Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
hahahaha.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
wikings2
őstag
Trine barbarian mód
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Találtgyerek
veterán
Ha a játék nem is,de a csaj bimbóvédője nagyon ott van.
06-3o/9759I39
-
Gabor343
tag
Ez valami mobilos játék?
-
Mártógyurma
tag
Nem lenne ez rossz, ha nem lennének ilyen pocsékak a mozdulatok.
Én ha hasonlóra vágyom, még mindig ezzel nyomom. -
Dyingsoul
veterán
Valóban olyan mint egy gagyi flash játék, az animációk kiforratlanok, ez így nagyon gagyin hat. Pedig C64-en felejthetetlen a barbarian.
Egyébként ha már oldalnézetes game, akkor Trine.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
atidzsiforc
őstag
Olyan, mint egy gagyi flash jatek.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Sirandrish
legenda
Prince of Persia Conannel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
Az eredetijét még Ega monitoron toltuk, asszem' csak simán Barbarian volt a címe....
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
TaS1kaaa
tag
Ez egy komolyabb bme-s grafika házi, de játéknak nem nevezném 2011-ben
-
DeFranco
nagyúr
Ez nem beat'em up. Van még egy, de nem jut eszembe a neve*, illetve a Trine még hasonló (és jó).
*megvan: The Asskickers
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Oldalnézetes játékban mostanában csak ezt találtam ami jó.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
sirzollee
tag
LOL tiszta Super Mario Bros & Prince of Persia.Na de 2011ben........kissé ratyi
-
DeFranco
nagyúr
Igen, nekem is felcsillant a szemem, amíg csak olvastam. Még az elején talán a videónál is, mert jó lenne egy klasszikus oldalra scrollozós beat'em up modern köntösben, de nem ez lesz az.
szerk: a címválasztás is érdekes... "Age of..." Jó hogy nem egyből Call of Barbarian - Epic Warfare vagy World of Barabrian
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Kissé viccesen hat 2011 végén
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
leslieke
Jómunkásember
Telefonon/tableten akár még most is elmenne..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
DrTroglodyte
tag
Mekkora játék lett volna ez 1995-ben!
-
DeFranco
nagyúr
Te jóságos ég! Ez mi??? Zsoccc! Elnézted a naptárat szerintem.
-
leslieke
Jómunkásember
Dögös a barbarina.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest