudnak már milyen vacakokat adni ingyen... mintha kerülnék a jobb címeiket szándékosan.
-
interstate76
addikt
Ez egy nagyon nagy játék, alig várom a 3. részt! Remélem, az áprilisi dátumot nem írják felül!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Origin: On the House program keretén belül most bárki beszerezheti a híres kalandjáték 2. részét, csak egy ingyenes fiók kell hozzá.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest