Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Deca Sports-ban van paintball, azt mind a szaksajtó, mind pedig a mezei userek lehúzták teljesen.....(1.5/10 pontot kapott általam korábban linkelt oldalon....)
Ebben van tán snowboard meg tenisz is, de valami kínkeservesen siralmas a próbálkozás
Reméljük 2011-ben elkápráztatnak minket, legalábbis azt ígérték, hogy "we’ve got a line-up of Kinect games that will blow people away."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
állítólag sárkányrepülésen kívül mindegyik felejthető (pedig síelés kimondottan jól kivitelezhető lenne, mondjuk Sonic Free riders demo is 10 percet bírt nálam)
És mint tudjuk nem a hardware-el van a baj, amire kitűnő példa akár a your shape akár a dance central (ami félelmetesen pontosan követi az egész testedet), de a Kinect sports nagyszerű
Én egy jó minőségű teniszes játéknak illetve akár egy síelős/snowboardos játéknak is nagyon tudnék örülni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
szerencsére azt nem is szereztem be. (máshol is valóban lehúzták)
Anno terveztem a motion sports megvételét, de szerencsére találtam egy Komplett User Review-t róla és nem tettem meg...nagy szerencsémre
ITT találhatsz mindegyik Kinect játékról (vagy szinte mindegyikről felhasználói értékelést, leírást. Nagyon korrektek, hasznos szerintem.(Illetve nekem nagy segítségemre volt, hogy BGS-en személyesen is kipróbáltam jópárat
)
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy ideje terjed a pletyka, amiről nemrégiben a BBC is beszámolt, az MS cáfol.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest