Új hozzászólás Aktív témák
-
marmarmar
csendes tag
Harcoljatok Emagyarországért!
http://www.erepublik.com/
Reflinket csak akkor tehetsz be, ha azt te jelzed, hogy neked előnyöd származik belőle, ezért javítottam. Továbbá tilos a spam, ezért a további hsz-ediet is töröltem a többi topikből.
[ Módosította: ollie ]
-
bozont
veterán
Az a baj a legtöbb keleti mmo-val, hogy szinte csak a grindelésről szól az egész, számomra az meg elég unalmas egy idő után. Amit a videókból hiányolok az az Atlantica Online, nagyon jó kis csapat alapú körökre osztott harcrendszerrel. A másik meg Requiem: Memento Mori, hangulatos horror (sok vér fröccsen) mmo.
Meg amit már nagyon várok az a Vindictus (videóban Mabinogi Heroes) európai verziója. Egy ideig még sikerült kipróbálni a us verziót, de a legfrissebb patch miatt megszűnt a lehetőség hogy más kontinensről is játszhassunk. -
Carline
őstag
Nem tudjátok mi volt annak a játéknak a neve ami a 2000-es évek elején volt és egyiptomos környezetben (piramisok, sírkamrák) játszódott?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
seimon
tag
Azért érdekelne ki olyan tájékozatlan hogy 2009-04-19-ére Írja a 2.videóban hogy Lineage 3, mikor még most 2011-re sincs még meg!
A Lineage 2-ről meg a régi videókat/képeket vágják bele. Magyarországon nincs nagy igény rá, mivel hogy kevés a reklám, de külföldön igen is van. És igen is veri a Wow-ot, csak nem itt.
-
Zolás
addikt
Ha már videók akkor videó legyen rühellem a szemcsés sz@r képeket nézegetni.
Ebből az összeállításból csak az utolsót lehet értékelni a többi egyenlő a 0-val.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Sirandrish
legenda
válasz
I love WoW #23 üzenetére
Nah..ezért érdemes volt beregizni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dunc
nagyúr
válasz
I love WoW #23 üzenetére
"Ezért ha valaki azt meri nekem mondani hogy a WoW-nál van jobb MMORPG játék akkor az idiota" Csodálatos első hozzászolás !
Szerintem mindenkinek más az izlése,tény,hogy a WOW nagy tömegeket vonz. Jómagam is kiprobáltam 10 percig volt a gépemen.
Nekem a kedvencen a Guild Wars. Nagyon várom milyen lesz a 2. rész ! -
sirdond
őstag
válasz
I love WoW #23 üzenetére
van jobb mmorpg a wow-nál
-
I love WoW
csendes tag
Amúgy csak elmondanám hogy a World of Warcraft-nál nincs jobb MMORPG játék. És amúgy is a blizzard nagyon sok pénzt keresett a WoW-al. Ezért ha valaki azt meri nekem mondani hogy a WoW-nál van jobb MMORPG játék akkor
az idiota. Amúgy jol megletek csinálva ezek a videok
-
waverider
senior tag
válasz
Wolverine #20 üzenetére
én kérek elnézést, még nem, de az lesz, csak még nem jött ki, mint a videókban bemutatott Diablo III. sem
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
waverider
senior tag
Oblivion Rulez 4eva in 1920X1080
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Wolverine
félisten
Na igen, kicsit elhanyagolják Norrathot az utóbbi időben; nemcsak a listaírók... Bár az első rész 10. évfordulója szép publicitást kapott a külföldi szaksajtóban
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dillon
tag
Azért fájó, hogy az EverQuest 2 nincs benne egyik listában sem....
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
plus44
veterán
Azt nem mondtad, hogy mennyit akarsz vele játszani...
Viccet félre téve, jön amikor jön csak jó legyen. Az 1-2. részből kindulva meg képeket nézve erre minden esély megvan, az meg, hogy mikor jön hát reméljük, mindezekkel együttvéve relatíve hamar.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Nunder
őstag
Én kérek elnézést
Igazad van. Írjunk minden héten a Blizz-nak, hogy "léccilécci adjátok kii" és akkor majd ők gyorsan ki is adják hirtelen felindulásból 3 karakterrel, és 20 perc játszható pályával
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Diablo III?! Mint MMORPG?
Ki csinálta az első videót? Mert az még hagyján ha oda sorolja, de még azt se tudjuk mikor fog megjelenni! Nagy az isten állatkertje.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
alien_
őstag
A második videóban mit keres ott a Diablo3 a 2009 -es játékok listájában..?
NC SOFT elég jól nyomja..! És a zene is ütős!Swarm is coming.
-
Nekem a második és a negyedik tetszett.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
plus44
veterán
Jók a videók, thx. Warhammer online és LoTRO 4ever!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
alien_
őstag
Ez nem az én műfajom, de játék nagyon jól néz ki, le a kalappal
Swarm is coming.
-
bartucc
addikt
Nagyon hangulatosak a videók, köszönet értük!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mivel egy elég eseménytelen vasárnapi napunk van, így délutánra nézzünk meg pár szubjektív listát a legjobb MMO RPG játékokról.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO 512GB - Garanciális + 1TB microSD
- HP Pavilion 14" i7 12GB RAM Geforce 940MX
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- RETRO GAMING CRT Sony TRINITRON HMD-A220 MONITOR 17 hüvelykes USB hub
- Újszerű Lenovo X280 i5-8250u gyári magyar világító billentyű kiváló 6-8 órás gyári akku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest