Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #40 üzenetére
8 az osztó, 3.75 a vége. 7-8 ezerért már 120 megásat lehet kapni. Mi tévével eggyütt fizetünk 5ezret 60megás netért.
-
BlackSoft
addikt
válasz Lolka Bolka #1 üzenetére
Kedvezmény nélkül €22-24 a játék G2A-n, le kell kakilni a Steam-et magasról
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
DiamondBack
senior tag
válasz laceszgamer #46 üzenetére
Természetesen. Minden esetben pusztán a saját véleményemet irom, jelen esetben azt hogy nekem mit ér meg. Munkatársamnak elsőnapos volt, azóta is nap mint nap megkérdi hogy meg vettem e már? Nem. Még nem éri meg nekem.
Valahogy úgy vagyok vele hogy egy játékot ne legyen "muszály" azért élveznem mert kiadtam érte tízezret.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz DiamondBack #45 üzenetére
Ez az amit valójában ér azért elég relatív dolog.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Mióta megjelent már volt ingyenes hétvége legalább egyszer nem?
-
DiamondBack
senior tag
Kattints rá kétszer, legyen hely a vinyódon, várd meg amíg letölti, majd ismét katt kétszer
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
Szisztok!
Nem vagyok nagy Steam ismerő ezért kérnék egy kis segítséget, hogyan tudom kipróbálni a játékot ingyen mert nem találom a lehetőséget. Van fiókom ,ott is a reklám de nem találom hogyan kéne letölteni kipróbálásra.
Köszönöm aki segít
-
nanus
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #40 üzenetére
Digi 50/30 2700ft már többször töröltem mérgemben és huztam le újra
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz vigyori78 #33 üzenetére
Picit körbenéztem: havi 7-8 ezer Ft-tól már lehet kapni 30 megás netet (az elvileg olyan 2,5 Mbyte/másodperc), azzal olyan 5 óra alatt le lehet hozni vele a játékot. Persze tudom, hogy a magyar (meg a kelet-európai emberek úgy általában) árérzékenyek, emiatt leginkább az olcsóbb 5 meg 10 megás csomagok az elterjedtek, ugyanakkor ne mond azt kérlek, hogy nincs rá lehetőség.
Sőt, ha a Steam-en is él a konzoloknál bevett letöltés közbeni játék indítás (van ilyen lehetőség?), akkor előbb is belevethetjük magunkat a harcba, max. egy adott pálya első indítása előtt kicsit többet kell várni."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
idegen lény
őstag
válasz DiamondBack #37 üzenetére
Ahogy én is azt gondoltam, hogy majd vasárnap este tíztől játszom a szombaton sikeresen letöltött hétvégi ingyenessel (Interstellar Marines). Úgy látszik, hogy nem jó időzónában vagyok.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
DiamondBack
senior tag
Még azt mondják hogy manapság nincsenek demók
Igaz mire letöltöm lejár az akció... -
do3om
addikt
Remélem bruttóra gondoltál, mert ha nem azért ilyen jól nem élünk. (az átlag)
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
nanus
senior tag
Arra pont nem alkalmas ......ilyenkor sok játékos ,sok lobby ,nincs lagg minden hapy....majd free hétvége után jön a szop.s ,alig játszák pár lobby az is laggos ,és jön még a laggkomp.......azt a 4 ropit sem érte meg .....
Csa a free hétvégén éri meg játszani azon kivül kuka, pénzt ne adj érte
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Csak ki kellene próbálni
kengyel
-
vigyori78
őstag
Ezekkel a csodálatos magyar netsebességekkel le se jön a játék a hétvégén.
-
Micsurin
nagyúr
Azok ált. így se veszik meg és én most nem sugalltam semmit csak megállapítottam. (és én minden játékot eredetiben veszek és erre biztatók mindenkit , mielőtt nekem estek )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Franklin
addikt
Most már tudom miért haltak le a Steam szerverek... nem enged CS GO-ban szerverhez csatlakozni a magas pload miatt :-S
-
zsizsef
senior tag
Legalább jó páran megtapasztalják milyen holtan összerogyni azután, hogy fél tár lőszert már belepumpáltak az ellenségbe.
-
cskamacska
addikt
Te most komolyan a Sniper Elite 3 balhé, a Devolver Digital bepöccenés, a lopott Natural Selection 2 kulcsok esete után ajánlasz cédékúcsbótot, mint ha mi sem történt volna, mikor épp ki sem hűlt az Ubisoft kulcsletiltások és Origines lopások nyoma? Mikor a G2A és Kinguin vásárlók jó része fityiszt kapott, nem kártérítést?
Pláne CoD topikban, mikor a legelső kamionról pottyant kulcsletiltások pont a Modern Warfare 2-t érintették 5 éve már, és ott is a G2Play vásárlók pacsit kaptak a pénzük helyett?"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Necroman_Mk2 #26 üzenetére
Tudja ő, csak Szarkazmus Szarkát játszik. Arra utalt vele(ahogy le is írta) hogy ha két napig ingyenes lenne a single is, akkor mindenki végigjátszaná, így azok nem vennék meg akiket a kampány érdekel...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
LLD
aktív tag
Troll on : Fúúú erre most lecsapok(hirtelen fellángolás),YT gameplay videók ááá inkább még se. Troll off
He he 40 juró akciósan háá nooormális vagy Margit!!Ezért a pénzért különböző store-ból pár AAA játékot be lehet zsákolni!! De azért köszi Bobby Kotic!!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Snip3r_HUN
addikt
A megjelenés után 1-2 héttel 3500 Ft-ért szereztem be itt hardveraprón egy kulcsot. Annyit megért.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
laceszgamer
addikt
Mondjuk a fennakadást nem értem, hogy 60 meg 40 euro, ez oké, de szinte minden más AAA cím is 60-on kezd Steamen.
Inkább ez már olyan, hogy ha 1 euro lenne a megjelenés napján akkor is az lenne, ez aztán nem ér meg annyit mert CoD.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
VW
aktív tag
43.5Gb helyet kérne,hát felejtsd el
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
addikt
Csak úgy tolonganak majd a népek
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
VictorHUN
aktív tag
Erről a játékról több a videó mint a pozitiv értékelés
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Ilyenkor nincs dupla XP is? Mert előbb toltam de nem nagyon láttam.
-
David75
őstag
Ez most cod vagy house of cards? Csak mert Kevin Spacey pont ugyan azt a karaktert alakitja.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
idegen lény
őstag
Hát..., én a Pentium Dual T3200 2GHz-es procimmal, 3GB RAM-mal, VGA nélkül szerintem még ki sem próbálhatnám. Előbb halna bele ez a már amúgy is haldokló laptoshiba.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Állítólag gyengébb gépeknél igencsak ajánlott hozzá az 1.4-es patch.
-
Zedz
addikt
A Single player részét nem merik ingyenessé tenni 2 napig? Ja hogy 1 délután alatt kijátszható?
-
Polllen
nagyúr
válasz idegen lény #10 üzenetére
Lehetséges? Mw3 óta nem volt szerencsém a match making-hez, de az akkor még egy nagy nulla volt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
idegen lény
őstag
"Immáron mindenki megszerezheti a Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Gorge pályáját, amit eddig csak a Season Pass keretében lehetett megvenni. Az ára öt dollár.
A Call of Duty: Advanced Warfare egyik pályája, az Atlas Gorge eddig csak azoknak volt elérhető, akik megvették a Season Pass csomagot, most azonban már bárki bele vetheti magát a közkedvelt Call of Duty 4: Modern Warfare pálya, a Pipeline újraálmodott változatába -- feltéve persze, ha fizet. Az Atlas Gorge ugyanis nem ingyenes, a kiadó öt dollárt kér azért, hogy ez a birtokunkba kerüljön, míg korábban az ilyen, ideiglenesen exkluzív pályákat ingyen kaptuk meg.
Az Activision továbbá jelezte, hogy az Atlas Gorge playlist innentől kezdve megszűnik, és a szóban forgó pálya bekerül a rendes körforgásba, ami viszont kellemetlen lehet majd azoknak, akik nem vették meg, és szembe jön velük, ekkor ugyanis esetlegesen máshol kell folytatniuk a szórakozást -- lehetséges persze az is, hogy a matchmaking ügyel arra, hogy olyanokkal dobjon össze, akik szintén nem vették meg a pályát."
-
Wasp_HUN
tag
Az árat ez esetben a kiadó (Activision) határozza meg. Ebből kap 30%-ot a Valve. A legtöbb hely ahol sokkal olcsóbb általában szürke piac. Többnyire az olcsóbb régiókból (Oroszország) származó kulcsokat adják ott. Persze nem lenne ennyire sz*r, ha Steam rendesen kezelné a Tier 1 és 2 országokat, mert szép meg jó, hogy elvileg Magyarország is Tier 2, mégis 99%-ban a Tier 1-es árakat kapjuk amik ugyebár az USD árak 1$=1€ átváltással.
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
redhunter
senior tag
Nem is nekünk szól ez,mi elenyésző piac vagyunk már ami a tényleges fizetős origi játékosokat illeti.
PSN - RedFoxHun
-
qad
senior tag
Értem én hogy Steam és neki is meg kell élnie de már nagyon elszálltak az áraikkal a többi bolthoz képest, ahol még akciózva sincs. Venném én de ennyit nem adok érte.
-
Raysen623
addikt
Teljesen mindegy mivel próbálkoznak nálam, akkor sem érdekel többet egyik COD sem az újak közül...nevetséges, hogy semmi újat nem tudnak kitalálni!
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
redhunter
senior tag
Arra jó hogy aki nem tudja eldönteni hogy megvegye e,az most kipróbálhatja.Gondolom egy egy ilyen hétvége után megint megugrik az eladási ráta.Mert biztos sokan rákattannak a 2 nap alatt.De mondjuk az is igaz hogy nem az átlag itthoni pénztárcához van szabva az ár.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
A COD játékok áraihoz képest lassan minden engedmény figyelemre méltó.
(#2) idegen lény
Ha nincs elég erős gépe, attól még próbálgathatja nem?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
idegen lény
őstag
Bárki kipróbálhatja ... HA elég erős gépe van hozzá.
-
Lolka Bolka
aktív tag
"mindössze 39,59 euróért " Úgy hangzik, mint ha aprópénz lenne...
Nem akarok nagyon demagóg lenni, de ezt a 40 jurót nem nevezném kevésnek, úgy hogy az átlag magyar naponta 24 jurót keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest